- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.141
Kızlar komşum birsürü kabak getirdi kabak detoksu napiliyordu bitince gel topla dedi saolsun
Diyeti göremiyorum nasıl yapılıyorCanım ben haftada bir tartılırım 8 mayısta açmıştım bu konuyu 5 gün önce 67 kiloydum oruç sonlarına yakın 69.5 tum diyet günü yani 27 mayıs 70.20 oruç bana yaramadı çokta yemedim artılara çıktımbugun 68.60 kiloya düştüm
Diyet siz ayarlıyorsunuz gun içinde serbes ama dikkatli beslenme olmalıDiyeti göremiyorum nasıl yapılıyor
Kabak detoksu güzel ödem attırıyor canım1 kabak zorladı beni ama yedim çabuk acıktıracak cünki orta boy kabakla yaptım 2 ceviz kırdım ezdim1 su bardagına yakın yogurtla karnımı şişirdi
Eki Görüntüle 2643061
Oooovvvvv demi olacakİşte azim, işte kafaya koymuşluk budur
Bende bunu perşembe cuma yapayım. 2 öğün mu yiyoruz bunu günde tek öğün mü?1 kabak zorladı beni ama yedim çabuk acıktıracak cünki orta boy kabakla yaptım 2 ceviz kırdım ezdim1 su bardagına yakın yogurtla karnımı şişirdi
Eki Görüntüle 2643061
Aslında 2 öğünBende bunu perşembe cuma yapayım. 2 öğün mu yiyoruz bunu günde tek öğün mü?
Kendine bir açlık saati belirliyorsun 24 saat içerisinde uzun açlık süreleri ve kısa beslenme süreleri. Bu sürenin dışına çıkılmıyor. Genellikle akşam erken yenilip, sabah kahvaltı atlatilarak yapılıyor ama tam tersi de olabilir. Sabah sağlam bir kahvaltı ama akşam yenilmez. Burada önemli olan leptin hormonunun salgılanması ve insulin direncinin kırılması için yeterli açlık süresinin sağlanması.Ben bunu zaten yapıyorum ama akşam meyve tüketiyorum pek fazla bişey gitmedi. Bide şekersiz 21 yapıyorum . Spor olmayınca olmuyor.
3 gün tek tip beslenme yani. 3 Gün yapamam da belki zorlarsam 2 gün yapabilirimAslında 2 öğün
Ama if de 3 ana öğün zor olur
3 haftada 15 kilo verirsem beni hastahaneye yatırırlar.Selamlar ilk sayfaya baktım giden kilolar var, sabit olanlar korkmasın bence bir yerde mutlaka sökülecek başarılar diyorum
Ben bu diyetle ilgili 3 hafta 15 kilo diye konular vardı forumda, buna inanmıyorum çok gerçekçi gelmiyor, ben gerçekten çok disiplinli kurallı ve sıfır kaçamak sürekli yürüyüş en az 4.5 km yapmama rağmen 4.haftadayım ve 96 dan 89 a geldim (7 kilo)
Bu kiloları bir günde almadık verirken hemen gitsin istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor, sabırla devam edelim bence sonuç alacağız
3 haftada 15 kilo verirsem beni hastahaneye yatırırlar.
Ayda 7 kilo muhteşem. Zaten düzenli beslenerek ve sporla insan ancak o kadar verebilir. Daha fazlası fazla kas kaybı demek.
Teşekkür ederimHoş geldiniz bol eksiler ilk sayfadaki kurallara uyun
Aşırı kahve tüketiyorum. Tok tutuyor ama halsiz hissettiriyorKendine bir açlık saati belirliyorsun 24 saat içerisinde uzun açlık süreleri ve kısa beslenme süreleri. Bu sürenin dışına çıkılmıyor. Genellikle akşam erken yenilip, sabah kahvaltı atlatilarak yapılıyor ama tam tersi de olabilir. Sabah sağlam bir kahvaltı ama akşam yenilmez. Burada önemli olan leptin hormonunun salgılanması ve insulin direncinin kırılması için yeterli açlık süresinin sağlanması.
Benim yeme periyodum 13.00 ve 20.00 saatleri. 2 öğün yapıyorum.
Açlık sürelerinde kalorisi olan HIC BIR ŞEY tüketilmiyorayran, meyve dahil.
Kas kaybı minimumdur ama düzenli besleniyorsan. Bir de ağırlıkla spor da kas kaybını önlüyor.aynen öyle çılgınlık
Bende onu düşünüyorum birde ben hiç yürüyüş filan yapmıyordum bence kas da alıyorumdur, şu ölçüm aletleri diyetisyen dışında ev tipi de olsa keşke
Kahveyi çok içince öyle oluyor ben de kahve içmeden uykum gelmezdi geceAşırı kahve tüketiyorum. Tok tutuyor ama halsiz hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?