• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Herkese merhaba 🤗💖 16/8

bugün tartıldım 72 kg boy 170 fakat incelmeyi hissediyorum kiloda değişen yok
Hergün 2 saat yüzüyorum
Sabah sirkeli su ve coconut yağlı flitre kahve ile başlıyorum

11:00 de kahvaltı
13:00 türk kahvesi
Sirkeli su
Öğlen 15:00 sadece ayran
Akşam 19:00 smootie içiyorum
Sirkeli su

azimle aç kalmaya devam sonucu görücem

Sanırım 3 gün yapılıyor fazlası nasıl olur bilemedim 😂 ben çok seviyorum devamlı da sıcak soğuk çorbasını yaparım biz yarma (buğday) yeşil mercimek ve nohut haşlayıp yaparız üstüne de nane yakarız 😍
Aynen ben soğanla nane yakarım ama benim ki daha çok kesme aşı oluyor o zaman. Bakayım o gün hangi şekil yapcam ama yerken zerdeçal ve karabiber koycam.

Herkese merhaba 🤗💖 16/8

bugün tartıldım 72 kg boy 170 fakat incelmeyi hissediyorum kiloda değişen yok
Hergün 2 saat yüzüyorum
Sabah sirkeli su ve coconut yağlı flitre kahve ile başlıyorum

11:00 de kahvaltı
13:00 türk kahvesi
Sirkeli su
Öğlen 15:00 sadece ayran
Akşam 19:00 smootie içiyorum
Sirkeli su

azimle aç kalmaya devam sonucu görücem
Baskül günümüz pazartesi günü süper menü bol eksiler 😊

Aynen ben soğanla nane yakarım ama benim ki daha çok kesme aşı oluyor o zaman. Bakayım o gün hangi şekil yapcam ama yerken zerdeçal ve karabiber koycam.
Ne güzel hoş geldin canım 😍 nasılsın nasıl gidiyor ☺

Ne güzel hoş geldin canım 😍 nasılsın nasıl gidiyor ☺
1 haftayı geçti regl oluyorum canım nasıl gitsin😂😂 daha da hesabıma göre salıya kadar sürecek gibi. Bittim halim dermanim kalmadi😧
Gözümün önünden geçen tatlılar falan hep regl sancısıymış ama tabi ben o zaman ilaci unuttugumu bilmedigim için diyete yordum. Yeme atakları yaşadım geleceğini belli etti zaten... hafif bal kaymak idare etmeye çalıştım ama baktım tehlikeli yere gidiyorum gidip tatlı mi yedim adam gibi😤 4 gün falan galiba diyet yalan oldu bugün biraz sakinlestim normal regl evresindeyim tahin pekmez yedim ama kaybımı pekmezden değil kırmızı etten çıkartmaya karar verdim. Demir için takviye alacağım sanırım bu ay. Regl bitene kadar kasmadan porsiyon küçülteceğim sonra detoks metoks toparlarım umarım. Isın kötüsü kaç kilo aldım bilmiyorum çok stresliyim🙈 sali bitsin bitmesin tartılacağım. Aslına bakarsan o kadar flu ki tam ne yaşadım ne oldu resmen hatırlamıyorum bu haftayi😂😂

1 haftayı geçti regl oluyorum canım nasıl gitsin😂😂 daha da hesabıma göre salıya kadar sürecek gibi. Bittim halim dermanim kalmadi😧
Gözümün önünden geçen tatlılar falan hep regl sancısıymış ama tabi ben o zaman ilaci unuttugumu bilmedigim için diyete yordum. Yeme atakları yaşadım geleceğini belli etti zaten... hafif bal kaymak idare etmeye çalıştım ama baktım tehlikeli yere gidiyorum gidip tatlı mi yedim adam gibi😤 4 gün falan galiba diyet yalan oldu bugün biraz sakinlestim normal regl evresindeyim tahin pekmez yedim ama kaybımı pekmezden değil kırmızı etten çıkartmaya karar verdim. Demir için takviye alacağım sanırım bu ay. Regl bitene kadar kasmadan porsiyon küçülteceğim sonra detoks metoks toparlarım umarım. Isın kötüsü kaç kilo aldım bilmiyorum çok stresliyim🙈 sali bitsin bitmesin tartılacağım. Aslına bakarsan o kadar flu ki tam ne yaşadım ne oldu resmen hatırlamıyorum bu haftayi😂😂
Oyy kuzum yaa çok streste iyi değil ama 😕 sen bi baktır baktır kana umarım kötü çıkmaz keto denedinmi hani protein diyeti ya belki senliktir cnm çok geçmiş olsun umarım bi an önce toparlarsın 😞😘😘

Oyy kuzum yaa çok streste iyi değil ama 😕 sen bi baktır baktır kana umarım kötü çıkmaz keto denedinmi hani protein diyeti ya belki senliktir cnm çok geçmiş olsun umarım bi an önce toparlarsın 😞😘😘
Vitamin baktirmadim daha hic, tam kan sayımı isteyeceğim bu sefer. Protein diyeti kabızlık yapar canım zaten başım belada bu dertle😂😂 demiri tamamlayacak şeyler tüketiyorum et mercimek pekmez vs. Keto diyette fazla alengirli geldi yani işin matematiği çok yorucu o kadar dikkat ederek beslenemem sürekli yemek düşündürür bana😶 aşırı stres yaptım bu yüzden bi boşa aldım aman o tatlı mavi elbisemi 1 ay sonra giyeyim ne olacak. Bu ay giyerim diyordum çarşı karıştı😂

E1A12824-89D0-4912-90AE-4C2FBF20231B.jpeg

Acaba ben bir yerlerde hata mı yapıyorum.Yediklerimi yazıyorum devamlı ama kilo vermem çok az oluyor ya da olmuyor.spor da yapıyorum.2 gün önce gittim vitaminlerime ve hormonlarıma da baktırdım sadece demir ve d sınırda.onlar içinde zaten takviye alıyorum acaba ben neden kilo veremiyorum.Buradaki arkadaşlarla karşılaştırıyorum kendimi.yediklerimizi falan.daha fazla kilo veriyorlar.takıldım kaldım aynı yerde.
Arada duruo canım 2 hafta boyunca 71.2 idim.Araya adet donemım gırdı.Yeşil çay iiçiomusun?

Kızlar biberiye çayı hakkında bildıklerınızı yazarmısınız?

Back