• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Böyle değil öğün olarak tüketilecek deroks aranıyor :KK70:
Kabak gibi, hurma yoğurt gibi:KK53:
Canım ben reglim bitince ayran aşı yapıp 3 4 gün akşam öğünün de tüketeceğim. Ya da tutmaç çorbası. Ikisini de çok severim tek farkı birinde erişte var gibi. Ben ilk diyete basladigim hafta mercimek çorbası yapmıştım sonra azalınca tutmaca çevirmiştim nerdeyse 3 4 gün içmiştim onu ki sağlam kilo verebildigim tek hafta o haftaydı. Aynısını yapicam sen de denemek istersin belki. Bilerek yapmamıştım ama boyle bir diyet ismi bile var.

Canım ben reglim bitince ayran aşı yapıp 3 4 gün akşam öğünün de tüketeceğim. Ya da tutmaç çorbası. Ikisini de çok severim tek farkı birinde erişte var gibi. Ben ilk diyete basladigim hafta mercimek çorbası yapmıştım sonra azalınca tutmaca çevirmiştim nerdeyse 3 4 gün içmiştim onu ki sağlam kilo verebildigim tek hafta o haftaydı. Aynısını yapicam sen de denemek istersin belki. Bilerek yapmamıştım ama boyle bir diyet ismi bile var.
Ayran aşı ayran detoksu gibi sanırım dimi
Ayran detoksu yaptım ben nohut,bulgur,mercimek koyuyordum içine öyle mi senin yaptığın

Ayran aşı ayran detoksu gibi sanırım dimi
Ayran detoksu yaptım ben nohut,bulgur,mercimek koyuyordum içine öyle mi senin yaptığın
Benim çorba buğday ya da bulgur yoktu erişte vardı yarim çay bardağı. Üstüne de nane ve soğan yakmıştım ay çok severim😂 o zaman öğlen ve akşam yiyordum. Şimdi ne yaptım diye bakınca fark ettim, internette de böyle bi detoks gördüm tekrar yapicam. Sen de işe yaramış mıydı?

Benim çorba buğday ya da bulgur yoktu erişte vardı yarim çay bardağı. Üstüne de nane ve soğan yakmıştım ay çok severim😂 o zaman öğlen ve akşam yiyordum. Şimdi ne yaptım diye bakınca fark ettim, internette de böyle bi detoks gördüm tekrar yapicam. Sen de işe yaramış mıydı?
Evet yani 3 günde 1.400 gibi bişey gitmişti galiba :KK64: kilom 3 hafta takılmıştı o zaman yapmıştım

Evet yani 3 günde 1.400 gibi bişey gitmişti galiba :KK64: kilom 3 hafta takılmıştı o zaman yapmıştım
O çorbayı içerken hatta ilk hafta ac kalmayayım alışana kadar diye içmiştim bana adam akıllı kilo verdiren tek şey "kesin nohutla kilo alırım" dediğim çorba olmuş😂
Sevdiğin kremasız bir çorba yapıp bir kaç gün akşam tüketirsen detoks oluyor işte. Tekrar yapicam bunu umarım salıya bitecek reglim.

Bende katilayimmi size
Bu çorbayı içince kahvaltı da ekmek tüketme ama. Ya da arpa/çavdar vs unu al mini yufka yani pankek boyunda bir şey tüket. Yumurta ya da bi et ürünü, 1 mini porsiyon meyve koy. Ama nohut sütünde gaz yapar mı bilmiyorum.

O çorbayı içerken hatta ilk hafta ac kalmayayım alışana kadar diye içmiştim bana adam akıllı kilo verdiren tek şey "kesin nohutla kilo alırım" dediğim çorba olmuş😂
Sevdiğin kremasız bir çorba yapıp bir kaç gün akşam tüketirsen detoks oluyor işte. Tekrar yapicam bunu umarım salıya bitecek reglim.
Dimi bi kaç akşam içsek hafifleriz :KK8:

Bu çorbayı içince kahvaltı da ekmek tüketme ama. Ya da arpa/çavdar vs unu al mini yufka yani pankek boyunda bir şey tüket. Yumurta ya da bi et ürünü, 1 mini porsiyon meyve koy. Ama nohut sütünde gaz yapar mı bilmiyorum.
9 aylık oldu,nohut yiyorum, mesela gün boyu ne yeniliyor

9 aylık oldu,nohut yiyorum, mesela gün boyu ne yeniliyor
Ya ben kendi yaptığımı söyleyeyim sana, öğlen akşam yapıyordum o zaman 16/8 dim. Öğlen ya tavuklu salata, ya meyve salatası+1 yumurta, ya da kepek yufka dan kıymalı sebzeli mini dürüm yemişim yanına 1 avuç çiğ kuruyemiş (ceviz, badem, kaju) akşam da 2 3 kepçe çorba. Yani ilk öğün hafif ama protein bulunan, ardından da çorba. Tabi 30 dk da egzersiz. Bol su, 1 fincan yeşil çay, 2 fincan kahve günlük.
Çok yapmıştım çorbayı😂😂

Hımm ok onuda yazayım 😉😉

2 yumurta büyüklüğünde patates haşla yada 4 patates haşla

2 sini çatalla ez pure haline getir
3 dal dereotu kıy
1 çay bardak yogurt 1 diş samırsak
Pul biber
1 tatlı kaşık zeytin yagı

Yapılışı

Püre haline gelmiş patatesin içine kıyıdıgın dereotunu ekle zeytin yagını ekle iyice karıştır
Samırsaklı yogurdu üzerine dök pulbiberini üzerine serp 6 çiğ badem ile yenecek

Akşam diger patetesi aynı tarifte yap

Sabah 2 yumurta 1 bardak ayran başka yok
Bunu çok sevdim haftaya deneyebilirim patatese bayılırım

Evet biliyorum onu youtubeda izlemiştim yapanları.ama öğlende yiyorlardı ben de yapacağım haftaya

Back