- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 25
-
- Konu Sahibi meraktanhep
İki gün hep silikti sonra negatife döndüŞimdi sen kaç gün silik çizgi görüp bugün mü negatif gördün eğer öyleyse hemen ve kan belki kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin Allah korusun tabi ama her ihtimali düşünmek lazım
Dediğim gibi kimyasal gebelik olmuş olabilirİki gün hep silikti sonra negatife döndü
Nasıl tam olarak anlatır misjnizzDediğim gibi kimyasal gebelik olmuş olabilir
Şöyle bende tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla gebelik oluşuyo değer yüksek oluyo ama en fazla 300 falan yada daha aşağı ama normal gebelikte iki gün sonra ikiye katlanarak gerekirken o daha az yükselip sonradan düşüyor sıfırlanıyo sonrasında da düşük oluyo işte yoğun adet kanaması ben bi kere şüphelenmiştim bende olabilir ilaçla adet olmama rağmen 28 günde bir düzenli adet olurum 8 gün erken olmuştum aşırı yoğun kanama normalden fazla ve aşrı fazla bel ağrım vardı nolur nomaz hastanede kan verdim 1.20 çıktı değerim o yüzden kimyasal gebelik olduğuna emin olamadımNasıl tam olarak anlatır misjnizz
Himmm anladım tesekkurler bilgi için internetten de baktım şimdi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum benimkinin pozitif de değil kesinlikle bence testlerde sorunvar dört tane yaptım ve hepsi silik de olsa pozitif bugün yaptıklarımı da çekip atacağım kuşum ikisinin arasındaki farkı görmen için onlar ise negatif yani neye güveneceğiz bilemedimmmm.Şöyle bende tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla gebelik oluşuyo değer yüksek oluyo ama en fazla 300 falan yada daha aşağı ama normal gebelikte iki gün sonra ikiye katlanarak gerekirken o daha az yükselip sonradan düşüyor sıfırlanıyo sonrasında da düşük oluyo işte yoğun adet kanaması ben bi kere şüphelenmiştim bende olabilir ilaçla adet olmama rağmen 28 günde bir düzenli adet olurum 8 gün erken olmuştum aşırı yoğun kanama normalden fazla ve aşrı fazla bel ağrım vardı nolur nomaz hastanede kan verdim 1.20 çıktı değerim o yüzden kimyasal gebelik olduğuna emin olamadım
Zaten kimyasal gebelik de değer fazla yükselmediği için çizgi genelde silik oluyo o yüzden şüphelendim ben at onlarda bakayım bi ne kadar süredir evlisin ne kadar süredir çocuk istiyosunuzHimmm anladım tesekkurler bilgi için internetten de baktım şimdi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum benimkinin pozitif de değil kesinlikle bence testlerde sorunvar dört tane yaptım ve hepsi silik de olsa pozitif bugün yaptıklarımı da çekip atacağım kuşum ikisinin arasındaki farkı görmen için onlar ise negatif yani neye güveneceğiz bilemedimmmm.
1 senelik evli 7 aydır deniyoruz evet doğrudur eve gidicem atacağımZaten kimyasal gebelik de değer fazla yükselmediği için çizgi genelde silik oluyo o yüzden şüphelendim ben at onlarda bakayım bi ne kadar süredir evlisin ne kadar süredir çocuk istiyosunuz
Hiç doktora gittin mi1 senelik evli 7 aydır deniyoruz evet doğrudur eve gidicem atacağım
Evet hiçbir sorun yokHiç doktora gittin mi
Hangi hastaneye gittin doktor çoğunluğu 1 sene 1.5 seneyi normal karşılıyo benimkide öyle diyodu ilgisizdi değiştirdim doktorumu bu doktorda çatlatma iğnesi uygulandı İlk kez ama tutmadı sorsan bişey yok derlerEvet hiçbir sorun yok
Hayat hastanesi bir zey yok ultrason ile her şeye baktılar evet eşim de tüm tahliller iyiHangi hastaneye gittin doktor çoğunluğu 1 sene 1.5 seneyi normal karşılıyo benimkide öyle diyodu ilgisizdi değiştirdim doktorumu bu doktorda çatlatma iğnesi uygulandı İlk kez ama tutmadı sorsan bişey yok derlereşin test yaptırdı mı
Tamam canımHayat hastanesi bir zey yok ultrason ile her şeye baktılar evet eşim de tüm tahliller iyi
Yaptım yaptım da fotoğraf da çıkar mı bilmiyorumbenim gördüğüm daha net şuan ama fotoğraf ta yok gibi
Canım çıktı mı sonucunİsmim Elif Allah razı olsun güzel kardeşim Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah
Aşko bişey sorucam ben hala görmedim kırmızıları da regl günü beyaz sarımsı akıntı olması normal mi az önce lavaboda gördüm ve aşırı kasık bel ağrım varŞuan onu bekliyorum o da çıkarsa tabi inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ya kalben bunu istiyorumSen regl felan olmadın demi aşkım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşKaset erken gebelik hepsi de beni bulmaz bence ya ve lütfen bulmasın da kanı bekliyorum zaten şuan
E nabız da yok pazartesi ye kaldı galiba umarım kalmazCanım çıktı mı sonucun
Aşkım kokulu kaşıntılıysa enfeksiyon mantar olabilir değilse benimde ilk regl günümde geldi sonrasında ara ara beyaz geliyorAşko bişey sorucam ben hala görmedim kırmızıları da regl günü beyaz sarımsı akıntı olması normal mi az önce lavaboda gördüm ve aşırı kasık bel ağrım var
Yok enfeksiyon değil çünkü kokmuyo bian bende onu sanıp korkmuştum bide bugün iç çamaşırı değiştirdim dün giymiştim sarı sarı lekeler olmuş hep hala regl olmadımAşkım kokulu kaşıntılıysa enfeksiyon mantar olabilir değilse benimde ilk regl günümde geldi sonrasında ara ara beyaz geliyor
Aşkım sanki sende şüpheye devam etmelisin yaYok enfeksiyon değil çünkü kokmuyo bian bende onu sanıp korkmuştum bide bugün iç çamaşırı değiştirdim dün giymiştim sarı sarı lekeler olmuş hep hala regl olmadım