İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Benim 4. Gün felan bir kasık ağrım oldu dedim tamam geliyor normalde ağrı çekmem ki ona rağmen dedim ama bugün 6. Gün hala hiçbirşey yok sadece bacak bel arada kasık ağrısı var bide sabah bulantı oluyor

Çiçeğim emin ol yalancı silik çizgi görmektense tek çizgi görmek daha iyi bek ben gördüm geçen silik çizgi bu sabah tek çizgiyi gördüm malesef inşallah sende vardır bebiş
benim zor biraz olursa Allahın mucizesi olacak şubatta ameliyat oldum çikolata kistim alındı doktor yapışkanlık çok fazla yapmış dedi şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorum yaşlarınız kaç bilmiyorum ben 25 ekim de 32 oluyorum daha fazla geç kalmak istemiyorum 6 ay süre vermiştim kendime ama olmadı smear tesi verdim onun da sonucu çıksın evrakları teslim edeceğiz tedavi başlayacak hep doğal yolla olsun istedim ama kısmet böyle dedim sonra

Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin lütfen bazen çok zor oluyor kendimizi tükenmiş hissedebiliyoruz ama bir süre sonra geçici bi süre hem herkesin doğal yolla olcak bişey yok artık bizimki de doğal değil malesef femaralar çatlatma iğnesi bu şu derken vucüt yıpranıyor Instagram'da meltem İbrahim çifti var bilirsiniz belki bi tüp bebeği düşük yaptı 3 aylık ama ondan sonrakinde tuttu hemde ikiz bekliyolar bi kız bi erkek bunca zaman evlat hasreti çekip Allah ikisini birden nasip etti hayat devam ettiği sürece umut hep vardır Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Noldu kız yapmadın mı hala testi heyecandan patlıcam
Yaptım yaptım da fotoğraf da çıkar mı bilmiyorum benim gördüğüm daha net şuan ama fotoğraf ta yok gibi

Eklentiler

• image.jpg
    276,4 KB · Görüntüleme: 168
  • image.jpg
    313,3 KB · Görüntüleme: 150
  • image.jpg
    170,2 KB · Görüntüleme: 155
Siz hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin Rabbim zamanını bekliyordur belki de sizin hiç beklemediğiniz an olacaktır biz bize yazılanı yaşıyoruz sonuçta doğal ya da değil o melek bahşedilsin yeter bence umarım hepimiz istediğimiz meleklere kavuşur ve mutlu oluruz ne olursa olsun umut etmekten vazgeçmeyelim ama

amin kuzum rabbim bizide sevindirir inşallah bakalım önümüzdeki süreç nasıl olacak
6 gün kadar geçti
6 gün kadar geçti
senin pozitif inşallah ya 6 gün geçmiş kırmızılar hala yok kan testi sonucu çıksa bi an önce yaa çok heyecanlandım

Ahh bende bayılmam diye umut ederek bekliyorum ama sinirlerim de böyle arada oynuyor meleğim benimsetse gözüksün artık değilse de çok acil regl olmam lazım yoksa her an kocamı öldürebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…