- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.401
Ben dün 100 gr vermişdim bugün geri aldim çok şükürKızlar hiç tartiya cikaniniz var mı? Ben yarın sabah kendimi bi kontrol edeyim diyorum. Bugün sporda yapmadım
Regl olacaksan çıkma hiç ama regl haftasını degerlendir. Metabolizma normalden hızlı çalışıyor ne yapsan kârına. Leslie yürüyüş dans allah ne verdiyse yardırÖdemim var yarın regl olucan gibi sancım da var korkuyorum
Ben de yarın bi bakayım ya kabağı bende yapıcam yarın ama sadece akşamları yerim.Ben dün 100 gr vermişdim bugün geri aldim çok şükür
İyi gidiyordum ya kabak detoksu işe yaramişdi
eşime dedim bol tereyaglı bay döner çekti canım dedim 65 olunca istiyorum dedimCanım o kadar çok hamburger ıstıokı.68 e düşünce hamburgerı ödül koydum kendıme:)
Zumba dans yapıcam 45 dkkRegl olacaksan çıkma hiç ama regl haftasını degerlendir. Metabolizma normalden hızlı çalışıyor ne yapsan kârına. Leslie yürüyüş dans allah ne verdiyse yardır
Ben kendim yapıyorum hamburgerimi. Ekmeğini de yulafi robottan çekip yumurtalı bikarbonatlı hatta bazen kabak çekirdekli yapıyorum. Hem mahrum kalmamış olursun hem sağlıklı bir öğün olur. Kendin yap için rahat rahat ye.Canım o kadar çok hamburger ıstıokı.68 e düşünce hamburgerı ödül koydum kendıme:)
Vallaha o hamburgerın resmını atacam buraya:)Hamilede deilim:) Gercı evlı deılım :):)Bildınız aş eriom:)eşime dedim bol tereyaglı bay döner çekti canım dedim 65 olunca istiyorum dedim
Hem spor yapınca rahat geçiyor regl.Zumba dans yapıcam 45 dkkevet avantaja cevirecem umarım sanırım galiba
İlk gun değilde 2.gun başlarım ilk gun sancılı oluyorum 7 gun suruyorHem spor yapınca rahat geçiyor regl.
Benim de doğum kontrol ilacından önce 7 gün sürüyordu. Ve çok oluyordum tüm enerjim bitiyordu. Sen ilaca arada vermiyorsun ağrı yapar öyle. Şimdi 3 gün hadi bilemedin 4 gün de finişİlk gun değilde 2.gun başlarım ilk gun sancılı oluyorum 7 gun suruyorişkence resmen
Her hafta 700 grm versen 4 haftada 2.800 en düşük ihtimali verdim 1 kilo versen 4 kilo kendini verirsen diyete sadık olursan verirsinKendime hep şunu diyorum.Bu zamana kadar yedim ne oldu kat kat göbek.Apartman dairesı dikmişim kızlar bıldıgınız.Erimıyor.Bazen boyle guzel kıyafetler goruorum o kadar çok gıymek ıstıyorumkı.zayıf olmak ıstıyorum artık.
Ben de şekerpare yapmıştım 1 tepsi dağıttım ama 1 tabak kaldı onları da çöpe yolladim çünkü yerim biliyorum. Jey'in gözler doldu ama acimadimKendime hep şunu diyorum.Bu zamana kadar yedim ne oldu kat kat göbek.Apartman dairesı dikmişim kızlar bıldıgınız.Erimıyor.Bazen boyle guzel kıyafetler goruorum o kadar çok gıymek ıstıyorumkı.zayıf olmak ıstıyorum artık.
İnsallah canım ben sızın gıbı gece de ac kalmıorum.5 yada 6 dan sonra yemıorum ama gece muhakkak kefır yada 3 kaşık yogurt yıyorum.Şekerım düşüyor ayoll:):)Her hafta 700 grm versen 4 haftada 2.800 en düşük ihtimali verdim 1 kilo versen 4 kilo kendini verirsen diyete sadık olursan verirsin
Gercekten oyle yaaa bi kıyafet goruyorum gıyıyorum yanlardan çıkıo sevmıorum gercekten ben 6 ay hastanede yattım vucudum dıkdortgen olmuştu yemın ederım.Ondan sonrada toparlayamadım.Ben de şekerpare yapmıştım 1 tepsi dağıttım ama 1 tabak kaldı onları da çöpe yolladim çünkü yerim biliyorum. Jey'in gözler doldu ama acimadimyedim ne kattı bana? Kilo, kolestrol, hipoglisemi,.. hepsi şekerden oldu. Yolladim çöpe bi rahatladım anlatamam.
Neden 5 6 da yiyorsun? Gece yemek yerine akşam 8 de son öğün yapacagin bi periyod seç ben öyle yapıyorum mesela. Ben de hipoglisemi var ve ilk iki gün ac yatmak zor evet ama sonra alışıyorsun. Önemli olan gündüz öğünlerine şeker sokmamak. Daha iyi gelecek. Hipoglisemileri hep yanılttılar 2 saatte bi yiyin diye daha kötü yapıyor hep hasta kalıyorsun öyle.İnsallah canım ben sızın gıbı gece de ac kalmıorum.5 yada 6 dan sonra yemıorum ama gece muhakkak kefır yada 3 kaşık yogurt yıyorum.Şekerım düşüyor ayoll:):)
HarikasınBen de şekerpare yapmıştım 1 tepsi dağıttım ama 1 tabak kaldı onları da çöpe yolladim çünkü yerim biliyorum. Jey'in gözler doldu ama acimadimyedim ne kattı bana? Kilo, kolestrol, hipoglisemi,.. hepsi şekerden oldu. Yolladim çöpe bi rahatladım anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?