- 7 Mayıs 2012
- 7.212
- 8.236
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.181
Yarın baklava yiyebiliriz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın değil pazar serbestYarın baklava yiyebiliriz dimi
Ayy yarın diye sevinmiştim, yarın pazar zannettim,Yarın değil pazar serbest
Canım ben reglim bitince ayran aşı yapıp 3 4 gün akşam öğünün de tüketeceğim. Ya da tutmaç çorbası. Ikisini de çok severim tek farkı birinde erişte var gibi. Ben ilk diyete basladigim hafta mercimek çorbası yapmıştım sonra azalınca tutmaca çevirmiştim nerdeyse 3 4 gün içmiştim onu ki sağlam kilo verebildigim tek hafta o haftaydı. Aynısını yapicam sen de denemek istersin belki. Bilerek yapmamıştım ama boyle bir diyet ismi bile var.Böyle değil öğün olarak tüketilecek deroks aranıyor
Kabak gibi, hurma yoğurt gibi
Ayran aşı ayran detoksu gibi sanırım dimiCanım ben reglim bitince ayran aşı yapıp 3 4 gün akşam öğünün de tüketeceğim. Ya da tutmaç çorbası. Ikisini de çok severim tek farkı birinde erişte var gibi. Ben ilk diyete basladigim hafta mercimek çorbası yapmıştım sonra azalınca tutmaca çevirmiştim nerdeyse 3 4 gün içmiştim onu ki sağlam kilo verebildigim tek hafta o haftaydı. Aynısını yapicam sen de denemek istersin belki. Bilerek yapmamıştım ama boyle bir diyet ismi bile var.
Benim çorba buğday ya da bulgur yoktu erişte vardı yarim çay bardağı. Üstüne de nane ve soğan yakmıştım ay çok severim o zaman öğlen ve akşam yiyordum. Şimdi ne yaptım diye bakınca fark ettim, internette de böyle bi detoks gördüm tekrar yapicam. Sen de işe yaramış mıydı?Ayran aşı ayran detoksu gibi sanırım dimi
Ayran detoksu yaptım ben nohut,bulgur,mercimek koyuyordum içine öyle mi senin yaptığın
Evet yani 3 günde 1.400 gibi bişey gitmişti galiba kilom 3 hafta takılmıştı o zaman yapmıştımBenim çorba buğday ya da bulgur yoktu erişte vardı yarim çay bardağı. Üstüne de nane ve soğan yakmıştım ay çok severim o zaman öğlen ve akşam yiyordum. Şimdi ne yaptım diye bakınca fark ettim, internette de böyle bi detoks gördüm tekrar yapicam. Sen de işe yaramış mıydı?
Sen sütlüsün, oturBende katilayimmi size
O çorbayı içerken hatta ilk hafta ac kalmayayım alışana kadar diye içmiştim bana adam akıllı kilo verdiren tek şey "kesin nohutla kilo alırım" dediğim çorba olmuşEvet yani 3 günde 1.400 gibi bişey gitmişti galiba kilom 3 hafta takılmıştı o zaman yapmıştım
Bu çorbayı içince kahvaltı da ekmek tüketme ama. Ya da arpa/çavdar vs unu al mini yufka yani pankek boyunda bir şey tüket. Yumurta ya da bi et ürünü, 1 mini porsiyon meyve koy. Ama nohut sütünde gaz yapar mı bilmiyorum.Bende katilayimmi size
Dimi bi kaç akşam içsek hafiflerizO çorbayı içerken hatta ilk hafta ac kalmayayım alışana kadar diye içmiştim bana adam akıllı kilo verdiren tek şey "kesin nohutla kilo alırım" dediğim çorba olmuş
Sevdiğin kremasız bir çorba yapıp bir kaç gün akşam tüketirsen detoks oluyor işte. Tekrar yapicam bunu umarım salıya bitecek reglim.
Sütlü ve şişkoSen sütlüsün, otur
9 aylık oldu,nohut yiyorum, mesela gün boyu ne yeniliyorBu çorbayı içince kahvaltı da ekmek tüketme ama. Ya da arpa/çavdar vs unu al mini yufka yani pankek boyunda bir şey tüket. Yumurta ya da bi et ürünü, 1 mini porsiyon meyve koy. Ama nohut sütünde gaz yapar mı bilmiyorum.
Ya ben kendi yaptığımı söyleyeyim sana, öğlen akşam yapıyordum o zaman 16/8 dim. Öğlen ya tavuklu salata, ya meyve salatası+1 yumurta, ya da kepek yufka dan kıymalı sebzeli mini dürüm yemişim yanına 1 avuç çiğ kuruyemiş (ceviz, badem, kaju) akşam da 2 3 kepçe çorba. Yani ilk öğün hafif ama protein bulunan, ardından da çorba. Tabi 30 dk da egzersiz. Bol su, 1 fincan yeşil çay, 2 fincan kahve günlük.9 aylık oldu,nohut yiyorum, mesela gün boyu ne yeniliyor
Hem sindirimi kolay çorbanın hem vitamin deposu oluyor.Dimi bi kaç akşam içsek hafifleriz
Bunu çok sevdim haftaya deneyebilirim patatese bayılırımHımm ok onuda yazayım
2 yumurta büyüklüğünde patates haşla yada 4 patates haşla
2 sini çatalla ez pure haline getir
3 dal dereotu kıy
1 çay bardak yogurt 1 diş samırsak
Pul biber
1 tatlı kaşık zeytin yagı
Yapılışı
Püre haline gelmiş patatesin içine kıyıdıgın dereotunu ekle zeytin yagını ekle iyice karıştır
Samırsaklı yogurdu üzerine dök pulbiberini üzerine serp 6 çiğ badem ile yenecek
Akşam diger patetesi aynı tarifte yap
Sabah 2 yumurta 1 bardak ayran başka yok
Yok ama ben dengeledim kaçamak gibi olmadı sütlaç yedim diye akşamına salatayla kapattımKaçamak yapmayı kafaya koymuşsun yarın bende if'e uyamıcam çünkü kayınvalidemler geliyor yeme saatlerim artacak malesef ama az ve hafif yemeye çalışacağım.
Evet biliyorum onu youtubeda izlemiştim yapanları.ama öğlende yiyorlardı ben de yapacağım haftayaCanım ben reglim bitince ayran aşı yapıp 3 4 gün akşam öğünün de tüketeceğim. Ya da tutmaç çorbası. Ikisini de çok severim tek farkı birinde erişte var gibi. Ben ilk diyete basladigim hafta mercimek çorbası yapmıştım sonra azalınca tutmaca çevirmiştim nerdeyse 3 4 gün içmiştim onu ki sağlam kilo verebildigim tek hafta o haftaydı. Aynısını yapicam sen de denemek istersin belki. Bilerek yapmamıştım ama boyle bir diyet ismi bile var.
Koca bi tencere yapalım bitene kadar içelim kaç gün sürerseEvet biliyorum onu youtubeda izlemiştim yapanları.ama öğlende yiyorlardı ben de yapacağım haftaya