İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selamlar

2 temmuz menüm
Aralığım 16/8
12:00 İLK ANA ÖĞÜN
1 tane biberli ekmekle kahvaltı

Ara öğün : sütlü kahve,1 er hurma kayısı
Arada meyve yiyorum birer ikişer

18:00 İKİNCİ ANA ÖĞÜN
Et dürüm (az ekmekli)

11:30 2 tane lavaş içerisine beyaz peynir ve maydanoz koyup tost makinesinde bastım. Yanında domates ve salatalıkla yedim.
13:00 emziren anne çayı
15:30 dünden kalan bir dilim fırın mücver ve 1 kase yoğurt
17:00 incir uyutması
18:30 salata
Leslie ve karın egzersizi yapacağım. Günü böyle tamamlıcam inşallah

02 temmuz 16/8
Uyanınca 2 bardak sirkeli su
10.00 Kahvaltı
14.00 öğle yemeği (bitkisel protein içeren yemek tercih ediyorum)
18.00 akşam yoğurt kürü
Gün boyu dukan birası.Bugün belki yürüyüş yaparım onun dışında spor yapmayacağım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-02-14-22-18.png
    931 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2020-07-02-14-21-57.png
    728,3 KB · Görüntüleme: 15
2 temmuz menüm
18/6
11 de geceden suya koydugum 2 gun kurusu 2 siyah erik 1 ceviz içi

14 de kahvaltım kapya biberli yumurta kaşık salata
17 de 1 adet haşlama mısır kapanış aralarda 1 litre dukan içecegi

30 dkk bacak basen çalışması

Menü güzelde kiloda değişen birşey yok şimdilik ne dirençli kilo almışım şimdi dirençli bir şekilde veremiyorum
Nohutta şişlik yapar sebzeden ve yumurta balıktan denesen ıspanak vs

Ya kızlar akşam misafirim var yemekli değil ama çay meyve saat 7 de kapanış benim ama 8 de gelecekler yemesem ayıp olur.Meyveyi sütle desteklesem mi ki siz nasıl telefi ediyorsunuz

Ya kızlar akşam misafirim var yemekli değil ama çay meyve saat 7 de kapanış benim ama 8 de gelecekler yemesem ayıp olur.Meyveyi sütle desteklesem mi ki siz nasıl telefi ediyorsunuz
22 ye kadar yiyorsan 16 ssat aç kalırsın yine tabi anca bu şekilde telafi olur en iyi 12 kahvaltı 20 akşam yemegi kapanış aralıgı beslenmedir

Nohutta şişlik yapar sebzeden ve yumurta balıktan denesen ıspanak vs
Yok şiş değilim ama eksi de değilim dün 3 kaşık mercimekten yaptığım bol yeşillikli salata yedim bugün bir kase nohut.proteinli diye.youtubedan aldım bu yoğurt kürünü.diyetisyen akşam yoğurt kür öğlen böyle bakliyat öneriyordu tam olarak onun dediğini yapıyorum.yarın öğlene yumurta salatası yapıp üstüne ayran tüketeyim.kastan verilmemesi için öğlen mutlaka protein olsun diyor.ya da tavuklu salata yiyebilirim bi daşüneyim.inşallah pazartesi eksi görürüm.

Bu göbek sis hala ve sordum eşime şişko muyum dedim, balık etlisin dedi. Yani şişko demedi diyemedi kibarca dedi

2 temmuz menü 16/8
Sabah
Yarım simit peynir salata
Öğlen 1bardak keten tohumlu muzlu süt (1muzdan yaptım 2 bardak sütün 1bardağını içtim)
Akşam 150 Gr ızgara et salata

Bugün 15 dakika yürüme,15 dakika Pamela reif cardio,30 dakika lesli yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…