- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.201
Sanırım 3 gün yapılıyor fazlası nasıl olur bilemedimKoca bi tencere yapalım bitene kadar içelim kaç gün sürerse
Aynen ben soğanla nane yakarım ama benim ki daha çok kesme aşı oluyor o zaman. Bakayım o gün hangi şekil yapcam ama yerken zerdeçal ve karabiber koycam.Sanırım 3 gün yapılıyor fazlası nasıl olur bilemedimben çok seviyorum devamlı da sıcak soğuk çorbasını yaparım biz yarma (buğday) yeşil mercimek ve nohut haşlayıp yaparız üstüne de nane yakarız
Baskül günümüz pazartesi günü süper menü bol eksilerHerkese merhaba16/8
bugün tartıldım 72 kg boy 170 fakat incelmeyi hissediyorum kiloda değişen yok
Hergün 2 saat yüzüyorum
Sabah sirkeli su ve coconut yağlı flitre kahve ile başlıyorum
11:00 de kahvaltı
13:00 türk kahvesi
Sirkeli su
Öğlen 15:00 sadece ayran
Akşam 19:00 smootie içiyorum
Sirkeli su
azimle aç kalmaya devam sonucu görücem
Ne güzel hoş geldin canımAynen ben soğanla nane yakarım ama benim ki daha çok kesme aşı oluyor o zaman. Bakayım o gün hangi şekil yapcam ama yerken zerdeçal ve karabiber koycam.
1 haftayı geçti regl oluyorum canım nasıl gitsinNe güzel hoş geldin canımnasılsın nasıl gidiyor ☺
Oyy kuzum yaa çok streste iyi değil ama1 haftayı geçti regl oluyorum canım nasıl gitsindaha da hesabıma göre salıya kadar sürecek gibi. Bittim halim dermanim kalmadi
Gözümün önünden geçen tatlılar falan hep regl sancısıymış ama tabi ben o zaman ilaci unuttugumu bilmedigim için diyete yordum. Yeme atakları yaşadım geleceğini belli etti zaten... hafif bal kaymak idare etmeye çalıştım ama baktım tehlikeli yere gidiyorum gidip tatlı mi yedim adam gibi4 gün falan galiba diyet yalan oldu bugün biraz sakinlestim normal regl evresindeyim tahin pekmez yedim ama kaybımı pekmezden değil kırmızı etten çıkartmaya karar verdim. Demir için takviye alacağım sanırım bu ay. Regl bitene kadar kasmadan porsiyon küçülteceğim sonra detoks metoks toparlarım umarım. Isın kötüsü kaç kilo aldım bilmiyorum çok stresliyim sali bitsin bitmesin tartılacağım. Aslına bakarsan o kadar flu ki tam ne yaşadım ne oldu resmen hatırlamıyorum bu haftayi
Vitamin baktirmadim daha hic, tam kan sayımı isteyeceğim bu sefer. Protein diyeti kabızlık yapar canım zaten başım belada bu dertleOyy kuzum yaa çok streste iyi değil amasen bi baktır baktır kana umarım kötü çıkmaz keto denedinmi hani protein diyeti ya belki senliktir cnm çok geçmiş olsun umarım bi an önce toparlarsın
Bunun tarifini verirmisin canımKabak detoksEki Görüntüle 2654807
Arada duruo canım 2 hafta boyunca 71.2 idim.Araya adet donemım gırdı.Yeşil çay iiçiomusun?Acaba ben bir yerlerde hata mı yapıyorum.Yediklerimi yazıyorum devamlı ama kilo vermem çok az oluyor ya da olmuyor.spor da yapıyorum.2 gün önce gittim vitaminlerime ve hormonlarıma da baktırdım sadece demir ve d sınırda.onlar içinde zaten takviye alıyorum acaba ben neden kilo veremiyorum.Buradaki arkadaşlarla karşılaştırıyorum kendimi.yediklerimizi falan.daha fazla kilo veriyorlar.takıldım kaldım aynı yerde.
Evet içiyorum.şu an benimki de sabit geçen haftayla bu hafta.beni sıkı bi detoks kurtarır sanırım.Arada duruo canım 2 hafta boyunca 71.2 idim.Araya adet donemım gırdı.Yeşil çay iiçiomusun?
Adetın bitsin vermeye başlarsın o kiloları bende görrüm ınsallahGeçen haftayla sabit kaldım veremiyorum şu an hala regl dönemindeyim yarına biter inş az az geliyor sinir etti beni.
Maşallah kaçtan düştün canımGunaydin arkadaslar kabizlik icin denemediğim kalmadi kaysi activa yogurt demir ignesi yaptirmistim ondan olmuş olabilir buna ragmen kilom gitmis cok mutluyumEki Görüntüle 2655016
Gecen pazartesi 60.5 dim bugün 60Maşallah kaçtan düştün canım
Maşallah canım benimmm ben daha 60 lı rakamları gormedım ama kararlıyım inşallahGecen pazartesi 60.5 dim bugün 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?