- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.121
Canım 3 hafta alışma zamanı lütfen bırakmaBaşladığımız dan beri yediğim şeyler gerçektem günlük belkide 1000 kaloriyi geçmemiştir o yüzden zoruma gidiyor
Evet kabızlık oluyorher yıl ramazanda 3 kılo verir 60 la bitirirdim bu ramazan gram gitmedi son hafta da ne hamur işleri yedim bayramla beraber ve 5 günde yaptıüğımla düştüm ben de sen gibi dağılıırm bozarım ama 1 ay da dirense bozmayacam artık stres de yapmıycam kabızlığın var mı
Bugün hiç bşey yemedim daha canım sıkılınca öyle oluyorumCanım 3 hafta alışma zamanı lütfen bırakmakendine biraz daha zaman ver cnm göreceksin sende eksileri lütfen cnm bizi dinlersen kilo seni değil sen kiloları yeneceksin seni silmiyorum devam ediyoruz menu bilidirinini bekliyorum
Sen vazgeçme inatla devam olacakHaklısın da işte insanın morali bozuluyor
AbooooBurda hava yagmurlu minnoşta birakmiyor peşimi bende elime 5 kiloluk 2 damacana aldim.kanguruyla sırtıma minnoşu aldim
2 kat indim çiktim spor yaptım
Valla giz 40 dk falan deli spor yaptımAboooo
Acı yok rocky
Hoş geldiniz bol eksiler ilk sayfadaki kurallara uyunBen de katilayim size...birkaç gündür if yapıyorum..akşam kilo bildirimi yaparim beni de alın aranıza
Ay canım çok geçmiş olsun.Hastaneleri zaten normalde de hiç
ama hiç sevmem extra hastalanırım gidinceBi de annem evden hiç dışarı çıkmazken korona oldu bu beni extra korkutuyor. Hepimiz sağlıkla zayıflayalım inşallah:)
İşte ilk tartıldım 70,8 18/6 yapıyorumHoş geldinizbaskül göremedim hedef süper
Nasıl bir diyet3 haftada 15 kilo diyor ama ben 3 haftada 67 den 59 olsam süper olur8 kilo gitsin yeter
Bende 67 yim memlekete gitmeden 59 olsam bayram ederim3 haftada 15 kilo diyor ama ben 3 haftada 67 den 59 olsam süper olur8 kilo gitsin yeter
Canım ben haftada bir tartılırım 8 mayısta açmıştım bu konuyu 5 gün önce 67 kiloydum oruç sonlarına yakın 69.5 tum diyet günü yani 27 mayıs 70.20 oruç bana yaramadı çokta yemedim artılara çıktımBende 67 yim memlekete gitmeden 59 olsam bayram ederim
İşte azim, işte kafaya koymuşluk budurValla giz 40 dk falan deli spor yaptım
Çilginlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?