• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kizlar Pazar günü menüm 20/4 pencerem
kahvaltı protein salatası
Ara öğün dibek kahvesi
akşam yemeği
8 kaşık kabak sote
4 kasık yoğurt
1 tane çiğ acı biber yedim
Spor olarak
1 saat bugce kondakçı ile spor yaptım
30 dakika bölgesel egzersizler

sizler neler yapıyorsunuz 😊
Afiyet olsun süpersin

Bugünkü menüm
Sabah (10:30) 2 haşlanmış yumurta, köy peyniri, 10 fit zeytin, 1 ceviz, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, salatalık domates
Ara: Form çay yanında 5 kuru kayısı
Akşam (17:15) 1 tabak et sote, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 5 dk koşu bandında yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer, 1 saat eliptik
Afiyet olsun bu menü ve spora en.direncli.kilo bile dayanmaz eminim.hepsi gidecek 😎

IMG_20210913_231407.jpg

A annym yaptığın sporu araştırdım.kalca içind e 8 egzersizi var denedim baya etkili.olacagini hissettim
Fırsat buldukca yapmayı planlıyorum. 😉
ben severek yapıyorum bu sporu sana da tavsiye ederim baya etkili bugce kondakçı profosyonel olarak eğitim alıyor misal chilo ting ile spor yaptım ama bugce kondakçı daha iyi geldi bana 😊

Günaydınlar hem listemi vereyim 🌸
Kahvaltı 13.00
Haşlanmış yumurta 1
İki salatalık bir domates
Bir üçgen peynir

Ara öğün 15.00
Bir şeftali bir armut

21 e kadar tüketebilir.aksam yemeği
Belki yemek yapmam mısır gevreği sut 😁

Beş aylık muzurum sayesinde spor yapamıyorum bir ay diyeti devam ettirip diğer ay Allah'ım izniyle koşu bandı Alaçam diğer ay başlayacağım spora mümkün olduğunca yuruyorum

Şu içmiyorum canım. Derim kurudu dudaklarım çatladı ama hala su içme isteğim yok. Böbrekler biz ne işe yariyoruz diyip koyup gidecek yakında.
su içmek çok önemli suyu sade içemiyorsan 1 sürahiye limon çubuktarçın at ve gün boyu tüketmeye çalış 1 hafta su içmek için zorla kendini ikinci hafta vücut ister su içmek şunu da gördüm çevremde su içmeyenler sürekli yemek yemek istyr yani vücut suyla dolduramadığı boşluğu yemekle dolduruyor buda kilo vermeyi zorlaştırmış oluyor

Back