• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
10:30 1,5 dilim ekmek,2 yumurta ve kahvaltı
15:00 yarım simit
17:00 2 top dondurma
18:00 karpuz+peynir+kiraz
3lt su
Yorum lütfen
Hem dondurma ,simit,hem meyve karbonhidrat açısından fazla geldi canm .. protein artınca daha iyi veriliyor.
Ben İsveç yaparken protein ağırlıklı yiyince iyi vermiştim geçen hafta ve bu hafta karbonhidrat a yüklenince durdu

Dukan birasi nasil oluyor?
750 mlm kaynamış suya ya 3 paket yeşil cay yada 1 çorba kaşık açık yeşil çay sogutup süz 1 litre kavanoza yada agzı kapalı sürahi olmalı hava almasın 1 limon suyu ekle ardından sade maden suyunu ekle geceden dolaba koy sabah içmeye başla gün içinde bitecek 15 gün devam edeceksin 2 litre suda içilmeli 😊

Dukan Birası Nasıl Hazırlanır?

Dukan Birası tarifi oldukça kolaydır. İhtiyacınız olan malzemeler; 750 ml su, 2 tatlı kaşığı saf yeşil çay, yada 3 paket yeşil çay ,1 limon suyu, 1 şişe doğal maden suyudur. Peki Dukan Birası nasıl yapılır? Öncelikle suyu kaynatıp yeşil çayı demleyin. Çay soğuduktan sonra maden suyunu ve limon suyu ekleyip bir gece buzdolabında bekletin. Gün içerisinde dilediğiniz zaman bitirene kadar içebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken önemli nokta, hazırladığınız karışımı bir gün içerisinde bitirip her gün yenisini tekrar hazırlamaktır.

2 hafta tüketip 1 hafta ara verip tekrar başlanır

10:30 1,5 dilim ekmek,2 yumurta ve kahvaltı
15:00 yarım simit
17:00 2 top dondurma
18:00 karpuz+peynir+kiraz
3lt su
Yorum lütfen
Canin aksam yemegi olarak yedigin meyveyi 3 teki ara ogun olarak yapsaydin daha iyi olurdu. Emzirdigin icin mi bilmem ama cok sik besleniyorsun . Hem.dondurma hem meyve birde simit gozume cok geldi.
Ogununde saglam yemegi dene, 1.5 dilim.ekmek.yerine 2 /3 yumurta bol yesillik salatalik.domates ne istersen meyvede olabilit sonra ara ogun yapmak istersen ayran ,kefir vs denersin aksam da menun kuvvetli.olursa acikmazsin. Sen karbonhidrat yiyip pisman olup aksam yediklerini azaltiyorsun sonra gece acikiyorsun sanirim

Dun bildiramedim kizlar. Kizim annemde kalinca esimle disardaydik .
3 mil leslie ile yurudum toplam.17 bin adim atmisim gun icindr 2 bardak kiraz sapi misir puskulu biberiye ve yesilcayli karisik bitki cayi
Sabah 12.30 2 yumurta karpuz peynir domates salatalik zeytin
16.00 5 adet erik
Aksam 4 kasik.mantar kavurma 4 kasik.patlican oturtma 1 kase yogurt

03 temmuz 16/8
Uyanınca su
09.30 3 zeytin ,1 dilim peynir ,1 dilim siyez ekmeği, domates biber sote ,1 tk acuka ,1 tk pekmez tahin, 1 avuç kiraz 3 adet erik
13.30 yumurta salatası 1 bardak ayran
17.30 yoğurt kür
Dukan birası
40 dk chloe tink hareketleri🤗

Regli olamadım çok şişim pat diye patlamak üzereyimm. P.tesi hiç umudum çok eksi gelmek konusunda:KK51: Devam edeceğim ama yarında regli olmazsam deniz beni bekler :KK76:

3 temmuz menüm
16/8 aralığım

12:00 İLK ANAÖĞÜN

1 biberli ekmek
Büyük dilim peynir
Dereotu,Salatalık
Avuç içi kadar lor peynirli pankek (oğluma hazırlamıştım bir tane de kendim yedim 🙈)

Ara öğün: ev yapımı dondurma (az)
Meyve

18:00 İKİNCİ ANAÖĞÜN

Tavuklu yoğurtlu yeşil mercimek salatası

Yarım saat kadar alt karın ve baca k çalışıcam..

İnstagramda goozdeyle hesabında çok güzel hareketler gösteriyor motive edici.onu takip ediyorum

Canin aksam yemegi olarak yedigin meyveyi 3 teki ara ogun olarak yapsaydin daha iyi olurdu. Emzirdigin icin mi bilmem ama cok sik besleniyorsun . Hem.dondurma hem meyve birde simit gozume cok geldi.
Ogununde saglam yemegi dene, 1.5 dilim.ekmek.yerine 2 /3 yumurta bol yesillik salatalik.domates ne istersen meyvede olabilit sonra ara ogun yapmak istersen ayran ,kefir vs denersin aksam da menun kuvvetli.olursa acikmazsin. Sen karbonhidrat yiyip pisman olup aksam yediklerini azaltiyorsun sonra gece acikiyorsun sanirim
Çok haklisin

3 temmuz menüm
16/8 aralığım

12:00 İLK ANAÖĞÜN

1 biberli ekmek
Büyük dilim peynir
Dereotu,Salatalık
Avuç içi kadar lor peynirli pankek (oğluma hazırlamıştım bir tane de kendim yedim 🙈)

Ara öğün: ev yapımı dondurma (az)
Meyve

18:00 İKİNCİ ANAÖĞÜN

Tavuklu yoğurtlu yeşil mercimek salatası

Yarım saat kadar alt karın ve baca k çalışıcam..

İnstagramda goozdeyle hesabında çok güzel hareketler gösteriyor motive edici.onu takip ediyorum
Yakizdaki vücut ne güzel maşallah, peki o iki haftalık ücretli mi çalıştırıyor

Sabah 8 bir çay bardağı şalgam
Saat 14:00 1.5 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 salatalık 1 domates

Ara 1 bardak kefir içerim.1 kayısı

Akşam 7 de tavuklu şehriye çorbası yoğurt .

Dayanamadım sabah 8 de tartıldım.54.8 çıktı.Pazartesi inşallah 53 çıkarım😇

Back