İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Var amaa işte bugün yaptığım neden negatif oldu kuşum anladın mı çok karışık
Bebeğim negatif değil ki henüz çok erken değil ki bu kadar günün varken böyle çıkması çok normal hatta çoğu kişi de günü gelmeden hiç silik çizgi bile olmaz hamilesin inanıyorum ben bu sonuçlar kaç dk içinde çıktı

kızlar heyecanla sizin sonuçları bekliyorum benim de bata 3 gün var dün belki dedim ama negatifti sizde silik çizgiler var umutluyum sizden inşallah hayırlı haberleri alırsınız darısıda gelecek ay bana olur

kızlar heyecanla sizin sonuçları bekliyorum benim de bata 3 gün var dün belki dedim ama negatifti sizde silik çizgiler var umutluyum sizden inşallah hayırlı haberleri alırsınız darısıda gelecek ay bana olur
Ayy enseyi karartma hemen benim silikten bir gün önce bembeyaz vardı bence umudumuzu diri tutalım ve güzel haberler verelim

Ayy enseyi karartma hemen benim silikten bir gün önce bembeyaz vardı bence umudumuzu diri tutalım ve güzel haberler verelim
inşallah diyelim de biliyo musun hiçbi belirtim yok normalde adet sancılarım başlaması gerek oda yok adetim düzenlidir 28 gündür döngüm ama bu ay belirti sıfır yüzümde sivilce çıkarde büyük bi tane o bile yok ama dün bembeyaz görünce dedim bu ayda geçti ama kırmızıları görene kadar umut var

Çiçeğim emin ol yalancı silik çizgi görmektense tek çizgi görmek daha iyi bek ben gördüm geçen silik çizgi bu sabah tek çizgiyi gördüm malesef inşallah sende vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…