- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.481
Bende yazmamışım 2 gündür ama if devam, dikkatli besleniyorum.ilk haftam olduğu için ptesi yi sabırsızlıkla bekliyorum kilo farkı beni daha çok motive edecek diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:):):)Tarçın zencefil zerdacal 3 kaşık yogurt acayıp yag yakıo gece yatmadan yıyorum ama her gun yapmuorum adetım bıtsın soğan suyuna başlıcam
Kaç kilosunuz hedefiniz kaç kilo olmakBende yazmamışım 2 gündür ama if devam, dikkatli besleniyorum.ilk haftam olduğu için ptesi yi sabırsızlıkla bekliyorum kilo farkı beni daha çok motive edecek diye düşünüyorum
ptesi 70,8 kilo ile başladım. Hedefim 59 lar belki daha azıda olabilir Boyum 167yaşım 30 iki çocuk annesiyim küçüğüm 20 aylık yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimKaç kilosunuz hedefiniz kaç kilo olmak
Ayy allah korusun cnm agzından yel alsın hava değişimmi acaba pencere kapı acık tutun maskelisiniz dimiÇok yorgun hissediyorum, sigaradan sanıyorum ama öksürüyorum... bugün bütün ofis öksürüyor toplucana covid mi olduk nolduk
Bol eksiler tatlımptesi 70,8 kilo ile başladım. Hedefim 59 lar belki daha azıda olabilir Boyum 167yaşım 30 iki çocuk annesiyim küçüğüm 20 aylık yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yok malesef 9 saat birlikte duruyoruz aralikliyiz ama maske imkansız hale geliyor. Bina içinde maskeliyiz ama ne bileyim 3 gündür yorgunum spora halim kalmıyor bi de tek tük herkes oksurunce ay allah korusun.Ayy allah korusun cnm agzından yel alsın hava değişimmi acaba pencere kapı acık tutun maskelisiniz dimi
Bi Arkadaşım da böyle zumba yapmaya bayılıyordu 3 aylık bi eğitim aldı şimdi ders veriyor. Kariyer planını eğlenceden yana kullandı. Süper bi şey bence de.40 dkk zumba dansı bu kadına eşlik ediyorum dans delisiyim
Video yaptım olmuyor 5 saniye bende fotoladım tv karşısında bir saga bir sola yallah kıvır zıpla
Eki Görüntüle 2644308
Yaa neye baş vuruluyor acaba bende bayılırım dansa 80 kiloda iken yürüyüşü üşenirsem evde dans yapardım sporda surekli değişiklik istiyorum ya dans ya mekik ya yuruyuş sende dikkat canım öksuruk için zencefil bal iyi geliyorBi Arkadaşım da böyle zumba yapmaya bayılıyordu 3 aylık bi eğitim aldı şimdi ders veriyor. Kariyer planını eğlenceden yana kullandı. Süper bi şey bence de.
Allah korusunÇok yorgun hissediyorum, sigaradan sanıyorum ama öksürüyorum... bugün bütün ofis öksürüyor toplucana covid mi olduk nolduk
Olsun cnm spor da yapıyorsun yagdan gider12.30 da double türk kahvesi yanında 1er tane kuru incir ve erik
45 dk leslie 3 mil
14.30 3 dilim karpuz
Akşam ızgara tavuklu salata yanına ayran
Sonrasında inşallah 1 saatte dışarıda yürüyüş ve kapanış demeyi çok isterdim ama gece 1buçuk gibi de kahvaltı yapıp yarın oruç olcam inş
Gün boyu da 3 litre su ve karanfilli tarçınlı yeşil çay 1 kupa
Süper cnm22 2
Yeşil çay
2 yumurta salatalik yarim domates
Yarim dilim karpuz
16:00Kabak detoks
30 dk leslie
Türkiye de nereye olduğunu tam bilmiyorum ama bence zor değildir bir aratmak lazım google amcadan. Bence harika olur hem hiç geri almazsın kilolarıYaa neye baş vuruluyor acaba bende bayılırım dansa 80 kiloda iken yürüyüşü üşenirsem evde dans yapardım sporda surekli değişiklik istiyorum ya dans ya mekik ya yuruyuş sende dikkat canım öksuruk için zencefil bal iyi geliyor