- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.101
Insulin direncin olabilir mi? Kan tahlili ver bakalim hem.tiroid hem.seker. ödem atıcı çaylar yapabilirsin abartmadan sularına tarcin salatalık kabuğu falan koyarak. Ictigin suyu 3 litreye çıkartırsınYeşil çayı sürekli içiyorum. Siyah çayı bıraktım hep yeşil çay içiyorum. Tam Kan tahlili de yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Sürekli diyet yapmaktan dolayı metabolizmam yavaşlamış olabilir diye düşünüyorum
Ben de tiroid ve insülin direncinden şüphelendim. Tam kan tahlili yaptırdım, Tüm değerlerim normal çıktı. Suyu çok içmeye çalışıyorum. Ama ifle gideceğine inanıyorum.Insulin direncin olabilir mi? Kan tahlili ver bakalim hem.tiroid hem.seker. ödem atıcı çaylar yapabilirsin abartmadan sularına tarcin salatalık kabuğu falan koyarak. Ictigin suyu 3 litreye çıkartırsın
Yengemde veremezdi insulin direnci cikti ilaç kullanıyor nasil gitti kilolar o ilacı sürekli onermeselerde ise yarıyor
Tabiki cnm sabah 600-700Ikra meyra canım yaptığımız diyet şeklinde aceba aldığımız kaloriyi hesaplayıp ona göre istediğimizi yesek oluyor mu aceba bilgin varmı
Bol su için cnm karbonhidrat ödem yaparBugün cok saçma beslendim karbonhidrat ağırlıklı aksam.4 te kestim sabaha kadar nasil dayanırım bilmem
Benim de sabah kötü olduBugün cok saçma beslendim karbonhidrat ağırlıklı aksam.4 te kestim sabaha kadar nasil dayanırım bilmem
Teşekkür ederim canımKahvaltınin kralicesi peynirleri zeytinle taçlanırmışsınmasallah sana. Ben aynı şekilde yesem o ara ogun ama öğün olurdh cok pis boğaz olduğumu dusunuyorum
SüpersinTabiki cnm sabah 600-700
Ara öğün 100
Akşam 400-500 kalori alın
birde aksam karbonhidrat tüketmeyin protein sebze tüketinKarbonhidrat alımının büyük kısmını günün erken saatlerinde yapmanız ve geç saatlerde karbonhidrat alımı yerine protein alımını tercih etmeniz sağlığınız açısından faydalı olacaktır.
Masallah okudukca hevesleniyorum.sonra oğlan ağlayıp mizidaryinca gerçeklerle yuzlesiyorum1 saat eliptiğimi yaptım
Bu hafta ici sıfır kaçamak ve bol su ile dünü telafi etmek istiyorum.gece hic acıkmadım ve bebegin emmesinde problem yasamadim psikolojik olarak sutu etkiliyorum.Bol su için cnm karbonhidrat ödem yapar
Kızımı okula gönderin oğlumu doyurdum.kendim de guzel bir kahvalt i yaptim.kacamaksizGrubu biraz canlandıralım. Kimsecikler yazmıyor. Kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Hedefin kaç canımGünaydın
İşte geldim burdayım
Benimki büyük olduğu için yapabiliyorum. Bebekken ben de yapamıyordum. Allah yardımcın olsun canımMasallah okudukca hevesleniyorum.sonra oğlan ağlayıp mizidaryinca gerçeklerle yuzlesiyorumdis döneminden sonra boyle olmaz umarım sonra zaten ise baslayacagm
Afiyet olsun ve kolay gelsin canımKızımı okula gönderin oğlumu doyurdum.kendim de guzel bir kahvalt i yaptim.kacamaksizşimdi oğlanı uyutup is zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?