- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.561
Hem dondurma ,simit,hem meyve karbonhidrat açısından fazla geldi canm .. protein artınca daha iyi veriliyor.10:30 1,5 dilim ekmek,2 yumurta ve kahvaltı
15:00 yarım simit
17:00 2 top dondurma
18:00 karpuz+peynir+kiraz
3lt su
Yorum lütfen
Dukan birasi nasil oluyor?02 temmuz 16/8
Uyanınca 2 bardak sirkeli su
10.00 Kahvaltı
14.00 öğle yemeği (bitkisel protein içeren yemek tercih ediyorum)
18.00 akşam yoğurt kürü
Gün boyu dukan birası.Bugün belki yürüyüş yaparım onun dışında spor yapmayacağım.
Canım 1 litrelik suyla yeşil çay demliyorsun onu süzüp soğutup üstüne yarım limonun suyunu ve 1 şişe maden suyunu ilave edip tüm gün içiyorsun.Dukan birasi nasil oluyor?
Aa guzelmis canim bu, ben yesil cayi hic ama hic icemem ama soda ve limonla sanki degisik bi icecek gibi olurCanım 1 litrelik suyla yeşil çay demliyorsun onu süzüp soğutup üstüne yarım limonun suyunu ve 1 şişe maden suyunu ilave edip tüm gün içiyorsun.
750 mlm kaynamış suya ya 3 paket yeşil cay yada 1 çorba kaşık açık yeşil çay sogutup süz 1 litre kavanoza yada agzı kapalı sürahi olmalı hava almasın 1 limon suyu ekle ardından sade maden suyunu ekle geceden dolaba koy sabah içmeye başla gün içinde bitecek 15 gün devam edeceksin 2 litre suda içilmeliDukan birasi nasil oluyor?
Canin aksam yemegi olarak yedigin meyveyi 3 teki ara ogun olarak yapsaydin daha iyi olurdu. Emzirdigin icin mi bilmem ama cok sik besleniyorsun . Hem.dondurma hem meyve birde simit gozume cok geldi.10:30 1,5 dilim ekmek,2 yumurta ve kahvaltı
15:00 yarım simit
17:00 2 top dondurma
18:00 karpuz+peynir+kiraz
3lt su
Yorum lütfen
Canım detoks yap.youtubedan araştırıp kendine bi detoks seç.ben iki hafta sabit kaldım bu hafta veriyorum ama dukan birası ve akşama yemek yerine yoğurt yiyorumBen 75 te kaldım ne asagı ne yukarı ondan bakmadım gruba moralim bozuldu ikracım
Çok haklisinCanin aksam yemegi olarak yedigin meyveyi 3 teki ara ogun olarak yapsaydin daha iyi olurdu. Emzirdigin icin mi bilmem ama cok sik besleniyorsun . Hem.dondurma hem meyve birde simit gozume cok geldi.
Ogununde saglam yemegi dene, 1.5 dilim.ekmek.yerine 2 /3 yumurta bol yesillik salatalik.domates ne istersen meyvede olabilit sonra ara ogun yapmak istersen ayran ,kefir vs denersin aksam da menun kuvvetli.olursa acikmazsin. Sen karbonhidrat yiyip pisman olup aksam yediklerini azaltiyorsun sonra gece acikiyorsun sanirim
Yakizdaki vücut ne güzel maşallah, peki o iki haftalık ücretli mi çalıştırıyor3 temmuz menüm
16/8 aralığım
12:00 İLK ANAÖĞÜN
1 biberli ekmek
Büyük dilim peynir
Dereotu,Salatalık
Avuç içi kadar lor peynirli pankek (oğluma hazırlamıştım bir tane de kendim yedim)
Ara öğün: ev yapımı dondurma (az)
Meyve
18:00 İKİNCİ ANAÖĞÜN
Tavuklu yoğurtlu yeşil mercimek salatası
Yarım saat kadar alt karın ve baca k çalışıcam..
İnstagramda goozdeyle hesabında çok güzel hareketler gösteriyor motive edici.onu takip ediyorum
Evet ücretli çalıştırıyor...ama sayfasında videoları da paylaşıyor.etkili hareketler benceYakizdaki vücut ne güzel maşallah, peki o iki haftalık ücretli mi çalıştırıyor
Evet çok iyiEvet ücretli çalıştırıyor...ama sayfasında videoları da paylaşıyor.etkili hareketler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?