- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.341
En iyi öğün 2 ara 2 ana öğün olmalı cnmHee doğum yaptiiinnn
Anladım canim...beni bilemem de sen kesin verirsin daha önce basarmissin zaten...
Ben 20 gün kadar tek öğün şeklinde yaptım 5 kilo verdim takılınca kilo bıraktım yine aldım o kilolari zaten çok zor oluyordu tek öğün yemek...benim hatam 2 öğün ile başlamamak oldu diye düşünüyorum
Süper. Detoksun etkisi kesin olacak. Ben bugün spor falan yapmayı düşünmüyorum leslie bile yapmam.3 haziran menum
18/6
Uyandım su
Yeşil cay
13 de kahvaltı 1 haşlama yumurta çok az peynir dereotu maydonoz 1 közlenmiş biber 1 domates yarım salatalık
15.30 da 1 ince ananas tarcın serpecem azcık
19 da kabak detoks kapanış
Yatana kadar su kiraz saplı cay zencefil çay
20 ile 50 arası sadece mekik çekecem her yerim agrıyor
Bende yapacak gücüm yok karnıma kas yapmaya calışıyorum mekik zorlamıyor beniSüper. Detoksun etkisi kesin olacak. Ben bugün spor falan yapmayı düşünmüyorum leslie bile yapmam.yarın artık.
ben diyete başlayınca akşma öğünümü kabak yaptım o şekilde bile verdirdi kılo 1 dilim de ekmek yiyordum yanında 3 gün yaptıgımdada 1,5 kılo falan gitmiştiBaktım canım o sitedekilerin yorumlarında 3 kilo verende olmuş 2 kilo 1 kilo her vucutta aynı etki gösterecek diye kural yok cnm
3 gunde 2 kilo kabak detoks listesi
Sabah kahvaltısı:
2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir (protein için)
Öğle yemeği:
Kabak detoksu tarifi
Ara öğün:
2 adet meyve (lif için)
Akşam yemeği:
Kabak detoksu tarifi
Yarın regl olucam sanırım sancım var 1 kiloya razıyımben diyete başlayınca akşma öğünümü kabak yaptım o şekilde bile verdirdi kılo 1 dilim de ekmek yiyordum yanında 3 gün yaptıgımdada 1,5 kılo falan gitmişti
Şimdi Ayran iç akşamada birseyler yersinBende sonunda regl oldum
Ve Spor yapmadım bugün. Dışarda işlerim vardı hala dışardayım eşimin bürosundan
O yüzden yiyecek sıkıntı şuan bana
2 de yarım simit yedim artık kahvaltı olarak
Bakalım gün nasıl devam etcek
seni en iyi ben anlarım migren döneminde diyet spor hiç görmez gözün ben migren atağımda karbonhidrat ve şeker isteği duyuyorum en kısa zamanda atlatırsınYarın regl olucam sanırım sancım var 1 kiloya razıyımbende düzenli yapmadım migrenim tavan bugunde var agrım ac ac dayanamadım avmigran hap aldım bugunkü menume uyarsam güzel ama canım istemiyor 2 ögün yada 3 tükettim
Kabakdetoks listesi 4 öğün
Aynen akşama proteinli bişiler yiyeyimŞimdi Ayran iç akşamada birseyler yersin
seni en iyi ben anlarım migren döneminde diyet spor hiç görmez gözün ben migren atağımda karbonhidrat ve şeker isteği duyuyorum en kısa zamanda atlatırsın
Olur öyle şekerin düşmüştürDayanamadım meyveli şeker yedim az önce sakız gibi şekerden agızda eriyen 2 adet hemde
Nolcak ki muzdan bişey olmaz canımBen de bugun bir bütün muz yedim şaka gibi
Kız ben sürekli yiyorum muzuBen de bugun bir bütün muz yedim şaka gibi
200 kaloriymişNolcak ki muzdan bişey olmaz canım
Kabızlık probleminiz falan yoksa yiyin tabiKız ben sürekli yiyorum muzu
Normalde var hemde kötü ama muz tek başına bir şey yapmıyor. Süt içersem, beyaz ekmek yersem, tatli yersem oluyorKabızlık probleminiz falan yoksa yiyin tabi
Bana yapıyor nedense zaten normalde kabızlık sorunum varBu
Normalde var hemde kötü ama muz tek başına bir şey yapmıyor. Süt içersem, beyaz ekmek yersem, tatli yersem oluyor
Muz yapar ama çok yersen. Her şeyin çoğu sindirim sorunu yapar. Biraz bekle açken kuru kayısı ye ılık su iç bolca.Bana yapıyor nedense zaten normalde kabızlık sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?