• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hayırlısı ile 65 e düşeyim sonra 58 olmak ıstıyorum.Gercekten agır gelıyor kılolar.Ayrıca göğüslerım çok büyük.

Kaç günde bir spor yapalım ya,her gün çok oluyor sanki
Yapabildiğiniz kadar yapın .Evde eliptik aletım var ama havalar çok guzel ben yuruyus yapıyorum.Yazın tercıhım yuruyus.Bıraz tabı kasları dıblendırmek lazım.2 gun spor yapıp 1 vun dınlenmek muhtesem oluo

Kaç günde bir spor yapalım ya,her gün çok oluyor sanki
Ben diyetisyen gurkan kubilay dinlemştim 1 gun evde 1 gun spor yapın diyordu sebebi ise vucut alışmasın spora yaz geldi hop hergun spor kış geldi kar yagdı hava sogudu yagmur yagdı sonra gelsin kilolar nedenmi çünki vucut alıştı spora vucut kendini salacak hop kilolar yavaş yavaş yerleşek diyordu bende onu dinledim 80 kilo iken 3 ay 1 gun evde 1 gun orta tempoda yuruyuş yuruyuş üşenirsem evde tepmolu hatta hızlı dans popoşu sagdan vur duvara soldan vur duvara ritimler yaptım 😂😂😃😃😄😄 3 yılda kilo almadım 56-54 arası git gel yaptım gören inanmıyordu daha çok zayıfsın dediler 😂😂 belim 59 cm di 😬😬 ahh geri gel nolur 56-58 😍

Son düzenleme:
İnşallah ulaşalımda kızlar.Ödulumuzu kendımıze verelım.Takıp takıştırıp gezelım.
Burada motivasyon olalım bir birinize sorular sorun bugun foto paylaştım hanginiz baktınız bakmadınız baksaydınız bi teşekkur ederdiniz çünkü çok guzel yag yaktıgını biliyorum sizede paylaşmak istedim 😕 ama göremedim baktım begendim vs yada göz attım deneyecegim dediklerinizide göremedim yardımcı olmaya calışıyorum tarifler vs gerçekten sizin kilo vermenize ben vermişim gibi seviniyorum 😍 bol eksiler iyi geceler yeşil cay yudumluyorum şunlarıda yazmak istedim kırmak için değil asla 😕 motivasyonunuzu yukseltmeye calışıyorum

Son düzenleme:
Ben bu adamin videolarini yapıyorum iki video arka arkaya kendisi gunde 1 saate tamamlayin diyor ama daha hic tamamlamadım bi fitnes blender in bi videosu var 37 dk o da harika tavsiye ederim
fitnes blender in bi videosu var 37 dk 😍 hemen kopyaladım bakıyorum öglen sonu ilk fırsatta denecegim teşekkurler tatlım benim paylaştıgım 15 dkk kısa ama yorucu 😉

Son düzenleme:
Ben bu adamin videolarini yapıyorum iki video arka arkaya kendisi gunde 1 saate tamamlayin diyor ama daha hic tamamlamadım bi fitnes blender in bi videosu var 37 dk o da harika tavsiye ederim
Canım arattım ama bulamadım 😕bana şu an sana begendim video sana paylaştıgım gibi paylaşırmısın 😘 alt yazısını kopyaladım sende kopyala arat tatlım 😍

30-Minute HIIT Cardio Workout with Warm Up - No Equipment at Home | SELF

Süper 57 kilo harika hedefim 58 iken şu an baskül paylaşımı var bekliyoruz 😍😍

Evet dun paylasamamistim bugun eksilen kilomla paylasayim ayrica dun 1,5 saat yuruduk esimle
Başlangıcım 57 Hedefim 54 olarak ekleyebilirsin beni ilk sayfaya :) :) Ikra meyra Ikra meyra

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-06-02 at 08.01.56.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-02 at 08.01.56.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Arkadaşlar kopyalayıp bir bakın spor yaparak kilo vermek isterseniz sadece 17 dkk video bunu bugun yapacagım 1 saat değil 17 dkk nızı alıcak yaglar yanacak gunluk 15-20 dakika yapın oda yeter 😉

17 DK' lık Yağ Yakıcı Antrenmanı | HIIT Total Body Workout

Back