• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Tamam kuşum yarından itibaren ara vercem.bi de sporu da 1 gün yapıp 1gün yapmayacağım bakalım haftaya nasıl bir değişim olacak
Detoks su yap bu hafta cnm eger yapmadıysan dene derim

1.5 litre suya
2 zeytin kadar zencefil dilimleri
1 limino ince ince dilimle
20 dal nane yapragı
10 dal maydonoz dalı
1 çubuk tarıçin
1 küçük granny elma ince ince dilimle

Agzı kapalı cam şişe olsun yada kavanozda olur

1.5 litre normal suya hepsini ekle 5 saat oda sıcaklıgında beklet akşam hazırla gece dolaba koy sabah su yerine iç 1 litrede arada su iç toplam 2.5 litre su içmiş oluyorsun 😉

Detoks su yap bu hafta cnm eger yapmadıysan dene derim

1.5 litre suya
2 zeytin kadar zencefil dilimleri
1 limino ince ince dilimle
20 dal nane yapragı
10 dal maydonoz dalı
1 çubuk tarıçin
1 küçük granny elma ince ince dilimle

Agzı kapalı cam şişe olsun yada kavanozda olur

1.5 litre normal suya hepsini ekle 5 saat oda sıcaklıgında beklet akşam hazırla gece dolaba koy sabah su yerine iç 1 litrede arada su iç toplam 2.5 litre su içmiş oluyorsun 😉
Evet bunu yapayım ben.bi nanem yok onu da yarın alayım.zaten normalde de 3 litre suyu hiç zorlanmadan içerim.pazartesiye bomba gibi başlayalım ama çarşamba ben 1 dilim pasta yiyebilirim 🙈ama ertesi güne detoksa başlarım inşallah kilo olarak dönmez o da bana

27 haziran menüm

18/6

10 da bol suyla güne başladıö
11 de yeşil cay

12.30 de sütte sade gevrek 10 adet çekirdekli kuru üzüm 1 çay kaşık tarçın

15 de 1 yumurta büyüklüğünde siyah erik tarçınlı kahve

17 de yeşil cay

18.30 kapya biberli kabak detoks 2 ceviz kapanış

1-2 saat yürüyüş 💃💃

Evet bunu yapayım ben.bi nanem yok onu da yarın alayım.zaten normalde de 3 litre suyu hiç zorlanmadan içerim.pazartesiye bomba gibi başlayalım ama çarşamba ben 1 dilim pasta yiyebilirim 🙈ama ertesi güne detoksa başlarım inşallah kilo olarak dönmez o da bana
Pazartesi bu tarifi yap canım 1 hafta iç yarın hiç dogal birsey içme ye iç yarın serbes 1 porsiyon dışınada çıkmayın 🙈 abartı olmadan her seyde tüketin serbes hatta saat 23 kadar dondurma serbes çocuklarımla eşimle çerez dondurma keyfi yapıcam 🙈

Pazartesi bu tarifi yap canım 1 hafta iç yarın hiç dogal birsey içme ye iç yarın serbes 1 porsiyon dışınada çıkmayın 🙈 abartı olmadan her seyde tüketin serbes hatta saat 23 kadar dondurma serbes çocuklarımla eşimle çerez dondurma keyfi yapıcam 🙈
Ne güzel benim canım lahmacun çok istiyordu bugün onu yiyeceğim bugünden başladım sayılır 😂yarında patatesli birşey yiyeceğim izmir köfte olabilir onu canım çekiyordu.en azından canımız ne istiyorsa onu yeriz yarın haftaya güzel başlarız aklımızda bir yemek olmadan.tabi bi de dondurma.yarın magnum bademli yiyeceğim hem de kocaman 😍

Bu su ama yag yakıcı su ödem atıcı su canım 1 hafta 10 gün tüket 😉😉 dediğim tarife uyarsan çok iyi sonuç alırsın vucudada fazla su girmesi ödem oluşturur 😬 1.5 detoks yap 1 litre su iç fazla değil

Bu su ama yag yakıcı su ödem atıcı su canım 1 hafta 10 gün tüket 😉😉 dediğim tarife uyarsan çok iyi sonuç alırsın vucudada fazla su girmesi ödem oluşturur 😬 1.5 detoks yap 1 litre su iç fazla değil
Ahh kuzum ben bu sudan ne çektim önceleri 2 litre içiyordum doktor yetersiz buluyordu sonra 3 litreye çıkardım yine yetersiz dedi.benim vücut su tutamıyormuş zaten cildimde çok kuru o soyuluyor bildiğin.kremlerle ayakta duruyorum.böbrekte de kum birikimi var içe bildiğin kadar iç diyor bi ara canım çıkmıştı ama şimdi alıştım kolaylıkla içiyorum.buraya 3 litre yazıyorum hep ama o bazen 3buçuğu buluyor 😂

