• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bakalım aralıklı oruçla kilo verebilecek miyim? Metabolizmam çok yavaş :( 1 ay boyunca haftada 6 gün, günde 3 saat spor yaptım. Yediklerime dikkat ettim 1 kilo verebildim :(
Yeşil çay dene aslında sporda metabolizmayi hızlandırır bı tahlilmi yaptırsan belki kilo vermene engel bir problem vardır vucudunda

Yeşil çay dene aslında sporda metabolizmayi hızlandırır bı tahlilmi yaptırsan belki kilo vermene engel bir problem vardır vucudunda
Yeşil çayı sürekli içiyorum. Siyah çayı bıraktım hep yeşil çay içiyorum. Tam Kan tahlili de yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Sürekli diyet yapmaktan dolayı metabolizmam yavaşlamış olabilir diye düşünüyorum

Merhabalar yeni katıldım aranıza. İf diyetiyle 30 kg verdim diyet ve sporda var tabi. Ama if diyeti bence tek başına bile bir mucize. Şuan verdiğim kilodan 6. 8 kg fazlam var sanırım korkumdan Tartıya çıkamıyorum 🙄 belki burada sizin de desteğinizle yeniden if diyeti ile başarabilirim diye düşünüyorum. 🌺
Merhaba ne tür spor yaptiniz

Bugünkü menüm:
Sabah (10:30) 2 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 7 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 3 ceviz, salatalık domates
Ara: 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali ve keten tohumu, kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam (18:00) 1 tabak siyez bulguru pilavı, 1 kase yoğurt, salatalık
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi maden suyu
Spor: 1 saat eliptik

Merhabalar yeni katıldım aranıza. İf diyetiyle 30 kg verdim diyet ve sporda var tabi. Ama if diyeti bence tek başına bile bir mucize. Şuan verdiğim kilodan 6. 8 kg fazlam var sanırım korkumdan Tartıya çıkamıyorum 🙄 belki burada sizin de desteğinizle yeniden if diyeti ile başarabilirim diye düşünüyorum. 🌺
Merhaba 🤗 hoşgeldin aramıza 🤗 cuma günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve son hedefinizi yazın 🤗 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler olsun 💃

Merhaba arkadaşlar
18/6
Kahvaltı 12 akşam yemeği 18:00
Kahvaltı biraz beyaz biraz kaşar peyniri
İki yeşil iki siyah zeytin
Arada çay bir kare çikolata yani minik parça
Akşam yemeği 4 köfte iki parça tavuk
3 kaşık kadar bulgur pilavı
Kahvaltınin kralicesi peynirleri zeytinle taçlanırmışsın😁 masallah sana. Ben aynı şekilde yesem o ara ogun ama öğün olurdh😣😣cok pis boğaz olduğumu dusunuyorum

Ikra meyra Ikra meyra canım yaptığımız diyet şeklinde aceba aldığımız kaloriyi hesaplayıp ona göre istediğimizi yesek oluyor mu aceba bilgin varmı
Dr rengin borekciyi takip ediyorum aralıklı oruç düşük.karbonhidrtta kalori sayımını önermiyor. Evet yağlar önemli ama onuda abartmadan yemek gerekliymiş. Çoğu kişi iste ekmek makarna vs yemiyorum bazen ceviz avakadoyu abartan varmis

Bugünkü menüm:
Sabah (10:30) 2 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 7 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 3 ceviz, salatalık domates
Ara: 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali ve keten tohumu, kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam (18:00) 1 tabak siyez bulguru pilavı, 1 kase yoğurt, salatalık
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi maden suyu
Spor: 1 saat eliptik
Afiyet olsun sporun özellikle super.

Back