- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Bende kendi kendimi kandırıyor olabilirim aşko gerçi tuvaletim bile yoktu zorla yaptım diğer testi uyurum birazdan kalkınca yaparım herhaldeUykusuzluktan gözlerim görmiiiiyyyyy
Merhaba benim de geçen ay adetim 4-5 gün gecikti (hayatımda daha önce hiç gecikme yasamadım, düzenli adetlerim oldu hep) 2 kaset test yaptım 2 si de pozitif ancak kan vermeye gittim ve düşük bir değer gördüm, adaçayı içmiştim ve aksama adet gördüm. Zaten hamile olmam imkansızdı bu ay, 2 ay önce kürtaj olduğum için böyle olabiliyormus. Yani kaset testler her zaman güvenilir değilAhh bende bayılmam diye umut ederek bekliyorum ama sinirlerim de böyle arada oynuyor meleğim benimsetse gözüksün artık değilse de çok acil regl olmam lazım yoksa her an kocamı öldürebilirim
Benim attığım testler mi?Teslerde kaç dk bekledikten sonra çıktı bu çizgiler?
EvetBenim attığım testler mi?
Kaset erken gebelik hepsi de beni bulmaz bence ya ve lütfen bulmasın da kanı bekliyorum zaten şuanMerhaba benim de geçen ay adetim 4-5 gün gecikti (hayatımda daha önce hiç gecikme yasamadım, düzenli adetlerim oldu hep) 2 kaset test yaptım 2 si de pozitif ancak kan vermeye gittim ve düşük bir değer gördüm, adaçayı içmiştim ve aksama adet gördüm. Zaten hamile olmam imkansızdı bu ay, 2 ay önce kürtaj olduğum için böyle olabiliyormus. Yani kaset testler her zaman güvenilir değil
En fazla 4 dakikadır o da maksimum yani
En fazla 4 dakikadır o da maksimum yani
Sabah kan verdim sonuç çıkana kadar bekleyeceğimÇok silikte olsa pozitif gibi aslında. Biraz bekleyip tekrar kan verseniz?
Sabah kan verdim sonuç çıkana kadar bekleyeceğim
İsmim Elif Allah razı olsun güzel kardeşim Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahŞuan kuran okuyorum senide anıcam, adın ne?
İnşallah pozitiftir
Bende kendi kendimi kandırıyor olabilirim aşko gerçi tuvaletim bile yoktu zorla yaptım diğer testi uyurum birazdan kalkınca yaparım herhalde
Bende kendi kendimi kandırıyor olabilirim aşko gerçi tuvaletim bile yoktu zorla yaptım diğer testi uyurum birazdan kalkınca yaparım herhalde
Çiçeğim silik çizgi gözüküyor bence de eminim canlı daha iyi gözükür telefonlarda tam belli olmuyo zaten geriye kan testini beklemek kaldıBende kendi kendimi kandırıyor olabilirim aşko gerçi tuvaletim bile yoktu zorla yaptım diğer testi uyurum birazdan kalkınca yaparım herhalde
Şuan onu bekliyorum o da çıkarsa tabi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ya kalben bunu istiyorumÇiçeğim silik çizgi gözüküyor bence de eminim canlı daha iyi gözükür telefonlarda tam belli olmuyo zaten geriye kan testini beklemek kaldı
Sağlık ocağında verdim çıksa Bile akşama anca sisteme diler diye düşünüyorumÇıktı mı sonucunuz
Umarım istediğiniz gibi olur sonuçSağlık ocağında verdim çıksa Bile akşama anca sisteme diler diye düşünüyorum
İnşallah ya inşallah mutluluktan ağlamak da nasip olurŞuan onu bekliyorum o da çıkarsa tabi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ya kalben bunu istiyorumSen regl felan olmadın demi aşkım
Bugün şehir Hastanesi'ne gidicem meselaNilüfersennnn
Evet çalışmak o konuda iyi tabiiiÇalışmak iyidir balım evde çok kafaya takılıyo stres oluyo bende başlıcam inşallah Bursa'da mısın sen
Ay kizllar ben pozitif negatif üst üste gördüm ya kan vereyim mi hemenBugün şehir Hastanesi'ne gidicem mesela
Evet çalışmak o konuda iyi tabiii
Şimdi sen kaç gün silik çizgi görüp bugün mü negatif gördün eğer öyleyse hemen ve kan belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin Allah korusun tabi ama her ihtimali düşünmek lazımAy kizllar ben pozitif negatif üst üste gördüm ya kan vereyim mi hemen