• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Evet sizinleyim insalh ama ben uygulamada zorlaniyorum mesela sabah 10 da kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım öğle yemeğinde yedim kesin 18 dede yiyecegim ama suyu çoğalttım bugün yarım saat yürüyüş yaptım ınsaalh son kez zayıflayacağım diyorum
Kilom 91
Hedefim 70 inşallah

Kahvaltıda hafif yemeyin, yeşillikli, cevizli bol sebzeli olabilir, yumurta miktarını artırabilirsin,

24 haziran menüm
Aralığım 16/8

Uyanınca su içtim
12:00 KAHVALTI

Domates , maydonoz
4 zeytin
Peynir
2 dilim pastırma
3 yarım ceviz
Meyve tabağı hazırladım yanında da (kavun ufak bir şeftali biraz kiraz)
Yanında ıhlamur çayı

15:00 Ara öğün
İnce dilim sütlü tatlı ve bir kurabiye

18:00 AKŞAM YEMEĞİ
Yoğurtlu buğday haşlama ve tavuk

ARA ÖĞÜN
Kuru kayısı ve ceviz

Oğlumdan fırsat bulursam gün içinde skuat ve bazı plates hareketleri yapıyorum.düzenli olmuyor ama faydasını görürüm inşallah 😊
Arada da şekersiz kahve içiyorum ve bol su tabiki

Afiyet olsun. Akşam yemeğinden sonraki ara öğünün olması gözüme çarptı onu akşam öğününde yiyip günü kapatsan nasıl olur ki bilemedim :KK64:

Afiyet olsun. Akşam yemeğinden sonraki ara öğünün olması gözüme çarptı onu akşam öğününde yiyip günü kapatsan nasıl olur ki bilemedim :KK64:
O zaman 6 da orucu başlatmış oluyorum 🙈 sabaha çok acıkırım.8 e kadarli zaman diliminde bi ara öğün yapmam lazım sanki..sizde öyle olmuyor mu

24 haziran menüm
16/8

Uyandım bol su

10.30 da sütlü tarçınlı yeşil cay

12 de kahvaltı 1 haşlama ymurta 8 yeşil tuzsuz zeytin yarım salatalık yarım domates 1 kapya peynirli dolma yarım yeşil peynirli dolma acı biber

15 de 1 siyah erik maydonozlu tarçınlı limonlu zencefil cay

16.30 sütlü tarçınlı yeşil cay

18.30 da kabak detoks 2 ceviz kapanış

Pazar misafir var 4 akşam kabak detoks yapicam gibi sanki 😬

100 mekik 💪💃💃

Hamile iken ekmek şeker uzak durun kilo fazla almazsınız ben 12 kilo aldım et tavuk balık her şey yedim önemli besinleri tükettim dogum sonrası 63-64 geldim emzirmede aynı şekilde devam ettim 58kilo düştüm 2. Gebeleğimde 1.gebeliğimde 80 olmuştum 😬
Ekmek ve şeker den uzak duramıyorum mide bulantılarıma ekmek çok iyi geliyor ama maalesef şuan kesemiyordum bilmiyorum sonumuz ne olacak zaten kilolu hamile kaldım artık hayırlısı inşallah

Ekmek ve şeker den uzak duramıyorum mide bulantılarıma ekmek çok iyi geliyor ama maalesef şuan kesemiyordum bilmiyorum sonumuz ne olacak zaten kilolu hamile kaldım artık hayırlısı inşallah
Bebeğin için madem mide bulantın varsa yapacak birsey yok dr ilaç yazmadımı

Ikra meyra Ikra meyra seninle hedeflerimiz aynı , ben de muhtemelen 1. hedefime ulaşırsam 2. hedefim olarak 56-58 leri seçeceğim. Boyum 1,67 senin nedir ?
İkimiz yarışalım mı :confused:Aramızda 1,5 kg fark var

Ben bunu zaten yapıyordum daha önceki yıllarda. Kendimi uzun saatler ac bırakıyordum zayıflamak istediğimde. Hep ise yaradı.
Şimdi daha kontrollü bir şekilde yapıyorum tabi. 13 Haziranda 65 kilo ile başladım. Şu an 63,600 falan gösteriyor tartı. Hedefim 58de kalmak ve kilo almamak.
Sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Sonrasında pek bir şey yemiyorum. Istahim inanılmaz azaldı. Bazen sebze yemekleri yiyorum bazen yağsız tavuk göğsü ama porsiyonum çok azaldı. Iki lokma alsam tıkanıyorum. Sıcakların da etkisi var. Tek zaafim alkol. Diyet süresince bir kere şarap bir kere de bira içtim çok pişmanım 🤪

Back