- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.061
Sporla destekliyormusun pekiKızlar kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum gitsin kilolarYeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bol bol eksiler görelim inşallah .
Bugünün menüsü klasik kahvaltı
Arada bir avuç fındık
Akşam yoğurt zerdeçal tarçın üçlüsü böylece günü bitirdim inşallah
Hayatı bile paylasamiyorum bu ara. Paylaşacak birşey olsa keşke. Pazartesi geleyim inşallah yıllık izin degerlendirmesiMthn83 @troyofhelenn @minikkalbim @ipek zeynep
baskül paylaşımı yapalım
Ekliyorum en yüksek kilonuzu ve son hedefinizi yazın
Az yemek kaçamaklara sebep olabiliyor. İnşallah olmaz tabiAz oluyor ama nabayim çok zor adapte oldum iki haftadır hep kacamak hep kaçamak akşam 5 ten sonra yemedim pek ama gündüz iyi yedimekmekli mekmekli artık 6 li rakamları görmek istiyorum hazır motiveyken bari biraz vereyim diyorum
Saatler emoji olarak çıkmış :)Sabah 102 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 10 fit zeytin, domates salatalık, 2 ceviz, 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali
Ara: kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam 183 fırında tavuk incik, 1 kase yoğurt, domates salatalık
İçecek olarak 2.5 lt su, maden suyu, yeşil çay, Türk kahvesi
Spor: Koşu bandında 5 dakika yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer
Akşam da 30 dk eliptik yapmayı planlıyorum.
Senin de harika olmuş canımBende , kol, iç bacak, jumping jack egzersizleri yaptim
Hic spor yapmiyorum ama sabah bi kalkiyorum nerdeyse yatana kadar hep hareket halindeyim spora vaktim kalmiyo ,,Sporla destekliyormusun peki
İnşallah bugun kacamak yapmadim yarin saldirmazsam kahvaltiya,Az yemek kaçamaklara sebep olabiliyor. İnşallah olmaz tabi
Teşekkür ederim canım
Günaydın canım bencede kacamaksiz olsunGünaydın kızlar. Kaçamaksız güzel bir günümüz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?