- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
En altta ki mi negatif dediğim aşko?Var amaa işte bugün yaptığım neden negatif oldu kuşum anladın mı çok karışık
Var mı belirti felanSanmıyorum daha da çıkmaz zaten bi kaç saate de regl olurum büyük ihtimalle
Bebeğim negatif değil ki henüz çok erken değil ki bu kadar günün varken böyle çıkması çok normal hatta çoğu kişi de günü gelmeden hiç silik çizgi bile olmaz hamilesin inanıyorum ben bu sonuçlar kaç dk içinde çıktıVar amaa işte bugün yaptığım neden negatif oldu kuşum anladın mı çok karışık
Bel ağrım var ve karnım hala gazlı gibi bide bacak ağrısı ama bu belirtiler günlerdir vardı zaten balımVar mı belirti felan
15 dk icindeBebeğim negatif değil ki henüz çok erken değil ki bu kadar günün varken böyle çıkması çok normal hatta çoğu kişi de günü gelmeden hiç silik çizgi bile olmaz hamilesin inanıyorum ben bu sonuçlar kaç dk içinde çıktı
Yok başka negatig olanı cekmmedimEn altta ki mi negatif dediğim aşko?
Bende bunlardan muzdaribim yumurtlama olduğundan beri bacak ve gaz 4 gündür felan varBel ağrım var ve karnım hala gazlı gibi bide bacak ağrısı ama bu belirtiler günlerdir vardı zaten balım
Onu da çekip atsana aşkım bakalımYok başka negatig olanı cekmmedim
Var mı belirti felan
Dediğim gibi hemencik kan ver sen dinle beni15 dk icinde
seninki pozitif bence kuzum kan testi verBende öyle stres var kızlar içiyorum
Regle iki gün var
Ayy enseyi karartma hemen benim silikten bir gün önce bembeyaz vardı bence umudumuzu diri tutalım ve güzel haberler verelimkızlar heyecanla sizin sonuçları bekliyorum benim de bata 3 gün var dün belki dedim ama negatifti sizde silik çizgiler var umutluyum sizden inşallah hayırlı haberleri alırsınız darısıda gelecek ay bana olur
Bencede ben verdim şimdi de test yapmaya gidiyorumDediğim gibi hemencik kan ver sen dinle beni
Keşke regl belirtisi ile hamilelik belirtileri çok farklı olsa da tık diye anlasakBende bunlardan muzdaribim yumurtlama olduğundan beri bacak ve gaz 4 gündür felan var
Ayy keşke yaKeşke regl belirtisi ile hamilelik belirtileri çok farklı olsa da tık diye anlasak
Bende akşamları asla uyuyamıyorum gündüz de 3 4 saat uyuyorumKızlar keşke belirti olsa bende uyku halı vardı öyle yaptım ya bugün hastaneye gidcem
inşallah diyelim de biliyo musun hiçbi belirtim yok normalde adet sancılarım başlaması gerek oda yok adetim düzenlidir 28 gündür döngüm ama bu ay belirti sıfır yüzümde sivilce çıkarde büyük bi tane o bile yok ama dün bembeyaz görünce dedim bu ayda geçti ama kırmızıları görene kadar umut varAyy enseyi karartma hemen benim silikten bir gün önce bembeyaz vardı bence umudumuzu diri tutalım ve güzel haberler verelim
Çiçeğim emin ol yalancı silik çizgi görmektense tek çizgi görmek daha iyi bek ben gördüm geçen silik çizgi bu sabah tek çizgiyi gördüm malesef inşallah sende vardır bebişkızlar heyecanla sizin sonuçları bekliyorum benim de bata 3 gün var dün belki dedim ama negatifti sizde silik çizgiler var umutluyum sizden inşallah hayırlı haberleri alırsınız darısıda gelecek ay bana olur
Ah keşke bende uyusam çalışıyorum benBende akşamları asla uyuyamıyorum gündüz de 3 4 saat uyuyorum