• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Tabiki ama en uygun 16/8 dilimi oldugunu bahsediyor if uygulama indirdinizmi oradada 14/10 başlıyor ve ilk sayfamdaki yazıda alıntıdır ilk başlama seçeneği kişiye özeldir 😊 alıştıkca pencereside değişecek 💙

Evet ilerleyen zamanlarda tercihe bağlı olarak 20 saat ,24 saatlik uygulayan gördüm. Kendi açımdan henüz buna hazır değilim, çalışıyorum işyerimde performansım %100 düşer :KK48:

Merhaba dün pek iyi geçmedi o yüzden buraya da yazmak istemedim o_O o_O
Çünkü kurabiye yedim tüm gün nerdeyse:silah:
Akşam yemeği yemedim ceza olsun diye
Ama yatağa giderken bile bi tane ağzıma atmıştım. Dürtü kontrol bozukluğu yaşadım resmen:KK53:
Bugün sil baştan başladım bakalım:rapci:
Hadi bakalım guzel sonuçlarda alıcaksın 😍😎 bol eksiler

Közlenmiş kapya biber ve acı biberi çok severim 😍😙😋
Screenshot_2020-06-24-02-06-33-1.png
Screenshot_2020-06-24-02-07-33-1.png

24 haziran menüm
Aralığım 16/8

Uyanınca su içtim
12:00 KAHVALTI

Domates , maydonoz
4 zeytin
Peynir
2 dilim pastırma
3 yarım ceviz
Meyve tabağı hazırladım yanında da (kavun ufak bir şeftali biraz kiraz)
Yanında ıhlamur çayı

15:00 Ara öğün
İnce dilim sütlü tatlı ve bir kurabiye

18:00 AKŞAM YEMEĞİ
Yoğurtlu buğday haşlama ve tavuk

ARA ÖĞÜN
Kuru kayısı ve ceviz

Oğlumdan fırsat bulursam gün içinde skuat ve bazı plates hareketleri yapıyorum.düzenli olmuyor ama faydasını görürüm inşallah 😊
Arada da şekersiz kahve içiyorum ve bol su tabiki

24 haziran 16/8
Sabah uyanınca 3 bardak su 😂
11.30 1 siyezli ekmek sahanda yumurta domates salatalık 2 zeytin 2 yemik kaşığı lor 1 tatlı kaşığı acılı ezme 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
13.00 türk kahvesi
15.00 2 porsiyon meyve
17.30 1 kase etli kuru fasulye 1 kase cacık ve bol salata
Bugün sadece 75 dk tempolu yürüyüş yapcam.

Herkese merhaba. Bu topigi yeni gördüm. Ben ramazan basindan beri rutin olarak su orucu (3-7 gün wf daha sonra 1-3 gun if gibi kabaca) tutuyorum. If degil ama araniza alir mısınız 😊 27 nisan 103 kg ile basladim (sanırım en yüksek kilo benimkiymis) bugun sabah 88 di. Ilk makul hedefim agustos sonunda 75i gormek. Nihai hedefim 55-60 arası umarım.
Ben sizden daha kiloluyum dün 91 dim sesizce başladım sağolsun Ikra meyra Ikra meyra nin yazısına geldim oda açıklamıştı sagolsun kilosunu ama sizi okuyunca daha bir rahatladım cunki buradaki hanımlar bana göre zaten zayıflardı cesaretim sizi görünce daha bi canlandı açıkçası su orucu zor masalh size dünden beri suyu 2bucuk litre içince aşırı başağrısından kalkamıyorum açıkçası su orucu olmasada sadece if le verebilirim sizin gibi umarim

Ben sizden daha kiloluyum dün 91 dim sesizce başladım sağolsun Ikra meyra Ikra meyra nin yazısına geldim oda açıklamıştı sagolsun kilosunu ama sizi okuyunca daha bir rahatladım cunki buradaki hanımlar bana göre zaten zayıflardı cesaretim sizi görünce daha bi canlandı açıkçası su orucu zor masalh size dünden beri suyu 2bucuk litre içince aşırı başağrısından kalkamıyorum açıkçası su orucu olmasada sadece if le verebilirim sizin gibi umarim
Bizimlemisiniz güncel kilonuzu yazınız son hedefinizi yazınız 😍hoş geldiniz hep birlikte bu kiloları gönderecegiz 😙😙💃💃💪💪

Bizimlemisiniz güncel kilonuzu yazınız son hedefinizi yazınız 😍hoş geldiniz hep birlikte bu kiloları gönderecegiz 😙😙💃💃💪💪
Evet sizinleyim insalh ama ben uygulamada zorlaniyorum mesela sabah 10 da kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım öğle yemeğinde yedim kesin 18 dede yiyecegim ama suyu çoğalttım bugün yarım saat yürüyüş yaptım ınsaalh son kez zayıflayacağım diyorum
Kilom 91
Hedefim 70 inşallah

Evet sizinleyim insalh ama ben uygulamada zorlaniyorum mesela sabah 10 da kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım öğle yemeğinde yedim kesin 18 dede yiyecegim ama suyu çoğalttım bugün yarım saat yürüyüş yaptım ınsaalh son kez zayıflayacağım diyorum
Kilom 91
Hedefim 70 inşallah
Ekliyorum ilk sayfaya 😍 hoş geldiniz pazartesi baskül paylaşımı var

Back