• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yeşil çayı sürekli içiyorum. Siyah çayı bıraktım hep yeşil çay içiyorum. Tam Kan tahlili de yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Sürekli diyet yapmaktan dolayı metabolizmam yavaşlamış olabilir diye düşünüyorum
Insulin direncin olabilir mi? Kan tahlili ver bakalim hem.tiroid hem.seker. ödem atıcı çaylar yapabilirsin abartmadan sularına tarcin salatalık kabuğu falan koyarak. Ictigin suyu 3 litreye çıkartırsın
Yengemde veremezdi insulin direnci cikti ilaç kullanıyor nasil gitti kilolar o ilacı sürekli onermeselerde ise yarıyor

Insulin direncin olabilir mi? Kan tahlili ver bakalim hem.tiroid hem.seker. ödem atıcı çaylar yapabilirsin abartmadan sularına tarcin salatalık kabuğu falan koyarak. Ictigin suyu 3 litreye çıkartırsın
Yengemde veremezdi insulin direnci cikti ilaç kullanıyor nasil gitti kilolar o ilacı sürekli onermeselerde ise yarıyor
Ben de tiroid ve insülin direncinden şüphelendim. Tam kan tahlili yaptırdım, Tüm değerlerim normal çıktı. Suyu çok içmeye çalışıyorum. Ama ifle gideceğine inanıyorum.

Bugünkü menüm
Sabah (11:00) Omlet, menemen, peynir, zeytin, kaymak, bal, çemen, domates salatalık, biraz ekmek
Akşam (18:00) 1 tabak et sote, salata, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su (3 e tamamlarım) Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor olarak 1 saat eliptik yapacağım

Ikra meyra Ikra meyra canım yaptığımız diyet şeklinde aceba aldığımız kaloriyi hesaplayıp ona göre istediğimizi yesek oluyor mu aceba bilgin varmı
Tabiki cnm sabah 600-700
Ara öğün 100
Akşam 400-500 kalori alın

birde aksam karbonhidrat tüketmeyin protein sebze tüketin 🤗Karbonhidrat alımının büyük kısmını günün erken saatlerinde yapmanız ve geç saatlerde karbonhidrat alımı yerine protein alımını tercih etmeniz sağlığınız açısından faydalı olacaktır.

Kahvaltınin kralicesi peynirleri zeytinle taçlanırmışsın😁 masallah sana. Ben aynı şekilde yesem o ara ogun ama öğün olurdh😣😣cok pis boğaz olduğumu dusunuyorum
Teşekkür ederim canım
Pis boğaz olduğunu düşünme canım kim sevmiyor yemek yemeği mesela şuan çok açım ayrıca çok bı kilon yok bana ne demeli
Tabiki cnm sabah 600-700
Ara öğün 100
Akşam 400-500 kalori alın

birde aksam karbonhidrat tüketmeyin protein sebze tüketin 🤗Karbonhidrat alımının büyük kısmını günün erken saatlerinde yapmanız ve geç saatlerde karbonhidrat alımı yerine protein alımını tercih etmeniz sağlığınız açısından faydalı olacaktır.
Süpersin

Günaydın
İşte geldim burdayım

Eklentiler

• IMG20210913091900.jpg
    IMG20210913091900.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 14
Back