- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.021
hosbuldumgünaydın hoşgeldinnnn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldumgünaydın hoşgeldinnnn :)
muhteşemsinnnnnnnn.....brovaaa darısı başıma bende 55 diyorum ama 52 lere düşmeyi çok istiyorummm maşallah çok sevindinnnuzun aradan sonra geldim kızlar çok mutluyum çünkü hedefimi gerçekleştirdim
2018 14 temmuz da100 üstü kiloda iken
2021 10 eylül de 48 umarım herkes hedefine ulaşır sağlıkla mutlu bir şekilde artık koruma dönemindeyim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ikra meyra senin sayende sen vesile oldun için çok teşekkür ederim canım benim
Mükemmel. Tebrik ederim. İnşallah ben de bu kiloları görürüm.uzun aradan sonra geldim kızlar çok mutluyum çünkü hedefimi gerçekleştirdim
2021 10 eylül de 48 umarım herkes hedefine ulaşır sağlıkla mutlu bir şekilde artık koruma dönemindeyim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ikra meyra senin sayende sen vesile oldun için çok teşekkür ederim canım benim
Masallah o iradeden bende istiyorum48 cok az geldi gözüm e en son lisede i kiloyu gordum heraldeuzun aradan sonra geldim kızlar çok mutluyum çünkü hedefimi gerçekleştirdim
inşallahMükemmel. Tebrik ederim. İnşallah ben de bu kiloları görürüm.
sadece düşün 3 ay ver kendine sık dişini sonucu muhteşem olucağını düşün ve başla asla kaçamak ypma yaparsan vermen zorlaşır bnde böyle olduMasallah o iradeden bende istiyorum48 cok az geldi gözüm e en son lisede i kiloyu gordum heralde
Öncelikli hedefim 67 doğumdan önceki kiloma ulaşmak sonra idealim 62 cok zayıfladığımda yüzüm kaşık gb kalıyor boynum uzun duruyorsadece düşün 3 ay ver kendine sık dişini sonucu muhteşem olucağını düşün ve başla asla kaçamak ypma yaparsan vermen zorlaşır bnde böyle oldu
teşekkür ederim canım umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz
umarım hedefine tez zamanda ulaşırsınÖncelikli hedefim 67 doğumdan önceki kiloma ulaşmak sonra idealim 62 cok zayıfladığımda yüzüm kaşık gb kalıyor boynum uzun duruyor
Merhaba hoş geldiniz aramıza bugün baskul paylaşımı yaparmisin sabah çekilmiş varsa yoksa ise yarın baskül paylaşın en yüksek kilonuzu yazın son hedefinizi yazın aksam menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz .bol eksiler olsunMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Dün if diyetine başladım. Grup motivasyonuyla daha iyi kilo vereceğimi düşünüyorum.