İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar komşum birsürü kabak getirdi kabak detoksu napiliyordu bitince gel topla dedi saolsun

3 GÜNLÜK KABAK DETOKSUNDA YAPILMASI GEREKENLER *

Bu detoksu hamileler, emziren anneler, çocuklar, kronik hastalığı olanlar uygulamamalıdır.3 günden uzun süre tek bir besinle beslenmenin doğru olmadığı unutulmamalıdır.
Sabah kahvaltı yapılmalıdır.
Ara ögün yapılmalıdır
Akşam kabak detoks yenmelir

Vücudu arındırmak adına bu 3 günde kahve ve siyah çay tüketilmemelidir.Şeker, şeker içeren ve paketli gıdaları tüketmeyin.Günde en az 2 litre su için.Bitki çayı olarak günde 3 kupa yeşil çay, mate, beyaz çay, rezene tüketebilirsiniz.Gün içerisinde hareketli olun ancak ağır ve tempolu egzersizlerden kaçının.

2 kabagı rendeliyorsun kabugunu soymadım ben sirkeli suda beklettim

1 kaşık zeytin yagı ekleyorsun rendelediğin kabagıda ekliyorsun 10 dkk pişiyor agzı kapalı arada karıştır

4-5 dal dereotunu ince ince kıy

Kabagın altını kapat dereotunu ekle karıştır kapagını kapat 10-15 dkk dinlendir

Servis tabagına al yarısını diger yarısı akşama
Uzerine 1 bardak1 diş samırsaklı yogurdu ekle
1 cevizi ez uzerine serp arzuya göre pulbiberde serpebilirsin

Afiyet olsun

Diyeti göremiyorum nasıl yapılıyor

Diyeti göremiyorum nasıl yapılıyor
Diyet siz ayarlıyorsunuz gun içinde serbes ama dikkatli beslenme olmalı

Mesala örnek saat

Saat 10.30 da kahvaltı ya başlayıp

Akşam 18.30 arası beslenme saati

Dikkatli beslenirseniz kilo gider

18.30 dan sonra yatana kadar
Su sademaden suyu doğal çaylar şekersiz çay kahve serbes

Ben bunu zaten yapıyorum ama akşam meyve tüketiyorum pek fazla bişey gitmedi. Bide şekersiz 21 yapıyorum . Spor olmayınca olmuyor.

1 kabak zorladı beni ama yedim çabuk acıktıracak cünki orta boy kabakla yaptım 2 ceviz kırdım ezdim 1 su bardagına yakın yogurtla karnımı şişirdi

Eki Görüntüle 2643061
Kabak detoksu güzel ödem attırıyor canım
Ben 3 gün yapmıştım son gün fırında yapmıştım artık değişiklik olsun diye

1 haziran

20/4 yaptım, sabah kahve sonrası eliptik yaptım

15.00- 3 kuru kayısı
15.30- 3 çiğköfte
16.00- 2 dilim karpuz
17.00- saçmaladım oturup adam gibi Ana öğün yapmadığımdan oğlum hoşbeş yerken bende yedim 4-5 tane büyük hataydı. Orucu açarken iyi bi ana öğün yapmalıydım
19.00- bezelye yemeği, 3 kaşık pilav, yoğurtlu semizotu

Kapattım

Selamlar ilk sayfaya baktım giden kilolar var, sabit olanlar korkmasın bence bir yerde mutlaka sökülecek başarılar diyorum

Ben bu diyetle ilgili 3 hafta 15 kilo diye konular vardı forumda, buna inanmıyorum çok gerçekçi gelmiyor, ben gerçekten çok disiplinli kurallı ve sıfır kaçamak sürekli yürüyüş en az 4.5 km yapmama rağmen 4.haftadayım ve 96 dan 89 a geldim (7 kilo)

Bu kiloları bir günde almadık verirken hemen gitsin istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor, sabırla devam edelim bence sonuç alacağız

Ben bunu zaten yapıyorum ama akşam meyve tüketiyorum pek fazla bişey gitmedi. Bide şekersiz 21 yapıyorum . Spor olmayınca olmuyor.
Kendine bir açlık saati belirliyorsun 24 saat içerisinde uzun açlık süreleri ve kısa beslenme süreleri. Bu sürenin dışına çıkılmıyor. Genellikle akşam erken yenilip, sabah kahvaltı atlatilarak yapılıyor ama tam tersi de olabilir. Sabah sağlam bir kahvaltı ama akşam yenilmez. Burada önemli olan leptin hormonunun salgılanması ve insulin direncinin kırılması için yeterli açlık süresinin sağlanması.
Benim yeme periyodum 13.00 ve 20.00 saatleri. 2 öğün yapıyorum.
Açlık sürelerinde kalorisi olan HIC BIR ŞEY tüketilmiyor ayran, meyve dahil.

3 haftada 15 kilo verirsem beni hastahaneye yatırırlar.
Ayda 7 kilo muhteşem. Zaten düzenli beslenerek ve sporla insan ancak o kadar verebilir. Daha fazlası fazla kas kaybı demek.

3 haftada 15 kilo verirsem beni hastahaneye yatırırlar.
Ayda 7 kilo muhteşem. Zaten düzenli beslenerek ve sporla insan ancak o kadar verebilir. Daha fazlası fazla kas kaybı demek.
aynen öyle çılgınlık

Bende onu düşünüyorum birde ben hiç yürüyüş filan yapmıyordum bence kas da alıyorumdur, şu ölçüm aletleri diyetisyen dışında ev tipi de olsa keşke

Hoş geldiniz bol eksiler ilk sayfadaki kurallara uyun
Teşekkür ederim
84.300 çıktım tartıda bugün...83 ile başlamıştım kilo mu aldım nebelki odemdir
11de yoğurtlu semizotu salata 2 dilim tam buğday ekmeği
19.30 da kepek makarnalı (5 kaşık)köfteli salata...bugün spor yok 2 litre su

Aşırı kahve tüketiyorum. Tok tutuyor ama halsiz hissettiriyor

aynen öyle çılgınlık

Bende onu düşünüyorum birde ben hiç yürüyüş filan yapmıyordum bence kas da alıyorumdur, şu ölçüm aletleri diyetisyen dışında ev tipi de olsa keşke
Kas kaybı minimumdur ama düzenli besleniyorsan. Bir de ağırlıkla spor da kas kaybını önlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…