- 27 Mayıs 2020
- 12
- 28
- 3
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.101
Birde 2.5 litre su icicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşımda var bu lanet şeyden☹ birden aşırı kilo aldı boyuda kısa oldugu icin allahtan çabuk fark etti gerçekten çok tehlikeli. Simdi ilac kullanıyor, hafif egzersizler yapıyor evde ve karatay tipi besleniyor saatler uymasa bile şeker karbonhidrat falan kesti işte. Yavaş yavaş kilo verdi ama her gün pilates tarzı sporlar yapıyor. Önce doktora danış ama uzun açlık ne yapar bilmiyorum.Merhaba:)
Öncelikle herkesin istediği kiloya en kısa zamanda sağlıkla kavuşmasını diliyorum:)
Grupta hipotroidi haşimatosu olan var mı ve bu IF beslenme şekliyle sonuç alabildi mi merak ediyorum.
Haşimato hastasıyım ve yeni bu tip beslenmeye başladım umutluyum ama diyet deneyimlerim çok parlak değil Açıkçası evet ben de senin gibiyim ama harika kilolar veriyorum denmesine çok ihtiyacım var:)
Hiç zoruna gitmesin vucud alışıyor ben neredeyse 2 3 aydır aldım verdim aldım verdim. Marttı sanırım doktor hormon ilacı yenilemeden önce tarttı beni 73.80 çıktım anam dedim noluyor o ilaçlar aldırıyor bana ama önce karatay yaptım ilk ay 5 kilo verdim ama deli yiyerek. Sonra karantinada geri aldım. Regl haftası çok çıkar tartı bu önemli değil. Önemli olan önce bir beslenme düzenine alışmak. 3 hafta ver kendine göreceksin değişimi.Başladığımız dan beri yediğim şeyler gerçektem günlük belkide 1000 kaloriyi geçmemiştir o yüzden zoruma gidiyor
Bir de 1000 kcal çok az. Bazal metabolizma hızını hesaplayan siteler var ordan hesapla bi senin gunluk kalori ihtiyacin ne? Sonra 200 kadar düşür bunu benim mesela 1700 cıktı 1300 altına hiç düşmüyorum günlük. Bu önemli.Başladığımız dan beri yediğim şeyler gerçektem günlük belkide 1000 kaloriyi geçmemiştir o yüzden zoruma gidiyor
Anladım teşekkür ederimBir de 1000 kcal çok az. Bazal metabolizma hızını hesaplayan siteler var ordan hesapla bi senin gunluk kalori ihtiyacin ne? Sonra 200 kadar düşür bunu benim mesela 1700 cıktı 1300 altına hiç düşmüyorum günlük. Bu önemli.
Ikra meyra aşırı derce moralim bozuldu canım benim sen beni listeden sil. Kalan herkese başarılar diliyorum Allah kolaylık versin kızlar
[/QUOT
Kız dur ben günde 200 kalori aldim aç gezdim gram kilo vermemişim ama olsun daha hırslandim sakın vazgeçme
Kilo üstüne kilo alırsın
Saat dilimimi falan ayarladım yasaklara harfiyen uyuyorum günde 6 km hızlı yürüyorum ve çarşamba 1 hafta olacak ama sizler kadar verebileceğimi düşünmüyorum :)Hiç duymadım ama gun içinde beslenme dili yapıyoruz saati siz belirleyin drnuza danış çok geçmiş olsun
Benim saat dilimim beslenmede
8 saatla başladım sabah 10.30 dan başlayıp 18.30 kadar dengeli beslenme 18.30 dan sonra sadece sıvı alımı serbes
Sıvı alımı Yasak olanlar
Süt ayran şekerli çaylar kahveler meyve suları
Asitli içecekler
Sıvı alımı serbes
Bol su sade maden suyu doga çaylar
Şekersiz çay ve kahve
Yatana kadar serbes
Geçmiş olsun
Çok sinir bozucu bi rahatsızlık malesef Kilo almak zor vermek, depresyon, halsizlik, sinirlilik ne kadar çirkin şey varsa bu hastalığın belirtisi İlaç kullanıyorum ben de ama dozu değişmeli gibi hissediyorum İstanbulda endokrin araştırıyorum şehre çok yabancıyım:)Arkadaşımda var bu lanet şeyden☹ birden aşırı kilo aldı boyuda kısa oldugu icin allahtan çabuk fark etti gerçekten çok tehlikeli. Simdi ilac kullanıyor, hafif egzersizler yapıyor evde ve karatay tipi besleniyor saatler uymasa bile şeker karbonhidrat falan kesti işte. Yavaş yavaş kilo verdi ama her gün pilates tarzı sporlar yapıyor. Önce doktora danış ama uzun açlık ne yapar bilmiyorum.
