- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.461
İnşallah o gunlerde gelicek cnm bizde 28 mayıs düğün tarihimizdi2021 29 Mayıs a tarih yazdırdık bakalım hayat normale dönerse yapicaz
Aaaa şaka gibi 1 gün ara ile...hadi hayırlısı inşallah aynı zamanda ericez muradimizaİnşallah o gunlerde gelicek cnm bizde 28 mayıs da düğün tarihi
Yok yok ben evliyimAaaa şaka gibi 1 gün ara ile...hadi hayırlısı inşallah aynı zamanda ericez muradimiza
Kim evleniyor anlamadım ben konuya FransızYok yok ben evliyim
Benim evlilik yıl dönümüm 28 mayısKim evleniyor anlamadım ben konuya Fransız
Düzelttim yazımıİnşallah o gunlerde gelicek cnm bizde 28 mayıs düğün tarihimizdi
Heee şimdi anladımBenim evlilik yıl dönümüm 28 mayıs
33 cnmHeee şimdi anladım
Nice uzun mutlu yillariniz olsun inşallah bir yastıkta kocayin.. yaş kaç?
Ben de 33 yaşındayım33 cnm
Aynen zaten başlarken ayda 5 kilo versem super diye başladım. Haftada 1 kilo vermeye çalışıyorum ama ilk haftalar önemli sonradan duruyor çünkü.Neden vermeyeceksinki 400 eksik pazartesiye çok var 1 kilo iyi rakam zaten ilk dönemler ödem vs den gidiyor sonrası zorlaşıyor 2 gunde bir sporlar ortalama1 kilo gider ayda ortalama 4-5 kilo giderse süper
Süperr menü bol eksilerMerhaba if arkadaşlarım
16/8 aralığı.
10.00 2 bardak sirkeli su
11.00 mantarlı omlet 3 zeytin 1 dilim peynir çeyrek avokado 1 tatlı kaşığı kendi yaptığım mis gibi fıstık ezmesi 1 dilim ekmekle normal kahvaltı yaptım.Birazdün 45 dk leslie yapacağım.Diğer öğünleri yedikçe paylaşırım inşallah.
İnşallah canım benim bu hafta pek düzenli olmayacak çünkü aralarda oruç tutuyorum mesela bugün değilim ama yarın ve pazar günü oruç tutacağım o yüzden gece kahvaltı yapıyorum bu hafta pek eksi beklemiyorum inşallah artı olmazSüperr menü bol eksiler
Evet canımmm:):):)Süper gidiyorsunpazartesi 72.300 dimi
Hiç belli olmaz 500 eksi olsa da süperİnşallah canım benim bu hafta pek düzenli olmayacak çünkü aralarda oruç tutuyorum mesela bugün değilim ama yarın ve pazar günü oruç tutacağım o yüzden gece kahvaltı yapıyorum bu hafta pek eksi beklemiyorum inşallah artı olmaz
Tarçın zencefil zerdacal 3 kaşık yogurt acayıp yag yakıo gece yatmadan yıyorum ama her gun yapmuorum adetım bıtsın soğan suyuna başlıcamEvet canımmm:):):)
Dün paylaşmıştımTarçın zencefil zerdacal 3 kaşık yogurt acayıp yag yakıo gece yatmadan yıyorum ama her gun yapmuorum adetım bıtsın soğan suyuna başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?