• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İkra Meyra bende kabak detoksunu hafta sonuna saklıyorum,şimdi evde ne varsa
Benimde hamilelikte mide bulantısına tuzsuz sarı leblebi çok iyi geliyordu..

Ikra meyra Ikra meyra seninle hedeflerimiz aynı , ben de muhtemelen 1. hedefime ulaşırsam 2. hedefim olarak 56-58 leri seçeceğim. Boyum 1,67 senin nedir ?
İkimiz yarışalım mı :confused:Aramızda 1,5 kg fark var
Benim son hedef ilk sayfada 58 olacagım 1.69 cm neden olmasın yarışalım 😉

24 haziran menü
16/8
sabah
yeşil içecek
1 dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir söğüş
ara
2 hurma türk kahvesi
16:00
3 minik kuru dolma yoğurt(yemek yapmadım dünkü nün aynısı)
ara
sütlü Nescafe+ kuru incir
KAPANIŞ ☺️

24 haziran menü
16/8
sabah
yeşil içecek
ara
2 hurma türk kahvesi
ara
KAPANIŞ ☺️
Süper menü 😍sütlü nescafe saat kaçta içeceksiniz

24 haziran menü
16/8
sabah
yeşil içecek
ara
2 hurma türk kahvesi
ara
KAPANIŞ ☺

sabah kaçta açılış yaptınız birde akşam yapacağın ara öğün kapanış yapacağın saatten sonra mı olacak o_O 16 saatlik geçecek süre içerisinde olmaması gerekiyor malum

Ben bunu zaten yapıyordum daha önceki yıllarda. Kendimi uzun saatler ac bırakıyordum zayıflamak istediğimde. Hep ise yaradı.
Şimdi daha kontrollü bir şekilde yapıyorum tabi. 13 Haziranda 65 kilo ile başladım. Şu an 63,600 falan gösteriyor tartı. Hedefim 58de kalmak ve kilo almamak.
Sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Sonrasında pek bir şey yemiyorum. Istahim inanılmaz azaldı. Bazen sebze yemekleri yiyorum bazen yağsız tavuk göğsü ama porsiyonum çok azaldı. Iki lokma alsam tıkanıyorum. Sıcakların da etkisi var. Tek zaafim alkol. Diyet süresince bir kere şarap bir kere de bira içtim çok pişmanım 🤪

Tek öğünle yapıyorsun anladığım kadarıyla, çok sık olmamak kaydıyla şarapta sıkıntı yok:eğlence: ama bira karbonhidrat yüklüyorsun :confused:

sabah kaçta açılış yaptınız birde akşam yapacağın ara öğün kapanış yapacağın saatten sonra mı olacak o_O 16 saatlik geçecek süre içerisinde olmaması gerekiyor malum
sabah erkenci sanırım saatler yazılmalı olsa daha iyi anlar ne kadar sıklıkta yedigini 😉

24 haziran
Sabah kalkinca
1 fincan filtre kahve

Kahvalti (12:45)
2 yumurta
Yarim kepekli lavas
2 ceviz
1 dilim kasar peyniri
Minnak sucuk(bu kacamakti 🙈)

Ara (17:00)
1 avuc leblebi
Hindistancevizi yagi eklenmis 1 fincan filtre kahve
Yarim fistikli zuber

Aksam da yogurt ve taze fasulye yemegi ile kapanisi yapicam😊

18:00'den sonra da 35 dk kalca/bacak calisacagim youtube'dan.
Sporu 1 gun cardio/hiit , 1 gun kalca/bacak/ karin calisacak sekilde ayarliyorum. Dumbell ve direnc bandim da var, cok etkili oluyor🥰

24 haziran
Sabah kalkinca
1 fincan filtre kahve

Kahvalti (12:45)
2 yumurta
Yarim kepekli lavas
2 ceviz
1 dilim kasar peyniri
Minnak sucuk(bu kacamakti 🙈)

Ara (17:00)
1 avuc leblebi
Hindistancevizi yagi eklenmis 1 fincan filtre kahve
Yarim fistikli zuber

Aksam da yogurt ve taze fasulye yemegi ile kapanisi yapicam😊

18:00'den sonra da 35 dk kalca/bacak calisacagim youtube'dan.
Sporu 1 gun cardio/hiit , 1 gun kalca/bacak/ karin calisacak sekilde ayarliyorum. Dumbell ve direnc bandim da var, cok etkili oluyor🥰
Direnç bandı hangisini kullanıyorsun memnun musun bende kollarım için istiyorum özellikle..marka paylaşım oluyor mu bilmiyorum özelden de olur ☺️

Gördüm tabağını 👏👏 az değil ama ben yesem kısa sürede acıkırım 😞 inşallah adapte olurum en kısa zamanda.. ✌

Menülere bakıyorum da maşallah ne güzel az yiyorsunuz ben menüye uydum ama ufak değişiklik oldu 🙈 tatlı yemedim yarım mısır yedim ara öğünde
Onun dışında bişeyler yemek istedi canım ara ara toplamda 2 kayısı 2 incir 5 çiğ kaju ve bir galeta yedim ve saat 7 de dükkanı kapamış bulunuyorum 😁

Back