İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Nasıl tam olarak anlatır misjnizz
Şöyle bende tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla gebelik oluşuyo değer yüksek oluyo ama en fazla 300 falan yada daha aşağı ama normal gebelikte iki gün sonra ikiye katlanarak gerekirken o daha az yükselip sonradan düşüyor sıfırlanıyo sonrasında da düşük oluyo işte yoğun adet kanaması ben bi kere şüphelenmiştim bende olabilir ilaçla adet olmama rağmen 28 günde bir düzenli adet olurum 8 gün erken olmuştum aşırı yoğun kanama normalden fazla ve aşrı fazla bel ağrım vardı nolur nomaz hastanede kan verdim 1.20 çıktı değerim o yüzden kimyasal gebelik olduğuna emin olamadım

Himmm anladım tesekkurler bilgi için internetten de baktım şimdi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum benimkinin pozitif de değil kesinlikle bence testlerde sorunvar dört tane yaptım ve hepsi silik de olsa pozitif bugün yaptıklarımı da çekip atacağım kuşum ikisinin arasındaki farkı görmen için onlar ise negatif yani neye güveneceğiz bilemedimmmm.

Zaten kimyasal gebelik de değer fazla yükselmediği için çizgi genelde silik oluyo o yüzden şüphelendim ben at onlarda bakayım bi ne kadar süredir evlisin ne kadar süredir çocuk istiyosunuz

Evet hiçbir sorun yok
Hangi hastaneye gittin doktor çoğunluğu 1 sene 1.5 seneyi normal karşılıyo benimkide öyle diyodu ilgisizdi değiştirdim doktorumu bu doktorda çatlatma iğnesi uygulandı İlk kez ama tutmadı sorsan bişey yok derler eşin test yaptırdı mı

Hayat hastanesi bir zey yok ultrason ile her şeye baktılar evet eşim de tüm tahliller iyi

Şuan onu bekliyorum o da çıkarsa tabi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ya kalben bunu istiyorum Sen regl felan olmadın demi aşkım
Aşko bişey sorucam ben hala görmedim kırmızıları da regl günü beyaz sarımsı akıntı olması normal mi az önce lavaboda gördüm ve aşırı kasık bel ağrım var

Aşko bişey sorucam ben hala görmedim kırmızıları da regl günü beyaz sarımsı akıntı olması normal mi az önce lavaboda gördüm ve aşırı kasık bel ağrım var
Aşkım kokulu kaşıntılıysa enfeksiyon mantar olabilir değilse benimde ilk regl günümde geldi sonrasında ara ara beyaz geliyor

Aşkım kokulu kaşıntılıysa enfeksiyon mantar olabilir değilse benimde ilk regl günümde geldi sonrasında ara ara beyaz geliyor
Yok enfeksiyon değil çünkü kokmuyo bian bende onu sanıp korkmuştum bide bugün iç çamaşırı değiştirdim dün giymiştim sarı sarı lekeler olmuş hep hala regl olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…