Bazal metabolizma hziina göre olan kaloriden çok düşük alırsan kilo veremezsin diyorlar. Bazal metabolizma hızı × günlük ihtiyaç duyulan kalori gibi bir şey var. Hesaplayıp ona gore menü yapmanı öneririm. Bence senin metabolizma şu an kıtlık modunda. Bitki çayları ile filan olacak inan. Kimse kiloluyken bundan memnun olmuyor azıcık sabir bir haftada almadık bu kiloları ki 1 haftada verelimHaklısın da işte insanın morali bozuluyor
Doktora sormadan uzun açlık yapma bence. Ya da akşam 8 den sonra yemeği keserek başla.Çok sinir bozucu bi rahatsızlık malesef Kilo almak zor vermek, depresyon, halsizlik, sinirlilik ne kadar çirkin şey varsa bu hastalığın belirtisi İlaç kullanıyorum ben de ama dozu değişmeli gibi hissediyorum İstanbulda endokrin araştırıyorum şehre çok yabancıyım:)
Doğru öyle bir hafta almadım belki adet yakın olduğu için de böyle olmuş olablir haftaya kesin sonucu görürüm heraldeBazal metabolizma hziina göre olan kaloriden çok düşük alırsan kilo veremezsin diyorlar. Bazal metabolizma hızı × günlük ihtiyaç duyulan kalori gibi bir şey var. Hesaplayıp ona gore menü yapmanı öneririm. Bence senin metabolizma şu an kıtlık modunda. Bitki çayları ile filan olacak inan. Kimse kiloluyken bundan memnun olmuyor azıcık sabir bir haftada almadık bu kiloları ki 1 haftada verelim
Ben de regl haftası tartıldım 71.1 cıktı şimdi 68.4 cıktı. Mümkün değil o kadar vermem 1kg su kafadan reglin siskinligiydi. Saatlerini ayarla, porsiyon ayari yap sanki bugün başlıyormuş gibi başla bi de regl olurken daha çok kalori harcıyoruz o şişkinlik başta çok gözükse bile sonra eksi veriyor ben meyve tabakları var ya bir de çerez tabakları, onları kullanıyorum. Büyük servis tabakları artık benim değil. haftaya göreceksin eksiyi ben inaniyorumDoğru öyle bir hafta almadım belki adet yakın olduğu için de böyle olmuş olablir haftaya kesin sonucu görürüm heralde
Evet bende artık küçük tabak kullanıyorm inşallah göreceğimBen de regl haftası tartıldım 71.1 cıktı şimdi 68.4 cıktı. Mümkün değil o kadar vermem 1kg su kafadan reglin siskinligiydi. Saatlerini ayarla, porsiyon ayari yap sanki bugün başlıyormuş gibi başla bi de regl olurken daha çok kalori harcıyoruz o şişkinlik başta çok gözükse bile sonra eksi veriyor ben meyve tabakları var ya bir de çerez tabakları, onları kullanıyorum. Büyük servis tabakları artık benim değil. haftaya göreceksin eksiyi ben inaniyorum
20:00 14:00 olarak yapıyorum zaten :) Doktora sorma işi bi süre daha zor gibi hem iyiDoktora sormadan uzun açlık yapma bence. Ya da akşam 8 den sonra yemeği keserek başla.
Kesin göreceksin. Kilo direnci kırılana kadar küsmek yok sonra zaten kilolar küsecek bizeEvet bende artık küçük tabak kullanıyorm inşallah göreceğim
18/6 oluyor senin yaptığın. Ben 17/7 yapıyorum 20.00 son öğün sonra 13.00 da ilk öğün.20:00 14:00 olarak yapıyorum zaten :) Doktora sorma işi bi süre daha zor gibi hem iyi
bir endokrin bulmam lazım hem bu virüs konusu beni çok rahatsız ediyor hastanye gitmek istemiyorum.
Hastaneleri zaten normalde de hiç18/6 oluyor senin yaptığın. Ben 17/7 yapıyorum 20.00 son öğün sonra 13.00 da ilk öğün.
Evet ya bu virüs yüzünden hastahanelere gidilemez oldu. Haklisin Ama dikkat et
yanlışlık vardır onda porsiyondur oAy inanmıyorum ya 1 tane şekerpare 544 kcal!! ve ben 3 tane yedim niye önce bakmadım ki aklıma gelmedi ve doyurmadı da acım resmen of jey ya of
her yıl ramazanda 3 kılo verir 60 la bitirirdim bu ramazan gram gitmedi son hafta da ne hamur işleri yedim bayramla beraber ve 5 günde yaptıüğımla düştüm ben de sen gibi dağılıırm bozarım ama 1 ay da dirense bozmayacam artık stres de yapmıycam kabızlığın var mıDoğru öyle bir hafta almadım belki adet yakın olduğu için de böyle olmuş olablir haftaya kesin sonucu görürüm heralde