• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar bugun de guzel geçti
Sabah 10 kahvalti
2 yumurta 1 parca peynir 6 zeytin domatss salatalık 2 oarca galeta

Saat 3 yeşilçay 3 hurma ve sade soda
Aksam 6
Salata yufka ve dana kalp
1 parca dondurma
Artik tadımlık yiycem kendimi kisitlamiycam her yaz diyet yaparken dondurma kismaktan sıkıldım

Saat 11:00 de 2 dilim ekmek ile kahvaltı
1 saatsora karpuz , peynir.
Daha sonra çay ve bir avuç leblebi ve çekirdek, akşam yemeği 19;00 bitti 2 Küçük tabak zeytinyagli bulgur piavi ve 2 kase çorba ve 3mil Leslie , 20 dak pilates. Şimdide hunharca şekersiz çay gün içinde de3 lt de şu.

Selamlar ilk sayfaya baktım giden kilolar var, sabit olanlar korkmasın bence bir yerde mutlaka sökülecek başarılar diyorum 👏🤩

Ben bu diyetle ilgili 3 hafta 15 kilo diye konular vardı forumda, buna inanmıyorum çok gerçekçi gelmiyor, ben gerçekten çok disiplinli kurallı ve sıfır kaçamak sürekli yürüyüş en az 4.5 km yapmama rağmen 4.haftadayım ve 96 dan 89 a geldim (7 kilo)

Bu kiloları bir günde almadık verirken hemen gitsin istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor, sabırla devam edelim bence sonuç alacağız 🥰
Senin de cok iyi gitmis cok rakamladda su ve kas kaybi coktur diye düşünüyorum

Saat 11:00 de 2 dilim ekmek ile kahvaltı
1 saatsora karpuz , peynir.
Daha sonra çay ve bir avuç leblebi ve çekirdek, akşam yemeği 19;00 bitti 2 Küçük tabak zeytinyagli bulgur piavi ve 2 kase çorba ve 3mil Leslie , 20 dak pilates. Şimdide hunharca şekersiz çay gün içinde de3 lt de şu.
Menulerine protein eklersen guzel olur sanki karbonhidrat fazla olmuş su tutabilir

Kızlar bende katılabilir miyim? Bugün diyete başlamıştım bu bana çok uygun ama tam bilemiyorum bana da fikir verebilir misiniz?

Teşekkür ederim 🤗
84.300 çıktım tartıda bugün...83 ile başlamıştım kilo mu aldım ne🙈🤭belki odemdir
11de yoğurtlu semizotu salata 2 dilim tam buğday ekmeği
19.30 da kepek makarnalı (5 kaşık)köfteli salata...bugün spor yok 2 litre su
Süper pencerenizide yazın her gün ve hedefinizi yazın 😍84.30 değildim ama motive olsun kendimi özet geçim 80 kilodan 56 kiloya düştüm tam 3 ayda akşam 17 den sonra sadece su doga cayı ve sade madensuyu şekersiz cay ve kahve yatana kadar serbes 😉

Kızlar bende katılabilir miyim? Bugün diyete başlamıştım bu bana çok uygun ama tam bilemiyorum bana da fikir verebilir misiniz?
Hoş geldiniz ilk sayfayı okursanız açıklamada yazıyor kurallara uymalısınız anlamadıgınız nokta olursa tekrar sorun 😍

Ben sabah tartılıcam tekrardan her çıktıgımda farklı bi şey gösterdı adet donemımde oldugum ıcın .Bide kabızlık yaşadım .Yarın tartıyı paylaşıcam.Bugun çok yogun bir gundu malüm koronadan dolayı evde calısıoruz.Yuruyus yaptım.Benım saglık sorunlarımdan dolayı midem kazındıgında tarcınlı süt yada 3 kaşık yoğurt yıyorum.Ama bellı bı sure tabıkı ac kalıorum.Kastan vermemek için.Sabahları aclıktan uyanıyorum.Yıruyus çok guzel oluo .Maskemı takıp yuruyorum.

Eksildıgımın farkındayım hatta kılo verdıgımı hıssedıorum .Ama bugun tartı benı sinir etti bildıgınız sinir etti .

Back