- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.541
Sağol canım, çok şükür gece tutmuyor sancılar sabah başlıyor.Aman sabahlar olmasın . Allah yardımcın olsun.
Sende süpersin.Afiyet olsun süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, çok şükür gece tutmuyor sancılar sabah başlıyor.Aman sabahlar olmasın . Allah yardımcın olsun.
Sende süpersin.Afiyet olsun süpersin
Sağol canım uyuyor çok şükür şimdi son 1 ay kaldı, şu 3 ay bitsin bakalım gazlarda bitecek inşallahOyyy ara ara o sancılar uyutmuyor geçmiş olsun şimdi nasıl prenses
Amin Allah isteyen herkese evlat sevgisi yaşatsınRabbim bize de nasip etsin öyle erken kalkmaları inş.
Amin canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsinRabbim bize de nasip etsin öyle erken kalkmaları inş.
02 temmuz 16/8
Uyanınca 2 bardak sirkeli su
10.00 Kahvaltı
14.00 öğle yemeği (bitkisel protein içeren yemek tercih ediyorum)
18.00 akşam yoğurt kürü
Gün boyu dukan birası.Bugün belki yürüyüş yaparım onun dışında spor yapmayacağım.
Menü güzelde kiloda değişen birşey yok şimdilik ne dirençli kilo almışım şimdi dirençli bir şekilde veremiyorumAfiyet olsun menün güzel
Nohutta şişlik yapar sebzeden ve yumurta balıktan denesen ıspanak vsMenü güzelde kiloda değişen birşey yok şimdilik ne dirençli kilo almışım şimdi dirençli bir şekilde veremiyorum
22 ye kadar yiyorsan 16 ssat aç kalırsın yine tabi anca bu şekilde telafi olur en iyi 12 kahvaltı 20 akşam yemegi kapanış aralıgı beslenmedirYa kızlar akşam misafirim var yemekli değil ama çay meyve saat 7 de kapanış benim ama 8 de gelecekler yemesem ayıp olur.Meyveyi sütle desteklesem mi ki siz nasıl telefi ediyorsunuz
Yok şiş değilim ama eksi de değilim dün 3 kaşık mercimekten yaptığım bol yeşillikli salata yedim bugün bir kase nohut.proteinli diye.youtubedan aldım bu yoğurt kürünü.diyetisyen akşam yoğurt kür öğlen böyle bakliyat öneriyordu tam olarak onun dediğini yapıyorum.yarın öğlene yumurta salatası yapıp üstüne ayran tüketeyim.kastan verilmemesi için öğlen mutlaka protein olsun diyor.ya da tavuklu salata yiyebilirim bi daşüneyim.inşallah pazartesi eksi görürüm.Nohutta şişlik yapar sebzeden ve yumurta balıktan denesen ıspanak vs
Menü güzelde kiloda değişen birşey yok şimdilik ne dirençli kilo almışım şimdi dirençli bir şekilde veremiyorum
Ya kızlar akşam misafirim var yemekli değil ama çay meyve saat 7 de kapanış benim ama 8 de gelecekler yemesem ayıp olur.Meyveyi sütle desteklesem mi ki siz nasıl telefi ediyorsunuz