• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum gitsin kilolar💃Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz🤗bol bol eksiler görelim inşallah .🤩
Bugünün menüsü klasik kahvaltı
Arada bir avuç fındık
Akşam yoğurt zerdeçal tarçın üçlüsü böylece günü bitirdim inşallah 😁
Sporla destekliyormusun peki

Az oluyor ama nabayim çok zor adapte oldum iki haftadır hep kacamak hep kaçamak akşam 5 ten sonra yemedim pek ama gündüz iyi yedim😁😁ekmekli mekmekli artık 6 li rakamları görmek istiyorum hazır motiveyken bari biraz vereyim diyorum 😁😁
Az yemek kaçamaklara sebep olabiliyor. İnşallah olmaz tabi

Sabah 10:30: 2 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 10 fit zeytin, domates salatalık, 2 ceviz, 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali
Ara: kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam 18:27: 3 fırında tavuk incik, 1 kase yoğurt, domates salatalık
İçecek olarak 2.5 lt su, maden suyu, yeşil çay, Türk kahvesi
Spor: Koşu bandında 5 dakika yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer
Akşam da 30 dk eliptik yapmayı planlıyorum.

Sabah 10:KK30: 2 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 10 fit zeytin, domates salatalık, 2 ceviz, 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali
Ara: kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam 18:KK53: 3 fırında tavuk incik, 1 kase yoğurt, domates salatalık
İçecek olarak 2.5 lt su, maden suyu, yeşil çay, Türk kahvesi
Spor: Koşu bandında 5 dakika yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer
Akşam da 30 dk eliptik yapmayı planlıyorum.
Saatler emoji olarak çıkmış :)
10:30 ve 18:27 olacak

Bakalım aralıklı oruçla kilo verebilecek miyim? Metabolizmam çok yavaş :( 1 ay boyunca haftada 6 gün, günde 3 saat spor yaptım. Yediklerime dikkat ettim 1 kilo verebildim :(

Dün bir diyetisyenin konuşmasında yanlışımı farkettim. Suyu genellikle ayakta içiyordum. Ayakta içmenin hiç bir faydası yokmuş. O su vücutta durmuyormuş. Bundan sonra oturarak içmeye dikkat edeceğim

Merhabalar yeni katıldım aranıza. İf diyetiyle 30 kg verdim diyet ve sporda var tabi. Ama if diyeti bence tek başına bile bir mucize. Şuan verdiğim kilodan 6. 8 kg fazlam var sanırım korkumdan Tartıya çıkamıyorum 🙄 belki burada sizin de desteğinizle yeniden if diyeti ile başarabilirim diye düşünüyorum. 🌺

Back