• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar 💕
Sabah 11:15te 1 sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, domates ve salatalık yedim.
14:00 incir uyutması
17:30 gibi salata yiyip kapatıcam günü.
Bu kademeli korseler var kopçalı bilirsiniz. Hamile kalmadan önce vardı bende. Doğumdan sonra denediğimde girememiştim içine, şu an üzerimde. Çok mutluyum. 😅 4 cm inceltmişti beni 1 ay düzenli taktığımda. İnşallah göbeğime etkisi olur hemen ağustosta tatile gidiyoruz. 😬

03 temmuz 16/8
Uyanınca su
09.30 3 zeytin ,1 dilim peynir ,1 dilim siyez ekmeği, domates biber sote ,1 tk acuka ,1 tk pekmez tahin, 1 avuç kiraz 3 adet erik
13.30 yumurta salatası 1 bardak ayran
17.30 yoğurt kür
Dukan birası
40 dk chloe tink hareketleri🤗
Yoğurt küründe yoğurdun içine bişey katıyor musun?kaç günlük

3 temmuz menü 16/8
Sabah 10 kahvaltı IMG_20200703_103210.jpg
Ara:Nescafe 1 kuru incir
15.00 2 karnı yarık ve yoğurt
Kahve ve 2 hurma ile günü kapatacağım

Lütfen yorum
11:00 2 yumurta ve 2 dilim ekmekle kahvaltı
15 :00 kızıma makarna yaptım ,bir tabak bol yoğurtlu makarna
Akşama
19 :00 fırında tavuk ve salata
Kötü mü? Ve karın egzersizleri yaptım bide bugün çocuğu eşime bırakıp yürüyeceğim
3 lt su
Makarna yedim diye üzgünüm ama erken saatte yedim protein ve spor ile telafi ederim👍sabah 70.0 kg dim.ins pazartesi 60 katı gorurim bu arada göbek ve yanlar gitse ahhhh

Lütfen yorum
11:00 2 yumurta ve 2 dilim ekmekle kahvaltı
15 :00 kızıma makarna yaptım ,bir tabak bol yoğurtlu makarna
Akşama
19 :00 fırında tavuk ve salata
Kötü mü? Ve karın egzersizleri yaptım bide bugün çocuğu eşime bırakıp yürüyeceğim
3 lt su
Makarna yedim diye üzgünüm ama erken saatte yedim protein ve spor ile telafi ederim👍sabah 70.0 kg dim.ins pazartesi 60 katı gorurim bu arada göbek ve yanlar gitse ahhhh

afiyet olsun bakalım akşama açlık belirtisi olacak mı . düne göre daha güzel olmuş :KK9:. Ben hem if hem de düşük karbonhidrat besleniyorum. o yüzden yorumu daha çok if e göre yapmıyorum :KK39:

Yoğurt küründe yoğurdun içine bişey katıyor musun?kaç günlük
3 5 gün yapılabiliyor. 1 küçük yeşil elma 1 küçük salatalık 2 tam ceviz 1yk chia tohumu.1 bardak ayran.hepsini robotta çekip içiyoruz.ara öğün yapılmıyor öğlen protein içeren bi salata ya da 1 kase çorba ile ayran içiliyor.sabah yumurtalı kahvaltı yapılıyor ekmeksiz.ama benim ekmeklerim çok küçük 1 dilim yiyorum.

Merhaba kızlar 💕
Sabah 11:15te 1 sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, domates ve salatalık yedim.
14:00 incir uyutması
17:30 gibi salata yiyip kapatıcam günü.
Bu kademeli korseler var kopçalı bilirsiniz. Hamile kalmadan önce vardı bende. Doğumdan sonra denediğimde girememiştim içine, şu an üzerimde. Çok mutluyum. 😅 4 cm inceltmişti beni 1 ay düzenli taktığımda. İnşallah göbeğime etkisi olur hemen ağustosta tatile gidiyoruz. 😬

afiyet olsun incir uyutmasının miktarı nasıl küçük mü büyük mü kabın :eek:

Bence iyi bir dahaki sefere salata, köfte vs yaparsın ben senin zamanla ara öğünsüz 2 öğüne alışacağını düşünüyorum ama öğünlerinde ciddi anlamada beslenip açlık hisstemezsen..
Sana katılıyorum ne kadar çok karbonhidrat o kadar çok acıkma.ben bu hafta protein ağırlıklı beslendim açlık hissetmedim hiç.daha önce dukan diyeti yapmıştım katı kuralları vardı şimdi kendimi kontrol ederek yiyorum çok sıkılmıyorum.

3 temmuz menüm

16/8
11 de Kahvaltım
Screenshot_2020-07-03-19-46-14-1.png

15 de regl şişlik ödem canım çikolata istedi kendimi kavuna sardım 😬
Screenshot_2020-07-03-19-46-21-1.png

17.00 da tarçınlı kahve 😊
Screenshot_2020-07-03-19-46-27-1.png

19 da akşam yemegim zerdaçal karabiberde ekledim ikisi birleşince emzini daha etkili oluyor
20200703_185358.jpg

1 saat video karşısında hopladım zıpladım bacak basen egzersizleri ile birlikte 💃💃

3 temmuz menüm

16/8
11 de Kahvaltım
Eki Görüntüle 2657577
15 de regl şişlik ödem canım çikolata istedi kendimi kavuna sardım 😬
Eki Görüntüle 2657578
17.00 da tarçınlı kahve 😊
Eki Görüntüle 2657579
19 da akşam yemegim zerdaçal karabiberde ekledim ikisi birleşince emzini daha etkili oluyor
Eki Görüntüle 2657576

1 saat video karşısında hopladım zıpladım bacak basen egzersizleri ile birlikte 💃💃
Çok güzel tatlım afiyet olsun

Çok güzel tatlım afiyet olsun
Teşekkur ederim canım pazartesi günü bu ödemle artı çıkmam umarım hande_buse hande_buse rakib olduk maşallah spor egzersiz herşeyi yapıyor ben ikizlerle onun kadar yapamıyorum 😬 hedefe kim gelir önce bilmiyorum ama ben 64-65 te takılıyorum her defasında bu defa kırmalıyım 😕

Back