- 23 Mart 2025
- 4
- 0
- 1
- 30
Kan ver çıkar o zaman daha yeni dir bende de ailik çıkmıştı ama hemen çıkması lazım sonra kan verdiğim de 20 çıkmıştı
Kan versem hemen belli olur mu kanda yoksa biraz daha beklemem mi gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver çıkar o zaman daha yeni dir bende de ailik çıkmıştı ama hemen çıkması lazım sonra kan verdiğim de 20 çıkmıştı
Kan versem hemen belli olur mu kanda yoksa biraz daha beklemem mi gerekiyor
Canım hamilesin çizgi var hayırlı olsunMerhaba son adet tarihim 25 şubat 6,7,8 mart tarihleri yumurtlama dönemim normalde 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 22 mart sabahında kahverengi lekelenme oldu ve kesildi devamı gelmedi 20 marta test yaptım tek çizgi çıktı bu sabah(23mart) iki kere test yaptım biri erken test orda resimde belli olmuyor ama aşırı silik bir sonuç çıktı 3 saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım bu sefer kaset test orda daha belirgin bir çizgi var dün gece aşırı mide bulantım oldu kasık ve alt karnımda ağrılar var hamilemiyim![]()
Heycanıma yenik düşüp testi tekrarladım tek çizgi çıktı bu seferde test mi bozuk anlayamadım bunu netleştirmemin tek yolu kan vermek sanırımCanım hamilesin çizgi var hayırlı olsun
Testin markası ne canım ondan kaynakli mi acabaHeycanıma yenik düşüp testi tekrarladım tek çizgi çıktı bu seferde test mi bozuk anlayamadım bunu netleştirmemin tek yolu kan vermek sanırım
Artımed kaset testiTestin markası ne canım ondan kaynakli mi acaba
Gebelik var gibi gözüküyorMerhaba son adet tarihim 25 şubat 6,7,8 mart tarihleri yumurtlama dönemim normalde 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 22 mart sabahında kahverengi lekelenme oldu ve kesildi devamı gelmedi 20 marta test yaptım tek çizgi çıktı bu sabah(23mart) iki kere test yaptım biri erken test orda resimde belli olmuyor ama aşırı silik bir sonuç çıktı 3 saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım bu sefer kaset test orda daha belirgin bir çizgi var dün gece aşırı mide bulantım oldu kasık ve alt karnımda ağrılar var hamilemiyim![]()
Canım o test sürekli yalancı pozitiflik çıkarıyor bende burda okumuştum çoğu kişi hep öyle yanilip kan verip nagatif almıştı day doctor artimed bunlar yalancı pozitiflik çıkarıyorArtımed kaset testi
Yarın eczaneden temin edip deneyeceğimBaşka marka ile yapsana canım ama bu marka olmasın days doctor olmasın bunlar hep yanıltıyor
Hakkında hayırlısı olsun canım dene isallah vardırYarın eczaneden temin edip deneyeceğim
Merhaba son adet tarihim 25 şubat 6,7,8 mart tarihleri yumurtlama dönemim normalde 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 22 mart sabahında kahverengi lekelenme oldu ve kesildi devamı gelmedi 20 marta test yaptım tek çizgi çıktı bu sabah(23mart) iki kere test yaptım biri erken test orda resimde belli olmuyor ama aşırı silik bir sonuç çıktı 3 saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım bu sefer kaset test orda daha belirgin bir çizgi var dün gece aşırı mide bulantım oldu kasık ve alt karnımda ağrılar var hamilemiyim![]()
Kaç günde bir regli oluyorsunuz bende 23 marta olmam gerekiyordu hala olmadım bir kaç gün kahve rengi lekelenmem oldu bugünnde sarı lekelenmem oldu benim aynı aşırı bek ağırım varBenimde öyle oldu maalesef bende bugün yapmıştım yükleyince daha da siliklesiyor test
Merhaba son adet tarihim 25 şubat 6,7,8 mart tarihleri yumurtlama dönemim normalde 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 22 mart sabahında kahverengi lekelenme oldu ve kesildi devamı gelmedi 20 marta test yaptım tek çizgi çıktı bu sabah(23mart) iki kere test yaptım biri erken test orda resimde belli olmuyor ama aşırı silik bir sonuç çıktı 3 saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım bu sefer kaset test orda daha belirgin bir çizgi var dün gece aşırı mide bulantım oldu kasık ve alt karnımda ağrılar var hamilemiyim![]()
32. Günde bir regl oluyorum düzenlidir. Ama ovulasyon kullandığım için regl gecikmeden ogrenmis oldum. Kan verin eğer adetiniz gecikti ya da çok az bir süre varsaKaç günde bir regli oluyorsunuz bende 23 marta olmam gerekiyordu hala olmadım bir kaç gün kahve rengi lekelenmem oldu bugünnde sarı lekelenmem oldu benim aynı aşırı bek ağırım var
Biraz önce test yaptım evde hemen çift çizgi oldu ama doğruluk veriyor mu bilmiyorum silik de değil çok net oldu inşallah öyleyimdir32. Günde bir regl oluyorum düzenlidir. Ama ovulasyon kullandığım için regl gecikmeden ogrenmis oldum. Kan verin eğer adetiniz gecikti ya da çok az bir süre varsa
Markası ne testin acaba. Kaset test mi erken gebelik miBiraz önce test yaptım evde hemen çift çizgi oldu ama doğruluk veriyor mu bilmiyorum silik de değil çok net oldu inşallah öyleyimdir
Markası ne testin acaba. Kaset test mi erken gebelik mi