• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
14:00 minik dondurma
15:00 bir dilim karpuz ve birkase kiraz (annemin mantı kaynaştığı suyu içtim :))) )
18:00 bimden yeni çıkmış proteinli kefir ve %80 bitter bir kare çikolata
20:00yesil mercimek köftesi ve salata
Nasıl?

Kısa da olsa yürüyüş yaptım , akşamda 60 mekik ve yan mekik
Yeşilçay ve norma cay icerim

11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
14:00 minik dondurma
15:00 bir dilim karpuz ve birkase kiraz (annemin mantı kaynaştığı suyu içtim :))) )
18:00 bimden yeni çıkmış proteinli kefir ve %80 bitter bir kare çikolata
20:00yesil mercimek köftesi ve salata
Nasıl?

Kısa da olsa yürüyüş yaptım , akşamda 60 mekik ve yan mekik
Yeşilçay ve norma cay icerim
Ya senin menüler beni güldürüyor :KK70:
Mantı kaynatılan su neden içilir ya:KK70:

Oldun sen artık aferin kız :KK70:
Kahvaltı
09:00 kısıtlama yok Allah ne verdiyse peynir, domates, bal, yağ, omlet😂
50 mekik, 20 şer bacak hareketleri.
13:30 Türk kahvesi 2 galeta ( ucuna azıcık çokokrem batırılmış :))
17:00
İki köfte
Bir ince dilim domates
2 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
Ve bitiş😀

24 haziran menüm
16/8

Uyandım bol su

10.30 da sütlü tarçınlı yeşil cay

12 de kahvaltı 1 haşlama ymurta 8 yeşil tuzsuz zeytin yarım salatalık yarım domates 1 kapya peynirli dolma yarım yeşil peynirli dolma acı biber

15 de 1 siyah erik maydonozlu tarçınlı limonlu zencefil cay

16.30 sütlü tarçınlı yeşil cay

18.30 da kabak detoks 2 ceviz kapanış

Pazar misafir var 4 akşam kabak detoks yapicam gibi sanki 😬

100 mekik 💪💃💃
100 mekik mi 😍
Ben bunu zaten yapıyordum daha önceki yıllarda. Kendimi uzun saatler ac bırakıyordum zayıflamak istediğimde. Hep ise yaradı.
Şimdi daha kontrollü bir şekilde yapıyorum tabi. 13 Haziranda 65 kilo ile başladım. Şu an 63,600 falan gösteriyor tartı. Hedefim 58de kalmak ve kilo almamak.
Sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Sonrasında pek bir şey yemiyorum. Istahim inanılmaz azaldı. Bazen sebze yemekleri yiyorum bazen yağsız tavuk göğsü ama porsiyonum çok azaldı. Iki lokma alsam tıkanıyorum. Sıcakların da etkisi var. Tek zaafim alkol. Diyet süresince bir kere şarap bir kere de bira içtim çok pişmanım 🤪
O kadae alkolden birşey olmaz ya. 😅 Emzirmeyi kesince benimde güzel planlarım var bu konuyla ilgili 😅😂

16/8
11de kahvaltı dereotlu, peynirli ve yulaf ezmeli omlet
15de şekersiz türk kahvesi
18de 1 tabak domates soslu makarna
18:30da sade soda

Gördüm tabağını 👏👏 az değil ama ben yesem kısa sürede acıkırım 😞 inşallah adapte olurum en kısa zamanda.. ✌

Menülere bakıyorum da maşallah ne güzel az yiyorsunuz ben menüye uydum ama ufak değişiklik oldu 🙈 tatlı yemedim yarım mısır yedim ara öğünde
Onun dışında bişeyler yemek istedi canım ara ara toplamda 2 kayısı 2 incir 5 çiğ kaju ve bir galeta yedim ve saat 7 de dükkanı kapamış bulunuyorum 😁
Ekmeksiz ve pasta tabagında servis yapıyorum sebze agırlıklı 1 adet haşlama yumurta tok tutucu 😬 alışırsınız zamanla 😉 bol eksiler

Kahvaltı
09:00 kısıtlama yok Allah ne verdiyse peynir, domates, bal, yağ, omlet😂
50 mekik, 20 şer bacak hareketleri.
13:30 Türk kahvesi 2 galeta ( ucuna azıcık çokokrem batırılmış :))
17:00
İki köfte
Bir ince dilim domates
2 kaşık yoğurt
2 kaşık pilav
Ve bitiş😀
Tam domates ye hiç birsey olmaz 1 adet salatalık bunlardan kilo yapmaz 😊

Bugün ilk defa spor yapamadım tam spor yapayım dedim okuldan aradılar sınav görevim olduğunu unutmuşum 😂saat 5 te sınav mı olur dedim 😊 geldim yemek vs derken yoruldum kaldım.Bi de reglden de halsizim yattım kaldım 😶

Ben yine erken yedim sanırım kıvranıyorum şu an 😞 biyerde yanlışlık yapıyorum ya az yiyorum ya da erken yarın akşam yemeğini biraz geç ve kahvaltıyı daha doyurucu yapıcam

Back