İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hanımlar diyet listemizi gün içinde planlayıp yazsak olurmu yoksa öğünlerden sonra mi yaziyoruz akşam vaktim kalmiyor
Hoş geldin aramıza bugün baskül paylaşımı yapalım yok ise yarın baskül paylaşın menü bildirimi aksam paylaşım yapabilirsiniz aklınızda hazır ise menü gün içinde yazabilirsiniz en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazalım bol eksiler olsun

Böyle oldu mu acaba

Eklentiler

• B735FD8F-1548-4B08-B684-03DB956B09E7.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 27
Sağolun listeye iki hafta sonra eksiksiz paylaşımlar yapınca girebiliriz değil mi?

Sağolun listeye iki hafta sonra eksiksiz paylaşımlar yapınca girebiliriz değil mi?
Öyle kural yok hemen listeye ekliyecegim varsa baskül ve en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazın

Kızlar kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum gitsin kilolarYeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldinizbol bol eksiler görelim inşallah .
Bugünün menüsü klasik kahvaltı
Arada bir avuç fındık
Akşam yoğurt zerdeçal tarçın üçlüsü böylece günü bitirdim inşallah

Böyle çok az olmuyor mu? Acıkmıyor musunuz?

Böyle çok az olmuyor mu? Acıkmıyor musunuz?
Az oluyor ama nabayim çok zor adapte oldum iki haftadır hep kacamak hep kaçamak akşam 5 ten sonra yemedim pek ama gündüz iyi yedimekmekli mekmekli artık 6 li rakamları görmek istiyorum hazır motiveyken bari biraz vereyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…