• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Başladığımız dan beri yediğim şeyler gerçektem günlük belkide 1000 kaloriyi geçmemiştir o yüzden zoruma gidiyor
Canım 3 hafta alışma zamanı lütfen bırakma 😔 kendine biraz daha zaman ver cnm göreceksin sende eksileri lütfen cnm bizi dinlersen kilo seni değil sen kiloları yeneceksin 😍seni silmiyorum devam ediyoruz menu bilidirinini bekliyorum 😉😉

her yıl ramazanda 3 kılo verir 60 la bitirirdim bu ramazan gram gitmedi son hafta da ne hamur işleri yedim bayramla beraber ve 5 günde yaptıüğımla düştüm ben de sen gibi dağılıırm bozarım ama 1 ay da dirense bozmayacam artık stres de yapmıycam kabızlığın var mı
Evet kabızlık oluyor

Canım 3 hafta alışma zamanı lütfen bırakma 😔 kendine biraz daha zaman ver cnm göreceksin sende eksileri lütfen cnm bizi dinlersen kilo seni değil sen kiloları yeneceksin 😍seni silmiyorum devam ediyoruz menu bilidirinini bekliyorum 😉😉
Bugün hiç bşey yemedim daha canım sıkılınca öyle oluyorum 😬

Kızlar 20 dkika karın kası video çalıştım
Sonra 15 dkk ritimli spor resmen su içinde kaldım 😱😱
Foto paylaşıyorum sizde yapmak isterseniz aynısını bulursunuz 😉 hergün bu fotodakini yapıcam 😍
Screenshot_2020-06-01-16-57-44-1.png

1 haziran menum

18/6 penceresi

Sabah uyandım bol su içtim
Yeşil cay içtim
Zencefil cay içtim

13 de tam bugdaylı sandiviç ekmegi arasında közlenmiş acı biber kapya biber 1 domatesi dilimledim maydonoz yanında 8 zeytin

18 de kabak detoks

Migren fena 😵

20 dkk ve 15 dkk videodan yag yakıcı spor hareketleri yaptım

Yatana kadar sadece su

Hoş geldiniz😍 baskül göremedim hedef süper
İşte ilk tartıldım 70,8 18/6 yapıyorum
11 gibi sade türk kahvesi
13 1 kase yoğurt-special k
14.00 1 büyük domates küçük parça peynir nar ekşisi biraz zeytin yağı
18.30 2 kase sadece sulu köfte(içinde sadece köfte ve suyu vardı) 1 büyük domates 1 adet wasa

Bende 67 yim memlekete gitmeden 59 olsam bayram ederim
Canım ben haftada bir tartılırım 8 mayısta açmıştım bu konuyu 5 gün önce 67 kiloydum oruç sonlarına yakın 69.5 tum diyet günü yani 27 mayıs 70.20 oruç bana yaramadı çokta yemedim artılara çıktım 😕 bugun 68.60 kiloya düştüm

Back