• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kizlar Pazar günü menüm 20/4 pencerem
kahvaltı protein salatası
Ara öğün dibek kahvesi
akşam yemeği
8 kaşık kabak sote
4 kasık yoğurt
1 tane çiğ acı biber yedim
Spor olarak
1 saat bugce kondakçı ile spor yaptım
30 dakika bölgesel egzersizler

sizler neler yapıyorsunuz 😊

Ara öğün dibek kahvesi
akşam yemeği
8 kaşık kabak sote
4 kasık yoğurt
Spor olarak

Menün ve sporun harika canım. 48 olmuştun en son. Hala zayıflamaya devam mı ediyorsun canım

Ara öğün dibek kahvesi
akşam yemeği
8 kaşık kabak sote
4 kasık yoğurt
Spor olarak

Benim hedef kilom 48. Nasıl başardın biraz ipucu verebilir misin?

Menün ve sporun harika canım. 48 olmuştun en son. Hala zayıflamaya devam mı ediyorsun canım
hedefim 50 idi canım ama 48 oldum daha iyi oldu şimdi koruma yapıyorum sporuda fit vücut olmak istedğim için bırakmadan hiit cardio olarak devam ediyorum canım 😊

Benim hedef kilom 48. Nasıl başardın biraz ipucu verebilir misin?
tabiki öncelikle hedefine odaklan kaçamak asla yapma bir çikolatalı gofret diyip geçme seni iki hafta geriye götürüyor kilo vermeni zorlaştırırsin
günlük planla bugün bunları yicem bu sporları yapicam diye şartla kendini benim küçük çocuğum var ben yapıyorum sende yapabilirsin sadece kendine zaman ver bu kiloyu bugün almadın gibi bugünde veremezsin örnek kendine hedef koy şu an kaç kilosun bilmyrm örnek 65 diyelim bir ayda en az 60 olcam de ve bunun için yürüyüş le başla spora 60 olunca başla bunun gibi yani sen sor ben cevaplarım

Bu hafta ici sıfır kaçamak ve bol su ile dünü telafi etmek istiyorum.gece hic acıkmadım ve bebegin emmesinde problem yasamadim psikolojik olarak sutu etkiliyorum.
Benim hiç etkilemedi cnm bol su tüketimi herzaman yapın 4 litre için sağlıklı beslenin bir problem olmaz

Ara öğünde yapabilirsiniz 3-4 kaşık yoğurt limon 5-6 dal dereotu maydanoz Yada aksam yemeği yanında salata gibi yapın 🤗
IMG_20210913_130405.jpg

tabiki öncelikle hedefine odaklan kaçamak asla yapma bir çikolatalı gofret diyip geçme seni iki hafta geriye götürüyor kilo vermeni zorlaştırırsin
günlük planla bugün bunları yicem bu sporları yapicam diye şartla kendini benim küçük çocuğum var ben yapıyorum sende yapabilirsin sadece kendine zaman ver bu kiloyu bugün almadın gibi bugünde veremezsin örnek kendine hedef koy şu an kaç kilosun bilmyrm örnek 65 diyelim bir ayda en az 60 olcam de ve bunun için yürüyüş le başla spora 60 olunca başla bunun gibi yani sen sor ben cevaplarım
Teşekkür ederim canım. Hem spor salonuna gidiyorum hem de evde spor yapıyorum.

Bugünkü menüm
Sabah (10:30) 2 haşlanmış yumurta, köy peyniri, 10 fit zeytin, 1 ceviz, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, salatalık domates
Ara: Form çay yanında 5 kuru kayısı
Akşam (17:15) 1 tabak et sote, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 5 dk koşu bandında yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer, 1 saat eliptik

Hayırlı akşamlar birkaç gündür menü paylaşımı yapamadım temizlik esnasında yediklerimi kontrol edemedim ve cuma günü artı çıkınca iyice moralim bozuldu
Bugün temizliğin son günüydü bitirdim çok şükür Ikra meyra Ikra meyra eğer musaden olursa yarından itibaren eksiksiz devam etmek istiyorum

Hayırlı akşamlar birkaç gündür menü paylaşımı yapamadım temizlik esnasında yediklerimi kontrol edemedim ve cuma günü artı çıkınca iyice moralim bozuldu
Bugün temizliğin son günüydü bitirdim çok şükür Ikra meyra Ikra meyra eğer musaden olursa yarından itibaren eksiksiz devam etmek istiyorum
Tabiki canım herzaman yeriniz var bol eksiler olsun artı olunca kendinizi bırakmayın hırs yapin 🤾⛹️🏋️🏃🚴🧗💪👏

Iyi aksamlar kıZlar
Sabah 9.00 domates salatalık ve kaşarlı sucuk 1 dilim.ekmek
Ara 1 sade kahve 1 parça bitter cikolata
16.00 1 bardak çorba
19.30 aksam yemeği 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık makarna ve yoğurt
Bugün ev temizliğine ayırdım cok yoruldum 6bin adımı gectim

Back