- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.221
Inşallah canim ben de cok strese girdim cok pes ettim bu duygular normal zamanla oturacak ben bu donem ifi ve yürüyüşü duzenli yaptım sanırım etkili olduMaşallah canım benimmm ben daha 60 lı rakamları gormedım ama kararlıyım inşallah
1 kabak ister rendele ister ince ince çitme yap 1 kapya biber 1 tatlı kaşık zeytin yagı tencerede hepsini 10-15 dkk da pişir altını kapat .3 dal dereotunu ince ince kıydıgını kat karıştır tencerenin kapagını kapat 10 dkk sonra tabaga al 1 çay bardagı yogurda 1 diş samırsak ez kabagın üzerine dök acı pulbiber kurunane uzerine serp 1-2 ceviz le tüketBunun tarifini verirmisin canım
Çok iyi ya yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum ben niye sabit kalıyorum.gerçekten kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumSlm kızlar reglde yaklaşıyor bende sabahları ödem oluştumu regl haftasına girdim demek oluyor önümüzdeki hafta regl olurumpazartesiye kadar 300-400 daha giderdi 67.10 eksi 900
Eki Görüntüle 2655026
Canım her gün spor yapma 1 gun dinlenmeli olsun vucutta kaslar şişiyor her gün yaparsan bu hafta bu şekilde dene bakalım haftaya pazartesi sende görürsün inşallah patates diyeti yap istersen yada yumurta diyeti geçenlerde yazmıştımÇok iyi ya yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum ben niye sabit kalıyorum.gerçekten kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Ayy 66.10 dü 67 yazmışımSlm kızlar reglde yaklaşıyor bende sabahları ödem oluştumu regl haftasına girdim demek oluyor önümüzdeki hafta regl olurumpazartesiye kadar 300-400 daha giderdi 67.10 eksi 900
Eki Görüntüle 2655026
Evet birşeyler deneyeceğim bu hafta içinde.yoğurt çorbası biraz daha aklıma yattı hemde sevdiğim bir yemek hiç sıkılmam.öğlen salata akşam çorbaCanım her gün spor yapma 1 gun dinlenmeli olsun vucutta kaslar şişiyor her gün yaparsan bu hafta bu şekilde dene bakalım haftaya pazartesi sende görürsün inşallah patates diyeti yap istersen yada yumurta diyeti geçenlerde yazmıştım
Sabah öğlen 2 haşlama yumurta yanında ayran
akşam 3 gün degişecek şekilde olucak
1.akşam tonbalıklı salata közlenmiş kapya biber
2.akşam 2 baget tavuk haşlama salata ayran
3.akşam 2 et köfte salata ayran
Yemek öncesi 30 dkk önce 1 kupa yeşil cay sabah öglen akşam
Spor olarak sadece 30 dk evde chloe tink yapcam27 haziran 16/8
Sabah 2 bardak limonlu su
10.30 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor 2 dilim karpuz 3 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı 1 dilim çavdarlı ekmek
12.30 türk kahvesi 1 ceviz 2 kayısı
17.30 2 orta boy lahmacun ayran salata(350 kaloriymiş iki orta boy lahmacun)
Ne güzel ya bende 6 li rakamları yıllar sonra görürüm inşallah.diyet bendede kabızlık yaptı bende akşam yemeği olarak 2 3 gündür süt yulaf kayısı kurusu keten tohumu tarçın pişirip yiyorum bende etki etti düzenli çıkıyorum artık isterseniz deneyebilirsinizGunaydin arkadaslar kabizlik icin denemediğim kalmadi kaysi activa yogurt demir ignesi yaptirmistim ondan olmuş olabilir buna ragmen kilom gitmis cok mutluyumEki Görüntüle 2655016
Darısıda bana insallahAyy 66.10 dü 67 yazmışım
Ben aktara gittim ayri ayri biberiye yesilcay mate funda kekik verdi karistir 3 kere ic gunde dedi 5 i biryerde cay olarak satiyormus yag yskimini hizlandiriyormus ise yaradi gibi 12 gunde 3 .5 kilo gitti dikkatte ettim tabi.biberiyede yağ yakimi sağlıyormuş ama boyle daha etkiliymisKızlar biberiye çayı hakkında bildıklerınızı yazarmısınız?
Metabolizma hızlandırıcı şeyler içiyormuşum cnm limonlu su yeşil çay kahve gibiÇok iyi ya yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum ben niye sabit kalıyorum.gerçekten kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Evet tabiki canım gün aşırı yeşilçay kahve türevi şeyler tüketiyorum mesela bugün kahve içeceğim yarın yeşilçay tarçın karanfil karışımı.sabahları limonlu ya da sirkeli su içiyorumMetabolizma hızlandırıcı şeyler içiyormuşum cnm limonlu su yeşil çay kahve gibi
Canım kayserili misinSelamlae hanımlar
27 haziran menüm
Aralığım 16/8
6.gün
1.ANA ÖĞÜN
kuru domatesli peynirli göbek salatalık söğüşü
Zeytin
2 dilim pastırma
1 Üçgen dilim ince tava böreği
5 6 çiğ kaju ,kuru üzüm
Ekmek yok
Ara öğün: 1 kase mercimek çorbası
1 galeta
1 Kuru kayısı,ceviz
2.ANA ÖĞÜN:
köz kapya ve cevizli yoğurtlu makarna
Bunlarada 2-3 gun ara ver cnm hatta ben 1 hafta ara verdim yeşil caya vucut alışıyor cnmEvet tabiki canım gün aşırı yeşilçay kahve türevi şeyler tüketiyorum mesela bugün kahve içeceğim yarın yeşilçay tarçın karanfil karışımı.sabahları limonlu ya da sirkeli su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?