- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi meraktanhep
Kendimizi durduramıyooruzBencede ben verdim şimdi de test yapmaya gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimizi durduramıyooruzBencede ben verdim şimdi de test yapmaya gidiyorum
Benim 4. Gün felan bir kasık ağrım oldu dedim tamam geliyor normalde ağrı çekmem ki ona rağmen dedim ama bugün 6. Gün hala hiçbirşey yok sadece bacak bel arada kasık ağrısı var bide sabah bulantı oluyorinşallah diyelim de biliyo musun hiçbi belirtim yok normalde adet sancılarım başlaması gerek oda yok adetim düzenlidir 28 gündür döngüm ama bu ay belirti sıfır yüzümde sivilce çıkarde büyük bi tane o bile yok ama dün bembeyaz görünce dedim bu ayda geçti ama kırmızıları görene kadar umut var
Çalışmak iyidir balım evde çok kafaya takılıyo stres oluyo bende başlıcam inşallah Bursa'da mısın senAh keşke bende uyusam çalışıyorum ben
Asla durduramıyoruzKendimizi durduramıyooruz
Evet bursa anaokulu öğretmeniyim ben isim çok yogunÇalışmak iyidir balım evde çok kafaya takılıyo stres oluyo bende başlıcam inşallah Bursa'da mısın sen
Noldu kız yapmadın mı hala testi heyecandan patlıcamAsla durduramıyoruz
Ayyy çocuklar hiç çekilmiyor Bursa'nın neresi bende bursaEvet bursa anaokulu öğretmeniyim ben isim çok yogun
Nilüfer sennnnAyyy çocuklar hiç çekilmiyor Bursa'nın neresi bende bursa
Yıldırım bendeNilüfer sennnn
benim zor biraz olursa Allahın mucizesi olacak şubatta ameliyat oldum çikolata kistim alındı doktor yapışkanlık çok fazla yapmış dedi şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorum yaşlarınız kaç bilmiyorum ben 25 ekim de 32 oluyorum daha fazla geç kalmak istemiyorum 6 ay süre vermiştim kendime ama olmadı smear tesi verdim onun da sonucu çıksın evrakları teslim edeceğiz tedavi başlayacak hep doğal yolla olsun istedim ama kısmet böyle dedim sonraÇiçeğim emin ol yalancı silik çizgi görmektense tek çizgi görmek daha iyi bek ben gördüm geçen silik çizgi bu sabah tek çizgiyi gördüm malesef inşallah sende vardır bebiş
Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin lütfen bazen çok zor oluyor kendimizi tükenmiş hissedebiliyoruz ama bir süre sonra geçici bi süre hem herkesin doğal yolla olcak bişey yok artık bizimki de doğal değil malesef femaralar çatlatma iğnesi bu şu derken vucüt yıpranıyor Instagram'da meltem İbrahim çifti var bilirsiniz belki bi tüp bebeği düşük yaptı 3 aylık ama ondan sonrakinde tuttu hemde ikiz bekliyolar bi kız bi erkek bunca zaman evlat hasreti çekip Allah ikisini birden nasip etti hayat devam ettiği sürece umut hep vardır Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallahbenim zor biraz olursa Allahın mucizesi olacak şubatta ameliyat oldum çikolata kistim alındı doktor yapışkanlık çok fazla yapmış dedi şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorum yaşlarınız kaç bilmiyorum ben 25 ekim de 32 oluyorum daha fazla geç kalmak istemiyorum 6 ay süre vermiştim kendime ama olmadı smear tesi verdim onun da sonucu çıksın evrakları teslim edeceğiz tedavi başlayacak hep doğal yolla olsun istedim ama kısmet böyle dedim sonra
senin geçti dimi beklenen adet tarihinBenim 4. Gün felan bir kasık ağrım oldu dedim tamam geliyor normalde ağrı çekmem ki ona rağmen dedim ama bugün 6. Gün hala hiçbirşey yok sadece bacak bel arada kasık ağrısı var bide sabah bulantı oluyor
Yaptım yaptım da fotoğraf da çıkar mı bilmiyorum benim gördüğüm daha net şuan ama fotoğraf ta yok gibiNoldu kız yapmadın mı hala testi heyecandan patlıcam
6 gün kadar geçtisenin geçti dimi beklenen adet tarihin
Balım burdan hiç belli olmuyo efek ayarlaya bilir misin öyle daha belirgin oluyoYaptım yaptım da fotoğraf da çıkar mı bilmiyorum benim gördüğüm daha net şuan ama fotoğraf ta yok gibi
Siz hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin Rabbim zamanını bekliyordur belki de sizin hiç beklemediğiniz an olacaktır biz bize yazılanı yaşıyoruz sonuçta doğal ya da değil o melek bahşedilsin yeter bence umarım hepimiz istediğimiz meleklere kavuşur ve mutlu oluruz ne olursa olsun umut etmekten vazgeçmeyelim amabenim zor biraz olursa Allahın mucizesi olacak şubatta ameliyat oldum çikolata kistim alındı doktor yapışkanlık çok fazla yapmış dedi şimdi tüp bebeğe hazırlanıyorum yaşlarınız kaç bilmiyorum ben 25 ekim de 32 oluyorum daha fazla geç kalmak istemiyorum 6 ay süre vermiştim kendime ama olmadı smear tesi verdim onun da sonucu çıksın evrakları teslim edeceğiz tedavi başlayacak hep doğal yolla olsun istedim ama kısmet böyle dedim sonra
Dur yapayım onu biBalım burdan hiç belli olmuyo efek ayarlaya bilir misin öyle daha belirgin oluyo
amin kuzum rabbim bizide sevindirir inşallah bakalım önümüzdeki süreç nasıl olacakUmudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin lütfen bazen çok zor oluyor kendimizi tükenmiş hissedebiliyoruz ama bir süre sonra geçici bi süre hem herkesin doğal yolla olcak bişey yok artık bizimki de doğal değil malesef femaralar çatlatma iğnesi bu şu derken vucüt yıpranıyor Instagram'da meltem İbrahim çifti var bilirsiniz belki bi tüp bebeği düşük yaptı 3 aylık ama ondan sonrakinde tuttu hemde ikiz bekliyolar bi kız bi erkek bunca zaman evlat hasreti çekip Allah ikisini birden nasip etti hayat devam ettiği sürece umut hep vardır Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
6 gün kadar geçti
senin pozitif inşallah ya 6 gün geçmiş kırmızılar hala yok kan testi sonucu çıksa bi an önce yaa çok heyecanlandım6 gün kadar geçti
Uykusuzluktan gözlerim görmiiiiyyyyyDur yapayım onu bi
Ahh bende bayılmam diye umut ederek bekliyorum ama sinirlerim de böyle arada oynuyor meleğim benimsetse gözüksün artık değilse de çok acil regl olmam lazım yoksa her an kocamı öldürebilirimamin kuzum rabbim bizide sevindirir inşallah bakalım önümüzdeki süreç nasıl olacak
senin pozitif inşallah ya 6 gün geçmiş kırmızılar hala yok kan testi sonucu çıksa bi an önce yaa çok heyecanlandım