Ne güzel benim canım lahmacun çok istiyordu bugün onu yiyeceğim bugünden başladım sayılır 😂yarında patatesli birşey yiyeceğim izmir köfte olabilir onu canım çekiyordu.en azından canımız ne istiyorsa onu yeriz yarın haftaya güzel başlarız aklımızda bir yemek olmadan.tabi bi de dondurma.yarın magnum bademli yiyeceğim hem de kocaman 😍
Bende pazartesi yumurta diyetine girecem bugun senle paylaştıgım menü 3 gün uygulayacagım güzel sonuçlar almışlar bakalım guzel eksiker görmek dileği ile 😍

Ahh kuzum ben bu sudan ne çektim önceleri 2 litre içiyordum doktor yetersiz buluyordu sonra 3 litreye çıkardım yine yetersiz dedi.benim vücut su tutamıyormuş zaten cildimde çok kuru o soyuluyor bildiğin.kremlerle ayakta duruyorum.böbrekte de kum birikimi var içe bildiğin kadar iç diyor bi ara canım çıkmıştı ama şimdi alıştım kolaylıkla içiyorum.buraya 3 litre yazıyorum hep ama o bazen 3buçuğu buluyor 😂
Oyy çok geçmiş olsun canım böbrek için haşlama diyorlar denedinmi meyan kökü akşam suya koyuyorsun agzı kapalı bekletiyorsun sabah süzüp dolaba koyuyorsun soguk içilir gün içinde 5-6 bardak içilecek

Aktarlarda bulursun cnm

MEYAN KÖKÜNÜN FAYDALARI

Bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirten Sağlık Uzmanları; “Ses kısıklığına iyi gelir, balgam sökülmesi, öksürük gibi rahatsızlıklar için de kullanılır.

Ateş düşürücü ve hücrelerdeki tahrişe bağlı ağrıları azaltıcı etkisi de vardır. İdrar söktürücü etkisi de bulunan meyan kökü, midedeki ülser, gastrit gibi mide hastalıklarına fayda sağlar.

Kabızlığa karşı da iyi gelen meyan kökü, kramp çözücü olarak da kullanılabilir.

Meyan kökü siroz gibi karaciğer hastalıklarına fayda sağladığı gibi akne, sivilce, sedef hastalığı gibi ciltte oluşan problemler için de meyan kökü kullanılabilir.”

27 haziran
18/6
Sabah
Limonlu su
Sade kahve
10:30
2 yumurta
2 kucuk dlm peynir
5 zeytin
2 közlenmiş biber
5 i biryerde cay
13:30
10 kiraz
1 b süt
5 i biryerde cay
16:00
1 b süt
2 k yulaf ezmesi
1 tatlı k.keten tohumu
3 kayısı kurusu
Tarcın
16:30 limonlu maden sulu yeşil çay
10 kiraz
Spor çok yapamıyorum 3 küçük kızım var arkalarından koşmak yetiyor 🤭

27 haziran
18/6
Sabah
Limonlu su
Sade kahve
10:30
2 yumurta
2 kucuk dlm peynir
5 zeytin
2 közlenmiş biber
5 i biryerde cay
13:30
10 kiraz
1 b süt
5 i biryerde cay
16:00
1 b süt
2 k yulaf ezmesi
1 tatlı k.keten tohumu
3 kayısı kurusu
Tarcın
16:30 limonlu maden sulu yeşil çay
10 kiraz
Spor çok yapamıyorum 3 küçük kızım var arkalarından koşmak yetiyor 🤭
Çok iyi süper gece acıkırsın çok erken bırakıyorsun sanki alıştınmı bu saatlere 😍😍

1 kabak ister rendele ister ince ince çitme yap 1 kapya biber 1 tatlı kaşık zeytin yagı tencerede hepsini 10-15 dkk da pişir altını kapat .3 dal dereotunu ince ince kıydıgını kat karıştır tencerenin kapagını kapat 10 dkk sonra tabaga al 1 çay bardagı yogurda 1 diş samırsak ez kabagın üzerine dök acı pulbiber kurunane uzerine serp 1-2 ceviz le tüket

3 gün kahvaltıda 2 yumurta peynir yeşillik

3 gün öglen ve akşam yenecek
Tmm balım tesekkur ederım .Aksam yemegı nıyetıne yapacagım

Evet tabiki canım gün aşırı yeşilçay kahve türevi şeyler tüketiyorum mesela bugün kahve içeceğim yarın yeşilçay tarçın karanfil karışımı.sabahları limonlu ya da sirkeli su içiyorum
Sabah uyanınca muhakkak lımonlu Su iç

Screenshot_2020-06-27-13-41-19-1.png

Aktardan açık alın demleyin 😉 buda çok iyi kilo verdim çeyrek limon suyu ekleyin tüketirken

Back