- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.161
Tok tutuyor amaKahveyi çok içince öyle oluyor ben de kahve içmeden uykum gelmezdi gece3 gün tüketme bitiyor o.
Senin de cok iyi gitmis cok rakamladda su ve kas kaybi coktur diye düşünüyorumSelamlar ilk sayfaya baktım giden kilolar var, sabit olanlar korkmasın bence bir yerde mutlaka sökülecek başarılar diyorum
Ben bu diyetle ilgili 3 hafta 15 kilo diye konular vardı forumda, buna inanmıyorum çok gerçekçi gelmiyor, ben gerçekten çok disiplinli kurallı ve sıfır kaçamak sürekli yürüyüş en az 4.5 km yapmama rağmen 4.haftadayım ve 96 dan 89 a geldim (7 kilo)
Bu kiloları bir günde almadık verirken hemen gitsin istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor, sabırla devam edelim bence sonuç alacağız
Menulerine protein eklersen guzel olur sanki karbonhidrat fazla olmuş su tutabilirSaat 11:00 de 2 dilim ekmek ile kahvaltı
1 saatsora karpuz , peynir.
Daha sonra çay ve bir avuç leblebi ve çekirdek, akşam yemeği 19;00 bitti 2 Küçük tabak zeytinyagli bulgur piavi ve 2 kase çorba ve 3mil Leslie , 20 dak pilates. Şimdide hunharca şekersiz çay gün içinde de3 lt de şu.
HaklısınMenulerine protein eklersen guzel olur sanki karbonhidrat fazla olmuş su tutabilir
Evet kahvaltı yapılmalı diger 2 ögün kabak detoksBende bunu perşembe cuma yapayım. 2 öğün mu yiyoruz bunu günde tek öğün mü?
Tmm cnm yarın oruç tutucam akşam 4 gibi atarımBaskül paylaşımı yapmalısınız
Çıktığımda foto çekip aticam dimi cnmBaskül paylaşımı yapmalısınız
Süper pencerenizide yazın her gün ve hedefinizi yazınTeşekkür ederim
84.300 çıktım tartıda bugün...83 ile başlamıştım kilo mu aldım nebelki odemdir
11de yoğurtlu semizotu salata 2 dilim tam buğday ekmeği
19.30 da kepek makarnalı (5 kaşık)köfteli salata...bugün spor yok 2 litre su
Evet canımÇıktığımda foto çekip aticam dimi cnm
Hoş geldiniz ilk sayfayı okursanız açıklamada yazıyor kurallara uymalısınız anlamadıgınız nokta olursa tekrar sorunKızlar bende katılabilir miyim? Bugün diyete başlamıştım bu bana çok uygun ama tam bilemiyorum bana da fikir verebilir misiniz?
Bugun çok yoruldum spor agır geldi uzun aradan sonraNe yapıyonuz kizlar
Ben ev işinden vakit bulsam yapıyorum geçen gün tiffany rothe yaptim onda squat var totom ağırdı bir gün boyuncaBugun çok yoruldum spor agır geldi uzun aradan sonra
Bana daBugun çok yoruldum spor agır geldi uzun aradan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?