İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Uykusuzluktan gözlerim görmiiiiyyyyy
Bende kendi kendimi kandırıyor olabilirim aşko gerçi tuvaletim bile yoktu zorla yaptım diğer testi uyurum birazdan kalkınca yaparım herhalde

Eklentiler

• FD3053EF-AF6D-4A53-BA83-0150C8E26F33.jpeg
    211,9 KB · Görüntüleme: 151
  • 1A8DF19B-4B9D-4784-8D23-9E7105D1B649.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 147
Ahh bende bayılmam diye umut ederek bekliyorum ama sinirlerim de böyle arada oynuyor meleğim benimsetse gözüksün artık değilse de çok acil regl olmam lazım yoksa her an kocamı öldürebilirim
Merhaba benim de geçen ay adetim 4-5 gün gecikti (hayatımda daha önce hiç gecikme yasamadım, düzenli adetlerim oldu hep) 2 kaset test yaptım 2 si de pozitif ancak kan vermeye gittim ve düşük bir değer gördüm, adaçayı içmiştim ve aksama adet gördüm. Zaten hamile olmam imkansızdı bu ay, 2 ay önce kürtaj olduğum için böyle olabiliyormus. Yani kaset testler her zaman güvenilir değil

Kaset erken gebelik hepsi de beni bulmaz bence ya ve lütfen bulmasın da kanı bekliyorum zaten şuan

Bende kendi kendimi kandırıyor olabilirim aşko gerçi tuvaletim bile yoktu zorla yaptım diğer testi uyurum birazdan kalkınca yaparım herhalde
Çiçeğim silik çizgi gözüküyor bence de eminim canlı daha iyi gözükür telefonlarda tam belli olmuyo zaten geriye kan testini beklemek kaldı

Çiçeğim silik çizgi gözüküyor bence de eminim canlı daha iyi gözükür telefonlarda tam belli olmuyo zaten geriye kan testini beklemek kaldı
Şuan onu bekliyorum o da çıkarsa tabi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ya kalben bunu istiyorum Sen regl felan olmadın demi aşkım

Şuan onu bekliyorum o da çıkarsa tabi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ya kalben bunu istiyorum Sen regl felan olmadın demi aşkım
İnşallah ya inşallah mutluluktan ağlamak da nasip olur yok olmadım hala gele gidn yok bebeğim normalde de geç saatlere kalıyo zaten reglm

Ay kizllar ben pozitif negatif üst üste gördüm ya kan vereyim mi hemen
Şimdi sen kaç gün silik çizgi görüp bugün mü negatif gördün eğer öyleyse hemen ve kan belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin Allah korusun tabi ama her ihtimali düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…