- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.041
Hoş geldin aramızaHanımlar diyet listemizi gün içinde planlayıp yazsak olurmu yoksa öğünlerden sonra mi yaziyoruz akşam vaktim kalmiyor
Böyle oldu mu acabaMerhabahoş geldiniz aramıza bugün baskul paylaşımı yaparmisin sabah çekilmiş varsa yoksa ise yarın baskül paylaşın en yüksek kilonuzu yazın son hedefinizi yazın aksam menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz .bol eksiler olsun
Ekliyorum en yüksek kilonuzu ve son hedefinizi yazınBöyle oldu mu acaba
Sağolun listeye iki hafta sonra eksiksiz paylaşımlar yapınca girebiliriz değil mi?Hoş geldin aramızabugün baskül paylaşımı yapalım yok ise yarın baskül paylaşın menü bildirimi aksam paylaşım yapabilirsiniz aklınızda hazır ise menü gün içinde yazabilirsiniz en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazalım bol eksiler olsun
Öyle kural yok hemen listeye ekliyecegim varsa baskül ve en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazınSağolun listeye iki hafta sonra eksiksiz paylaşımlar yapınca girebiliriz değil mi?
EkledimBaşlangıç kilo: 69.7
Güncel kilo: 66.95
Hedef kilo:48
Başlangıç kilo: 69.7
Güncel kilo: 66.95
Hedef kilo:48
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah if le ve sizlerin motivasyonuyla hedefime ulaşırımEkledimbaşarılar
Teşekkür ederim çok iyi motive oldum inşallahHaftanın şampiyonuKurabiyex tebrikler canım devamı gelsin inşallah kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2914228
Görsel paylaşım yapalim haftaya cuma günüBaşlangıç kilom 77
Güncel kilom 77
Hedeflenen kilo
60
Teşekkür ederim
Böyle çok az olmuyor mu? Acıkmıyor musunuz?Kızlar kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum gitsin kilolarYeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz bol bol eksiler görelim inşallah .
Bugünün menüsü klasik kahvaltı
Arada bir avuç fındık
Akşam yoğurt zerdeçal tarçın üçlüsü böylece günü bitirdim inşallah
Evet her cuma baskül paylaşımı yapıyoruz listeye ekliyorum her cumaTeşekkür ederim'cumadan cumaya tartı paylaşımı yapıyoruz eksilerimiz varsa kaydoluyor değil mi
Az oluyor ama nabayim çok zor adapte oldum iki haftadır hep kacamak hep kaçamak akşam 5 ten sonra yemedim pek ama gündüz iyi yedimBöyle çok az olmuyor mu? Acıkmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?