- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.361
Evet suyu çok içiyorum bir de karışık bitki çayı almıştım oda iyi geldiMuz yapar ama çok yersen. Her şeyin çoğu sindirim sorunu yapar. Biraz bekle açken kuru kayısı ye ılık su iç bolca.
Yok ya o kadarcıkta bişey olmaz ara öğün niyetine ye gitsin kısma kendini bundan200 kaloriymişadet daha olmadım o yüzden sürekli canım bşeyler yemek istiyor. Başladığımdan beri ben daha hiç kilo vermedim ondan 2 katı dikkat ediyorum
Evet bnde inanıyorum güzel olacak inşallahYok ya o kadarcıkta bişey olmaz ara öğün niyetine ye gitsin kısma kendini bundan
Bu hafta daha iyi olacak senin için
Bunu da deneyeceğimKabızlığa aç karna filtre kahvede iyi geliyo bana. Ardından da kuru kayısı ardından bol su
Kız az yediysen birsey olmaz saat olarak erken yemişin 18-20 saat açlıkta yakarsın sen onu20-4
Aslinda herşey çok güsel başlamişti kahvaltımı iyi yapmişdim çok mesuttum
Çoçuklara izin günü olunca dişari çıkktik
Ve lahmacun yedim
Hadi inşallah erken yedim evet yav bu milletdeki israr nedir ya yemicem diyom ölümü gör yeKız az yediysen birsey olmaz saat olarak erken yemişin 18-20 saat açlıkta yakarsın sen onu
Canın sağ olsun ne yapalım.20-4
Ve lahmacun yedim
Lahmacun hamuru ince olduğu için sorun değil canım. Gerçi artık mayalı yapıyorlar hamurunu galiba ama o kadardan bir şey olmaz.20-4
Ve lahmacun yedim
Sikma canini bugun ben de abarttim biraz adetten sonra normale donersin suyu artir sadeceDayanamadım meyveli şeker yedim az önce sakız gibi şekerden agızda eriyen 2 adet hemde
Daha ne olsunKızlar bende if yapıyorum ama sizin kadar dikkat etmiyorum.
Beni akşamları çay yanına bişey yemiyor olmakta mutlu ediyor. Birde geç uyuyoruz eşim gece bişeyler yer onlardan da yemiyorum.
Birde spor yapıyorum.
Bu gün sabah
20 dk dışarda yürüyüş
8 dk karın egzersizleri
Akşam üstü
45 dk Leslie 3mil
35 dk cardio yaptım
16.8 yapıyorum
Daha ne olsuntatlı ve ekmekten de kıstı mı bu işte diyet.
Ben de lahmacun yedim ama pisman değilim cok sagliksiz olduginu düşünmüyorum bide spor yaparim şimdi sen de iyi yapmissin vücudun sasirir hem20-4
Ve lahmacun yedim
Bi tane yediysen bişey olmaz, tam da diyet menüsü olur20-4
Ve lahmacun yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?