• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Oooo maşallah valla ben 1 lahmacun gömdüm hiçbişey yapmadim🤔
Lahmacun ekmeği ince, dürüm benimki :( ben normalde 2 -3 durum yerdim, ah yanında buz gibi kola, minik çin biberi turşusu. Kola yasak bebeğe gaz yapıyor büyük kız için kötü örnek benim.icin de kilo. Neyse bı 70 e düşeyim yaş pasta ödülü vericem kendime. Sonra devam :)

Gercekten oyle yaaa bi kıyafet goruyorum gıyıyorum yanlardan çıkıo sevmıorum gercekten ben 6 ay hastanede yattım vucudum dıkdortgen olmuştu yemın ederım.Ondan sonrada toparlayamadım.
Aynen J Jey N dediğine katilıyorum 12 kahvaltıya başla akşam 20 de bitir 😉

Bende ramazan bitiminden beri if diyet e basladm ama 12-6 yapıyorum ben.6 dan sonrada bitki çaylaro va içiyorum kalorisiz.1 haftadrda chloe ting e basladım. Toplamda 1 haftada sporla birlikte 2 kılo vermişim ama karnım dogumdan sonra bir türlü eskisi gibi olmuyordu böle sıkı değildi hafif bi toparlanma basladı

Onlara da vermemek lazım aslında. Sonuçta onlara bunu alıştıran bizleriz. Resmen uyusturucu ya. Ağzın değsin yeter bi garip bir şey.
Ben aslında şerbetli yapmıyorum sütlü tatlı yaparım onuda yersem yarım porsiyon geride kalanı çocuklar yer ayda 1 yaparım şeker taraftarı değilim şerbetli çok isterler anne revani yap eşim revani yap esimde zaten midede sorun var midenden uyumuyorsun revani istiyorsun derim inanki 6 ayda bir yaparım gönülleri olsun diye eşim revani günü sabah aç karnına lansorunu alır sırf revani için 😬😬

Bende ramazan bitiminden beri if diyet e basladm ama 12-6 yapıyorum ben.6 dan sonrada bitki çaylaro va içiyorum kalorisiz.1 haftadrda chloe ting e basladım. Toplamda 1 haftada sporla birlikte 2 kılo vermişim ama karnım dogumdan sonra bir türlü eskisi gibi olmuyordu böle sıkı değildi hafif bi toparlanma basladı
Hoş geldiniz 😍12 öglen 6 akşam oluyor dimi
18 saat açlık 6 saat beslenme dilimi oluyor
Karnınız için gunluk mekik çekin ilk gün 10 çekin her gun 5 arttırın 100 olana kadar tamamlıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam benim karnım baya toparlanmıştı zayıf dönemlerimde 😍😍

Ben aslında şerbetli yapmıyorum sütlü tatlı yaparım onuda yersem yarım porsiyon geride kalanı çocuklar yer ayda 1 yaparım şeker taraftarı değilim şerbetli çok isterler anne revani yap eşim revani yap esimde zaten midede sorun var midenden uyumuyorsun revani istiyorsun derim inanki 6 ayda bir yaparım gönülleri olsun diye eşim revani günü sabah aç karnına lansorunu alır sırf revani için 😬😬
Ben de önceden şerbetli tatlı sevmezdim sonradan oldum böyle🤣 ağır gelirdi ki annem sürekli tatlı yapan ama kendi yemeyen bir insandır. Ama revanı dedin şimdi kokusu geldi bak.😂😂 nasıl böyle oldum bilmiyorum. Yedikçe şiştim, şiştikçe yedim🤣 ama bitti bugün eski elbiselerimden 1ini çıkarttım astım aynanın önüne. Ay sonunda içine girebilmeyi umuyorum😂

Evet 6 saatlık tokluk oluyor.ilk günler 8 saat yaptm ama şişkinlık oldu baya 6 ya ceknce rahatladım.ya aslında yasım daha gencken mekik işe yarıyordu ama şimdi malesef bi randıman alamadım.ama şu ankı hali iyiye gidiyor tabıkı tam istediğim gibi değil ama daha programm daha 20 günü var olcak gibi 😀

Ben de önceden şerbetli tatlı sevmezdim sonradan oldum böyle🤣 ağır gelirdi ki annem sürekli tatlı yapan ama kendi yemeyen bir insandır. Ama revanı dedin şimdi kokusu geldi bak.😂😂 nasıl böyle oldum bilmiyorum. Yedikçe şiştim, şiştikçe yedim🤣 ama bitti bugün eski elbiselerimden 1ini çıkarttım astım aynanın önüne. Ay sonunda içine girebilmeyi umuyorum😂
Revanim harikadır o nedenle revani isterler gelenler de çok begenir portakallı guzel olur limonu sevmezler 😊 bende yaparım yemeyenlerdenim serbetli tatlı sevmem ama sutlu tatlı manyagı😂😂😂

Evet 6 saatlık tokluk oluyor.ilk günler 8 saat yaptm ama şişkinlık oldu baya 6 ya ceknce rahatladım.ya aslında yasım daha gencken mekik işe yarıyordu ama şimdi malesef bi randıman alamadım.ama şu ankı hali iyiye gidiyor tabıkı tam istediğim gibi değil ama daha programm daha 20 günü var olcak gibi 😀
Hemen olmaz ki hele hele dogum sonrasi göbeği birazcık daha zaman ister. Mucize bekleme yoksa erken bırakırsın. Gerçekci olmak lazım. Devamlılık istiyor ve zaman istiyor. 1 ay sonra işe yaramaya başlar. Millet aylarca spor salonlarından çıkamıyor.☺

Olur olur 80 kilodaydım 56 kiloya düşdüğümde karnım hiç kalmadı kasa çevirdim 56 kiloydum 1 ay sonra oruç girdi 54 oldum ama gören 54 değil daha zayıfsın dediler görüntüm çok inceydi 😍😍

Şunuda şuraya bırakıp mekik çekmeye gidiyorum 😉 C CaaLaa
images.jpeg-1.jpg

70 mekik çektim tabiki plates lasliğile belimde 2 fıtık 2 disk kayma var plates lastigide olsa karnımın yandıgını hatta agrıyor acısını hissediyorum mekik çekmediğim zamanda agrıyo ne zaman gececekte hissetmicem diye her gun bekliyorum resmen karnım hamlamış 😬😬

Diger günler yarım mekik çekiyordum 😬

Back