- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.381
İşte nazarlık yapmışız bugün kendimizeAma bügün herkez ucundan kaçirmiş sanki halbuki ne güsel gidiyorduk nazara geldik
Bilen varsa bizi bi okusun anam
Bi başlarsa önünü alamayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte nazarlık yapmışız bugün kendimizeAma bügün herkez ucundan kaçirmiş sanki halbuki ne güsel gidiyorduk nazara geldik
Bilen varsa bizi bi okusun anam
Bi başlarsa önünü alamayız
Akşama 2 yk yulaf, 3 yk tam tahıllı gevrek, soya ve fındık sütü ekledim. Yarın enerjim olsun diye yedim. Çok iyi olduHello kızlar!
Henüz akşam yemeğimi yemedim ne yiyeceğimi bilmiyorum eşim kendine pesto soslu makarna ve tavuk kizartti ben yemedim spor yapmadım. Uyurum diye de şimdiden yazıyorum.
17/7 yapıyorum.
Sabah ılık su kahve. Öğlene kadar baharatlı yeşil çay. Baharatları çay kaşığının ucuyla koydum. Karabiber, zerdeçal, tarcın.
Öğlen: karışık zeytinyağlı ve basilic sirkeli salata. 5 köfte, peynir, 1 avuç kuruyemiş.
Akşam: meyve salatası yemeyi düşünüyorum.
Dereotu gerçekten çok faydalı ben de bi ara çok ağrılı regl oluyordum sabah öğle akşam yemeklerden yarim saat önce bir tutam dereotu yedim neredeyse sonra ki reglime kadar yaptım ve hala agrım yok. Ne vardı neye iyi geldi bilmiyorumKızlar kür tarifi ile geldim kilo vermek isteyenler buyursun
Tiroid hastalıklarına iyi gelmektedir:
E ve C Vitamini bakımından zengin olan dereotu içerisindeki vitaminler bakımından tiroid fonksiyonlarını düzenleyebilmektedir. Böylece tiroid bezi hastalıklarının önüne geçmiş olur.
Yag yakıcı Dereotu kürünün hazırlanışı:
Malzemeler:
6-7 dal dereotu
Yarım limon suyu
1 kase yoğurt
Hazırlanışı:
Dereotunun temizlenmesi için sirkeli suda bekletin.
Tam temizlendikten sonra
İnce ince kıyın bir kabın içine koyup üzerine limonu sıkmalısınız. Daha sonra üzerine yoğurdu döküp iyice karıştırın. Kürü yarım saat dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz.
Ben elma sirkesini sabahhları suya koyup içiyorum.1 tatlı kaşığı kadar.bazen içine limonda sıkıyorum.metabolizma hızlandırıyor.o zaman ben de buraya öğle yemeği yerine geçen bir içecek tarifi vereyim.Akşama 2 yk yulaf, 3 yk tam tahıllı gevrek, soya ve fındık sütü ekledim. Yarın enerjim olsun diye yedim. Çok iyi oldu
Annemin detoks tarifi: 1 bardak suyu kaynat içine 1 çay kaşığı bal, 1çk tarçın, 1 çk elma sirkesi koyup karıştır. 5 dk bekle tekrar karıştır. Sabah ve akşam ac karnına öğünlerden önce en az 4 gün tüket.
Bende elma sirkesi yok yarın alıp yapcam bunu. Hiç sevmiyorum elma sirkesini ama çok faydalı diyorlar.
Tam kararında olmuş bence bir de yürümüşsün üstüne. Her şey var menünde çok iyi.Lütfen yorum yapın,
1 dilim ekmekle kahvaltı, kahvaltı öncesi çocuğu sağlık ocağına götürdüm 1.5 km yurumusumdur.ara öğün 3 kayısı,yarım muz ve sahile gidince 1 tavuk döner,akşam yemeği de 6 hamsi yoğurt ve salata. Çok mu??? 3 lt su
Evet elma sirkesi için meto hzilandiriyor deniliyor. Ben suyla içemiyorumBen elma sirkesini sabahhları suya koyup içiyorum.1 tatlı kaşığı kadar.bazen içine limonda sıkıyorum.metabolizma hızlandırıyor.o zaman ben de buraya öğle yemeği yerine geçen bir içecek tarifi vereyim.
1 su bardağı süt
1 yk yulaf ezmesi
1 yk chia tohumu
1 donmuş şeftali
1 çay kaşığı bal tercihe göre.hepsini robottan gecirip içiyoruz.
Saatleri yazılı olmayınca neyi nezaman yediğini anlamıyorum döneri erken saatte yediysen yarına kadar yakarsın dönrin yarım lavaşsa tabiki balıkla ekmek yemediysen iyi değilde balık kilo yapmazLütfen yorum yapın,
1 dilim ekmekle kahvaltı, kahvaltı öncesi çocuğu sağlık ocağına götürdüm 1.5 km yurumusumdur.ara öğün 3 kayısı,yarım muz ve sahile gidince 1 tavuk döner,akşam yemeği de 6 hamsi yoğurt ve salata. Çok mu??? 3 lt su
Saat 15:00 gibi yedim döneri, 19;30 balık ekmeksiz yedim. Vicdan azabı cekmeyeyim mi simdiSaatleri yazılı olmayınca neyi nezaman yediğini anlamıyorum döneri erken saatte yediysen yarına kadar yakarsın dönrin yarım lavaşsa tabiki balıkla ekmek yemediysen iyi değilde balık kilo yapmaz
Saatli yaz cnm menünü
Hayır çok iyi cnm akşam ekmeksizmiş süperSaat 15:00 gibi yedim döneri, 19;30 balık ekmeksiz yedim. Vicdan azabı cekmeyeyim mi simdi
Her gun saatli yaz cnmSaat 15:00 gibi yedim döneri, 19;30 balık ekmeksiz yedim. Vicdan azabı cekmeyeyim mi simdi
Daha ne olsun gayet iyi sen sanirim döneri taktin ama arada olur ayrica yürümüşsün erimişdir oLütfen yorum yapın,
Leslie ve karın egzersizleri de yaptım şimdi ki neyse ki o vicdan biraz rahatladiDaha ne olsun gayet iyi sen sanirim döneri taktin ama arada olur ayrica yürümüşsün erimişdir o
Oooo maşallah valla ben 1 lahmacun gömdüm hiçbişey yapmadimLeslie ve karın egzersizleri de yaptım şimdi ki neyse ki o vicdan biraz rahatladi
Kızlar hiç tartiya cikaniniz var mı? Ben yarın sabah kendimi bi kontrol edeyim diyorum. Bugün sporda yapmadım