- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.441
Canım sen pazartesi gunu paylaşım yapmadın dimi yanlışmıyım 27 mayısta paylaşmışın sadece ilk sayfada 2 baskül paylaşımını yazmamışım kaçırdımmı acabaBir tartıda benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen pazartesi gunu paylaşım yapmadın dimi yanlışmıyım 27 mayısta paylaşmışın sadece ilk sayfada 2 baskül paylaşımını yazmamışım kaçırdımmı acabaBir tartıda benden
Arkadaşlar ilk sayfadan alıntı yaptım okumayan varsaYukarıdaki örnek diyet listesinde yer alan ara öğünlerin sebebi sizi 16 saatlik oruca hazırlamak ve akşam acıkmamanızı sağlamak. Ayrıca listede gördüğünüz yoğurt da sindirim sisteminizin iyi çalışmasını sağlayacaktır.
Ama daha önce de dediğimiz gibi bu diyet listesine uymak zorunda değilsiniz. Dilediğinizi yiyebilirsiniz, örneğin şu besinleri de ölçülü bir şekilde beslenmenize dahil edebilirsiniz.
8 saat diyetinde neler yiyebilirsiniz?
Herhangi bir sebze veya meyve.
Herhangi bir hayvansal gıda.
Zeytinyağı, pirinç kepeği yağı, kanola yağı, tereyağı.
Fasulye, soya, mercimek, yumurta, balık, tavuk göğsü, hindi, sığır eti.
Çikolatalı puding, cupcake, ev yapımı kekler, dondurma, muhallebi, çikolata.
İstediğiniz baharatlar.
Taze meyve veya sebze suları, detoks içecekleri, yeşil çay, siyah çay ve kahve.
8 saat diyetinde hangi yiyeceklerden uzak durmalısınız?
Hindistan cevizi yağı, margarin ve mayonez.
Alkollü, gazlı ve şekerli içecekler, paketlenmiş hazır meyve suları.
ozaman mekikte eklıyorum progrmıma iyi geceler
Bunu yapıyor musun hakikaten? Çok değil mi bu kadar setler halinde mi yapıyorsun?Şunuda şuraya bırakıp mekik çekmeye gidiyorum
Eki Görüntüle 2644160
1 ci gün ne yazıyor 30 dimi her gun artarak ve diblenme günleri var ona uyarak cnm süper bugun daha çok şişim ödem fena o kadar da su içtim parmaklarım fena olmuş vucudumda öyledirBunu yapıyor musun hakikaten? Çok değil mi bu kadar setler halinde mi yapıyorsun?
Tartiya çıktım sabah 400gr eksik. Bu hafta 1 kilo verirsem öpüp başıma koyayım.
Günaydın canım süprersin tatlım her pazartesi günceliyorum tatlımtam tamına 1 kilo vermiş bulunuyorum pazartesiden beri ki şu anda reglim aslında kilom daha da az olabilir,her gün 1 buçuk saat yürüyüş ve günde ortalama 700-800 kalorilik bir beslenme planı uyguluyorum kalori takip programı ile.
Güncelleme rica edebilir miyim Ikra meyra
30 ok canım ama hemen ertesi gün artırmak zor geldi bana tek seferde 200 ovvv ben de kilo vermem durduğunda bu tip egzersizler ekleyeceğim. Şimdilik relax1 ci gün ne yazıyor 30 dimi her gun artarak ve diblenme günleri var ona uyarak cnm süper bugun daha çok şişim ödem fena o kadar da su içtim parmaklarım fena olmuş vucudumda öyledir
Neden vermeyeceksinki 400 eksik pazartesiye çok var 1 kilo iyi rakam zaten ilk dönemler ödem vs den gidiyor sonrası zorlaşıyor 2 gunde bir sporlar ortalama1 kilo gider ayda ortalama 4-5 kilo giderse süperBunu yapıyor musun hakikaten? Çok değil mi bu kadar setler halinde mi yapıyorsun?
Tartiya çıktım sabah 400gr eksik. Bu hafta 1 kilo verirsem öpüp başıma koyayım.
70 çektim bugunde çekecegim30 ok canım ama hemen ertesi gün artırmak zor geldi bana tek seferde 200 ovvv ben de kilo vermem durduğunda bu tip egzersizler ekleyeceğim. Şimdilik relax
Bol su ile dogal çaylar 12.30 kadar beklemek bol eksiker acıktıkca su içGünaydın kızlar
Off yaa acıktım valla kahve olmasa 11 e kadar zor dayanırım..zaten akşamları da uyuyamaz oldum açlıktan
Zaten su ve Çaylara yüklendim başka türlü zor alışırım zamanla mide de küçülecek inşallah...seneye bu zamanlar 66 kilo ile giyeceğim o gelinliğiBol su ile dogal çaylar 12.30 kadar beklemek bol eksiker acıktıkca su iç
Süperr neden olmasın canım nişanlımısın tatlımZaten su ve Çaylara yüklendim başka türlü zor alışırım zamanla mide de küçülecek inşallah...seneye bu zamanlar 66 kilo ile giyeceğim o gelinliği
Süper gidiyorsun pazartesi 72.300 dimiMerhaba canlarımmmm bugun böle daha lavoboya bıle cıkmadan bu kılodayım :):)
Evet..uzatmali olanından Mart'ta düğünüme 5 gün kala virüs yüzünden salonlar kapandı seneye ertelemek zorunda kaldık herşeyde var bir hayır...80 kilo ile giymek zorunda kalmayacağım inşallah o gelinliğiSüperr neden olmasın canım nişanlımısın tatlım
Ayy talihsizlikmi denir bilmem ama en hayırlı gunde giyersin inşallah gelinliğini haziranamı ayarladınızEvet..uzatmali olanından Mart'ta düğünüme 5 gün kala virüs yüzünden salonlar kapandı seneye ertelemek zorunda kaldık herşeyde var bir hayır...80 kilo ile giymek zorunda kalmayacağım inşallah o gelinliği
2021 29 Mayıs a tarih yazdırdık bakalım hayat normale dönerse yapicazAyy talihsizlikmi denir bilmem ama en hayırlı gunde giyersin inşallah gelinliğini haziranamı ayarladınız