- 7 Mayıs 2012
- 7.206
- 8.226
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.421
Lahmacun ekmeği ince, dürüm benimkiOooo maşallah valla ben 1 lahmacun gömdüm hiçbişey yapmadim
Onlara da vermemek lazım aslında. Sonuçta onlara bunu alıştıran bizleriz. Resmen uyusturucu ya. Ağzın değsin yeter bi garip bir şey.Harikasınben çocuklara veriyorum
Ben aslında şerbetli yapmıyorum sütlü tatlı yaparım onuda yersem yarım porsiyon geride kalanı çocuklar yer ayda 1 yaparım şeker taraftarı değilim şerbetli çok isterler anne revani yap eşim revani yap esimde zaten midede sorun var midenden uyumuyorsun revani istiyorsun derim inanki 6 ayda bir yaparım gönülleri olsun diye eşim revani günü sabah aç karnına lansorunu alır sırf revani içinOnlara da vermemek lazım aslında. Sonuçta onlara bunu alıştıran bizleriz. Resmen uyusturucu ya. Ağzın değsin yeter bi garip bir şey.
Hoş geldinizBende ramazan bitiminden beri if diyet e basladm ama 12-6 yapıyorum ben.6 dan sonrada bitki çaylaro va içiyorum kalorisiz.1 haftadrda chloe ting e basladım. Toplamda 1 haftada sporla birlikte 2 kılo vermişim ama karnım dogumdan sonra bir türlü eskisi gibi olmuyordu böle sıkı değildi hafif bi toparlanma basladı
Ben de önceden şerbetli tatlı sevmezdim sonradan oldum böyleBen aslında şerbetli yapmıyorum sütlü tatlı yaparım onuda yersem yarım porsiyon geride kalanı çocuklar yer ayda 1 yaparım şeker taraftarı değilim şerbetli çok isterler anne revani yap eşim revani yap esimde zaten midede sorun var midenden uyumuyorsun revani istiyorsun derim inanki 6 ayda bir yaparım gönülleri olsun diye eşim revani günü sabah aç karnına lansorunu alır sırf revani için
Revanim harikadır o nedenle revani isterler gelenler de çok begenir portakallı guzel olur limonu sevmezlerBen de önceden şerbetli tatlı sevmezdim sonradan oldum böyleağır gelirdi ki annem sürekli tatlı yapan ama kendi yemeyen bir insandır. Ama revanı dedin şimdi kokusu geldi bak. nasıl böyle oldum bilmiyorum. Yedikçe şiştim, şiştikçe yedim ama bitti bugün eski elbiselerimden 1ini çıkarttım astım aynanın önüne. Ay sonunda içine girebilmeyi umuyorum
Hemen olmaz ki hele hele dogum sonrasi göbeği birazcık daha zaman ister. Mucize bekleme yoksa erken bırakırsın. Gerçekci olmak lazım. Devamlılık istiyor ve zaman istiyor. 1 ay sonra işe yaramaya başlar. Millet aylarca spor salonlarından çıkamıyor.☺Evet 6 saatlık tokluk oluyor.ilk günler 8 saat yaptm ama şişkinlık oldu baya 6 ya ceknce rahatladım.ya aslında yasım daha gencken mekik işe yarıyordu ama şimdi malesef bi randıman alamadım.ama şu ankı hali iyiye gidiyor tabıkı tam istediğim gibi değil ama daha programm daha 20 günü var olcak gibi
Olur olur 80 kilodaydım 56 kiloya düşdüğümde karnım hiç kalmadı kasa çevirdim 56 kiloydum 1 ay sonra oruç girdi 54 oldum ama gören 54 değil daha zayıfsın dediler görüntüm çok inceydiEvet 6 saatlık tokluk oluyor.ilk günler 8 saat yaptm ama şişkinlık oldu baya 6 ya ceknce rahatladım.ya aslında yasım daha gencken mekik işe yarıyordu ama şimdi malesef bi randıman alamadım.ama şu ankı hali iyiye gidiyor tabıkı tam istediğim gibi değil ama daha programm daha 20 günü var olcak gibi
Bende çok severimRevanim harikadır o nedenle revani isterler gelenler de çok begenir portakallı guzel olur limonu sevmezlerbende yaparım yemeyenlerdenim serbetli tatlı sevmem ama sutlu tatlı manyagı
O yuzden bu kilodayızBende çok severimgerçi ben hiç yemek ayırmam.
Evet buda güzel olur.Ama sabah erken kalkıyorum.Evden çalılıoruz.Yedıgım 3 kadık yogurt.En azından dengelıyor canlarım.
Bende ayırmam.Güzel olan her şeyi yerım:)O yuzden bu kilodayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?