- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.521
Afiyet olsun salgam suyunu bende severim.Ara öğünde 15:00 1 taze kayısı,1 bardak kefir(180 ml bardak)
Akşam yemeğini 18:00 de yedim.4 tane kuru biber dolma orta boy,5 kaşık light yoğurt,1 bardak acılı şalgam suyu,1 küçük ince lavaş.Sabahtır canım çekiyordu 1 tane twister yedim 59 kaloricikŞimdi de kahve içiyorum
Bugun toplam. 973 kalori ile kapattım 3 litre su içtim bakalım
Adet sıkıntılı canm 10 taneFazla mi yedigini dusunuyorsun? Ben fazla bisey goremedim canim afiyet olsun guzel menü. Mercimek koftesi kac adet ,adeti yazmamissin ?
Süper menü acaba dedim dreamy07 mı yoksa başka kişimi çok şaşırdım10:00 1 dilim ekmekle kahvaltı
17:00 kısır ve minik dilim börek
19:00 semizotlu yoğurt
lkra Meyra resimli atman menülerini çok hoşuma gidiyor,bende resimli atsam belki utanıp daha kontrollü yerim☺
Süper menüHerkese selamnasılsınız?
Sabah 11:30da 2 dilim ekmek, salatalık, çeri domates, 1 köy biberi, kk kadar beyaz peynir, azıcıkta örgü peyniri ile kahvaltımj yaptım.
13:00 emziren anne çayı
14:00 7-8 tane kiraz
15:30 3 tane çiğköfte
18:30 1 dilim fırın mücver ve 1 kase yoğurt
15 dk zumba ve 15 dk karın egzersizi yaptım.
Benim günüm böyle geçti.
Ahu misafir geldi ve baklava gelmiş minik yaladım :)))Süper menü acaba dedim dreamy07 mı yoksa başka kişimi çok şaşırdımçok güzell bol eksiler cnm telafi menüsü olmuş
Sağol canımSüper menübol eksiler cnm
Rabbim bize de nasip etsin öyle erken kalkmaları inş.Herkese günaydın
Kızımın gaz sancıları sayesinde gün erken başladı
Rabbim bize de nasip etsin öyle erken kalkmaları inş.
Herkese günaydın ❣
Herkese selamnasılsınız?
Sabah 11:30da 2 dilim ekmek, salatalık, çeri domates, 1 köy biberi, kk kadar beyaz peynir, azıcıkta örgü peyniri ile kahvaltımj yaptım.
13:00 emziren anne çayı
14:00 7-8 tane kiraz
15:30 3 tane çiğköfte
18:30 1 dilim fırın mücver ve 1 kase yoğurt
15 dk zumba ve 15 dk karın egzersizi yaptım.
Benim günüm böyle geçti.
Amin saglıkla inşallah tatlımRabbim bize de nasip etsin öyle erken kalkmaları inş.
Oyyy ara ara o sancılar uyutmuyor geçmiş olsun şimdi nasıl prensesHerkese günaydın ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?