İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kür tarifi ile geldim kilo vermek isteyenler buyursun

Tiroid hastalıklarına iyi gelmektedir:

E ve C Vitamini bakımından zengin olan dereotu içerisindeki vitaminler bakımından tiroid fonksiyonlarını düzenleyebilmektedir. Böylece tiroid bezi hastalıklarının önüne geçmiş olur.

Yag yakıcı Dereotu kürünün hazırlanışı:

Malzemeler:

6-7 dal dereotu
Yarım limon suyu
1 kase yoğurt

Hazırlanışı:

Dereotunun temizlenmesi için sirkeli suda bekletin.

Tam temizlendikten sonra

İnce ince kıyın bir kabın içine koyup üzerine limonu sıkmalısınız. Daha sonra üzerine yoğurdu döküp iyice karıştırın. Kürü yarım saat dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz.

Hello kızlar!
Henüz akşam yemeğimi yemedim ne yiyeceğimi bilmiyorum eşim kendine pesto soslu makarna ve tavuk kizartti ben yemedim spor yapmadım. Uyurum diye de şimdiden yazıyorum.
17/7 yapıyorum.
Sabah ılık su kahve. Öğlene kadar baharatlı yeşil çay. Baharatları çay kaşığının ucuyla koydum. Karabiber, zerdeçal, tarcın.
Öğlen: karışık zeytinyağlı ve basilic sirkeli salata. 5 köfte, peynir, 1 avuç kuruyemiş.
Akşam: meyve salatası yemeyi düşünüyorum.

Akşama 2 yk yulaf, 3 yk tam tahıllı gevrek, soya ve fındık sütü ekledim. Yarın enerjim olsun diye yedim. Çok iyi oldu

Annemin detoks tarifi: 1 bardak suyu kaynat içine 1 çay kaşığı bal, 1çk tarçın, 1 çk elma sirkesi koyup karıştır. 5 dk bekle tekrar karıştır. Sabah ve akşam ac karnına öğünlerden önce en az 4 gün tüket.
Bende elma sirkesi yok yarın alıp yapcam bunu. Hiç sevmiyorum elma sirkesini ama çok faydalı diyorlar.

Dereotu gerçekten çok faydalı ben de bi ara çok ağrılı regl oluyordum sabah öğle akşam yemeklerden yarim saat önce bir tutam dereotu yedim neredeyse sonra ki reglime kadar yaptım ve hala agrım yok. Ne vardı neye iyi geldi bilmiyorum
Tarifini bende yapayım. Bi bu bi de kabak yapıcam. Yarın yapıyorum kabağı.

Ben elma sirkesini sabahhları suya koyup içiyorum.1 tatlı kaşığı kadar.bazen içine limonda sıkıyorum.metabolizma hızlandırıyor.o zaman ben de buraya öğle yemeği yerine geçen bir içecek tarifi vereyim.
1 su bardağı süt
1 yk yulaf ezmesi
1 yk chia tohumu
1 donmuş şeftali
1 çay kaşığı bal tercihe göre.hepsini robottan gecirip içiyoruz.

Tam kararında olmuş bence bir de yürümüşsün üstüne. Her şey var menünde çok iyi.

Evet elma sirkesi için meto hzilandiriyor deniliyor. Ben suyla içemiyorum

Saatleri yazılı olmayınca neyi nezaman yediğini anlamıyorum döneri erken saatte yediysen yarına kadar yakarsın dönrin yarım lavaşsa tabiki balıkla ekmek yemediysen iyi değilde balık kilo yapmaz

Saatli yaz cnm menünü

Merhabalar
Sabah uyaninca 1 bardak limonlu su
1.5 saat tempolu yürüyus (11bin adim :) ) yarim saat bisiklet
12 gbi filtre kahve
Bugun biraz gec yemek yiyebildim 3 de 1 yumurta ile yapilmis soganli biberli susamli omlet , bol yesillik , salatalik domates yesilcay 1 dilim t.bugday ekmegi
4 gbi turk kahvesi 1 kayisi ile
6 gbi bir dilim kek
Aksaam 1 orta boy tavuk but az yagda baharatla pisirdim 3 kasik sade makarna salata yogurt
2.5 litre su
Yatmadan yesilcay icerim belki bi top dondurma ( dondurmayi birakamiyorum )
16/8 beslenme ama 3 de basladim bugun gec basladim ama aksam 9.30 da yemeyi birakicam

Saat 15:00 gibi yedim döneri, 19;30 balık ekmeksiz yedim. Vicdan azabı cekmeyeyim mi simdi

Daha ne olsun gayet iyi sen sanirim döneri taktin ama arada olur ayrica yürümüşsün erimişdir o

Yag yakımı ve metabolizma hızı için Etkili Yoğurt Diyeti İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?

*8 yemek kaşığı yoğurt

*yarım limon suyu

*1 çay kaşığı zeytinyağı

*yarım çay kaşığı toz tarçın

*1 çay kaşığı zencefil tozu

*1 çay kaşığı zerdeçal tozu

Etkili Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır?

Etkili yoğurt diyetini yapabilmek için öncelikli olarak evinizde bulunan herhangi bir kasenin içerisine yoğurdu dökün. Ardından zencefil ve zerdeçal tozu, zeytinyağı, toz tarçın yarım limon suyunu malzemelerini de aynı kasedeki yoğurdun üzerine boşaltın ve bütün malzemeleri homojen kıvama dönüşünceye dek karıştırın. Hazırladığınız yoğurt karışımını aç karınla gece yatmadan 1 saat önce sabah kahvaltıdan 30 dkk önce düzenli olarak tüketmeye çalışın.

Kızlar hiç tartiya cikaniniz var mı? Ben yarın sabah kendimi bi kontrol edeyim diyorum. Bugün sporda yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…