- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.961
Benim son hedef ilk sayfada 58 olacagım 1.69 cm neden olmasın yarışalımIkra meyra seninle hedeflerimiz aynı , ben de muhtemelen 1. hedefime ulaşırsam 2. hedefim olarak 56-58 leri seçeceğim. Boyum 1,67 senin nedir ?
İkimiz yarışalım mıAramızda 1,5 kg fark var
Süper menü24 haziran menü
16/8
sabah
yeşil içecek
1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir söğüş
ara
2 hurma türk kahvesi
16:00
3 minik kuru dolma yoğurt(yemek yapmadım dünkü nün aynısı)
ara
sütlü Nescafe+ kuru incir
KAPANIŞ
Ben yedikten sonra paylaşımda bulunuyorum,,belki 1 yeşilçay akşamaSüper menüsütlü nescafe saat kaçta içeceksiniz
Benim son hedef ilk sayfada 58 olacagım 1.69 cm neden olmasın yarışalım
24 haziran menü
16/8
sabah
yeşil içecek
1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir söğüş
ara
2 hurma türk kahvesi
16:00
3 minik kuru dolma yoğurt(yemek yapmadım dünkü nün aynısı)
ara
sütlü Nescafe+ kuru incir
KAPANIŞ ☺
Ben bunu zaten yapıyordum daha önceki yıllarda. Kendimi uzun saatler ac bırakıyordum zayıflamak istediğimde. Hep ise yaradı.
Şimdi daha kontrollü bir şekilde yapıyorum tabi. 13 Haziranda 65 kilo ile başladım. Şu an 63,600 falan gösteriyor tartı. Hedefim 58de kalmak ve kilo almamak.
Sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Sonrasında pek bir şey yemiyorum. Istahim inanılmaz azaldı. Bazen sebze yemekleri yiyorum bazen yağsız tavuk göğsü ama porsiyonum çok azaldı. Iki lokma alsam tıkanıyorum. Sıcakların da etkisi var. Tek zaafim alkol. Diyet süresince bir kere şarap bir kere de bira içtim çok pişmanım
Yeşil cay su sade maden suyu dogal çayar vs yatana kadar serbes cnmBen yedikten sonra paylaşımda bulunuyorum,,belki 1 yeşilçay akşama
sabah erkenci sanırım saatler yazılmalı olsa daha iyi anlar ne kadar sıklıkta yediginisabah kaçta açılış yaptınız birde akşam yapacağın ara öğün kapanış yapacağın saatten sonra mı olacak16 saatlik geçecek süre içerisinde olmaması gerekiyor malum
Saat 10 da kahvaltı yaptım..kapanıştan önce canımsabah kaçta açılış yaptınız birde akşam yapacağın ara öğün kapanış yapacağın saatten sonra mı olacak16 saatlik geçecek süre içerisinde olmaması gerekiyor malum
Direnç bandı hangisini kullanıyorsun memnun musun bende kollarım için istiyorum özellikle..marka paylaşım oluyor mu bilmiyorum özelden de olur24 haziran
Sabah kalkinca
1 fincan filtre kahve
Kahvalti (12:45)
2 yumurta
Yarim kepekli lavas
2 ceviz
1 dilim kasar peyniri
Minnak sucuk(bu kacamakti)
Ara (17:00)
1 avuc leblebi
Hindistancevizi yagi eklenmis 1 fincan filtre kahve
Yarim fistikli zuber
Aksam da yogurt ve taze fasulye yemegi ile kapanisi yapicam
18:00'den sonra da 35 dk kalca/bacak calisacagim youtube'dan.
Sporu 1 gun cardio/hiit , 1 gun kalca/bacak/ karin calisacak sekilde ayarliyorum. Dumbell ve direnc bandim da var, cok etkili oluyor
Ozelden yazdim :)Direnç bandı hangisini kullanıyorsun memnun musun bende kollarım için istiyorum özellikle..marka paylaşım oluyor mu bilmiyorum özelden de olur
Ilk hamileligimde de 15 kilo aldım 16 kilo verdim ama bu ikinci hamileligimde biraz daha kilo vermek zor olacak gibi yaş ilerliyorLeblebi alsan tatlım yanına
Yazdı canım şimdi daha iyiyim ama sizleri takibe devam edeceğim inşallah doğum sonrası araniza hızla katılacağımBebeğin için madem mide bulantın varsa yapacak birsey yok dr ilaç yazmadımı
Gördüm tabağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?