- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #2.941
Normalde yazmıyorum fotolu istiyorum ama bu defa yazdım bir kaç kişiyiDün tartıldım dediğim gibi 91 idi onuda yazacakmisiniz yoksa ilk tartım pazartesimi olacak
Evet sizinleyim insalh ama ben uygulamada zorlaniyorum mesela sabah 10 da kahvaltı yaptım şimdi çok acıktım öğle yemeğinde yedim kesin 18 dede yiyecegim ama suyu çoğalttım bugün yarım saat yürüyüş yaptım ınsaalh son kez zayıflayacağım diyorum
Kilom 91
Hedefim 70 inşallah
24 haziran menüm
Aralığım 16/8
Uyanınca su içtim
12:00 KAHVALTI
Domates , maydonoz
4 zeytin
Peynir
2 dilim pastırma
3 yarım ceviz
Meyve tabağı hazırladım yanında da (kavun ufak bir şeftali biraz kiraz)
Yanında ıhlamur çayı
15:00 Ara öğün
İnce dilim sütlü tatlı ve bir kurabiye
18:00 AKŞAM YEMEĞİ
Yoğurtlu buğday haşlama ve tavuk
ARA ÖĞÜN
Kuru kayısı ve ceviz
Oğlumdan fırsat bulursam gün içinde skuat ve bazı plates hareketleri yapıyorum.düzenli olmuyor ama faydasını görürüm inşallah
Arada da şekersiz kahve içiyorum ve bol su tabiki
İçtim valla
O zaman 6 da orucu başlatmış oluyorumAfiyet olsun. Akşam yemeğinden sonraki ara öğünün olması gözüme çarptı onu akşam öğününde yiyip günü kapatsan nasıl olur ki bilemedim
1 yumurta peynir 2 ceviz bir dilimde tam buğday ve yeşillik yiyorumKahvaltıda hafif yemeyin, yeşillikli, cevizli bol sebzeli olabilir, yumurta miktarını artırabilirsin,
SüperBugün 5 günden sonra sporumu yaptım 40 dak koşu bandı yürüyüş sonra 15 dakika Pamela reif ile dance cardio var onu yaptım..zevkli bende ilk kez yaptım pamelayı
Evet kahvaltıyı sağlam yapmak lazım.yoksa çok acıkılıyorKahvaltıda hafif yemeyin, yeşillikli, cevizli bol sebzeli olabilir, yumurta miktarını artırabilirsin,
Pasta Tabagımda kahvaltımı gördünüzmü çok tokum açlık olmadı ama yinede 1 siyah erik yedimEvet kahvaltıyı sağlam yapmak lazım.yoksa çok acıkılıyor
Bizim ilk günler ondan acıkıyoruz heraldePasta Tabagımda kahvaltımı gördünüzmü çok tokum açlık olmadı ama yinede 1 siyah erik yedim
12 de kahvaltımı yaptımyagsız firitözde peynirli kapya biberim minik yeşil biber acıdır minik olduguna bakmayın 1 bardak ayran yeşilin dolmanın yarısını oglum istedi
Eki Görüntüle 2653788
Ekmek ve şeker den uzak duramıyorum mide bulantılarıma ekmek çok iyi geliyor ama maalesef şuan kesemiyordum bilmiyorum sonumuz ne olacak zaten kilolu hamile kaldım artık hayırlısı inşallahHamile iken ekmek şeker uzak durun kilo fazla almazsınız ben 12 kilo aldım et tavuk balık her şey yedim önemli besinleri tükettim dogum sonrası 63-64 geldim emzirmede aynı şekilde devam ettim 58kilo düştüm 2. Gebeleğimde 1.gebeliğimde 80 olmuştum
2 hafta sonra etkisi başlıyor vucut alışıyor ben az yerim o nedenle zorlanmadımBizim ilk günler ondan acıkıyoruz heraldebenim 3. Gün bugün
Bebeğin için madem mide bulantın varsa yapacak birsey yok dr ilaç yazmadımıEkmek ve şeker den uzak duramıyorum mide bulantılarıma ekmek çok iyi geliyor ama maalesef şuan kesemiyordum bilmiyorum sonumuz ne olacak zaten kilolu hamile kaldım artık hayırlısı inşallah
Ekmek ve şeker den uzak duramıyorum mide bulantılarıma ekmek çok iyi geliyor ama maalesef şuan kesemiyordum bilmiyorum sonumuz ne olacak zaten kilolu hamile kaldım artık hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?