• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hanımlar diyet listemizi gün içinde planlayıp yazsak olurmu yoksa öğünlerden sonra mi yaziyoruz akşam vaktim kalmiyor
Hoş geldin aramıza 🤗 bugün baskül paylaşımı yapalım yok ise yarın baskül paylaşın 😘 menü bildirimi aksam paylaşım yapabilirsiniz aklınızda hazır ise menü gün içinde yazabilirsiniz en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazalım 🤗 bol eksiler olsun 💃

Haftanın şampiyonu Kurabiyex Kurabiyex tebrikler canım devamı gelsin inşallah 👏💪🧿 🥳🥳🥳kilo veren herkesi tebrik ederim 👏🧿💪💃

IMG_20210910_134814.jpg

Merhaba 🤗 hoş geldiniz aramıza bugün baskul paylaşımı yaparmisin sabah çekilmiş varsa yoksa ise yarın baskül paylaşın en yüksek kilonuzu yazın son hedefinizi yazın🤗 aksam menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz .bol eksiler olsun 💃
Böyle oldu mu acaba

Eklentiler

• B735FD8F-1548-4B08-B684-03DB956B09E7.jpeg
    B735FD8F-1548-4B08-B684-03DB956B09E7.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 27
Hoş geldin aramıza 🤗 bugün baskül paylaşımı yapalım yok ise yarın baskül paylaşın 😘 menü bildirimi aksam paylaşım yapabilirsiniz aklınızda hazır ise menü gün içinde yazabilirsiniz en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazalım 🤗 bol eksiler olsun 💃
Sağolun listeye iki hafta sonra eksiksiz paylaşımlar yapınca girebiliriz değil mi?

Sağolun listeye iki hafta sonra eksiksiz paylaşımlar yapınca girebiliriz değil mi?
Öyle kural yok hemen listeye ekliyecegim varsa baskül ve en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazın 🤗

Kızlar kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum gitsin kilolar💃Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz🤗bol bol eksiler görelim inşallah .🤩
Bugünün menüsü klasik kahvaltı
Arada bir avuç fındık
Akşam yoğurt zerdeçal tarçın üçlüsü böylece günü bitirdim inşallah 😁

Kızlar kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum gitsin kilolar💃Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz🤗bol bol eksiler görelim inşallah .🤩
Bugünün menüsü klasik kahvaltı
Arada bir avuç fındık
Akşam yoğurt zerdeçal tarçın üçlüsü böylece günü bitirdim inşallah 😁
Böyle çok az olmuyor mu? Acıkmıyor musunuz?

Böyle çok az olmuyor mu? Acıkmıyor musunuz?
Az oluyor ama nabayim çok zor adapte oldum iki haftadır hep kacamak hep kaçamak akşam 5 ten sonra yemedim pek ama gündüz iyi yedim😁😁ekmekli mekmekli artık 6 li rakamları görmek istiyorum hazır motiveyken bari biraz vereyim diyorum 😁😁

Back